Artdeco | Hot Chili Lip Booster


A teszt megírása előtt sokáig nem is használtam és komolyan rá kellett beszélni magam, hogy kenjem fel, tudtam mennyire irritál :D - aztán lehet csak nekem túl érzékeny a bőröm - de miattatok megtettem! :D jee.


Akkor vettem meg mikor mindenféle lehetőséget ki akartam próbálni papírvékony ajkaim növeléséhez, határozottan ragaszkodtam ahhoz, hogy csodaszép telt ajkaim legyenek. Sajnos rá kellett jöjjek csodák nincsenek :D. Ez előtt volt már szerencsém más ajaknövelő rúzsokhoz, szájfényekhez, de azt kell hogy mondjam ez a legbüdösebb, legcsípősebb. De tényleg durván csíp - főleg az elején - és szaga van, határozott kellemetlen szaga!!! Alapjáraton egy átlátszó szájfény, ami tele van apró piros (gondolom ezek a csili darabkák) és apró sárga, illetve narancs csillámokkal, amik felvíve alig látszanak, inkább a vizes szájfénycsillogás szembetűnő. Egyébként eléggé tartós és kb. addig csípi is a szád míg le nem nyalod vagy le nem jön. Mivel sokáig fent van és hangsúlyozom folyamatosan! csíp, ezért duzzasztja az ajkakat, egyúttal irritálva a bőrt, amitől szép piros színű lesz. De megéri ez, hogy közben szét csípi a számat? Nekem nem! :D
Összességében... szerintem nincs nagy különbség ez között vagy más alacsonyabb árkategóriájú ajaknövelő termékek között hatásukat tekintve, azaz tényleg nem tesznek csodát. Ez pedig még borzasztó is!

Honnan? Douglas Mennyiért? Kb. 3000 Ft
Megvenném-e újra? Kizárt :D

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. egy állat, aki ezt kitalálta:D

    VálaszTörlés
  2. Nálam jó szolgálatot teljesített, bár én mindig alapozó + rúzs fölé kentem. Bizsergetett úgy negyed óráig, aztán már fel sem tűnt. A csilit meg szeretem :] Igaz, én sem vásároltam újra.

    VálaszTörlés