Barry M | Dazzle Dust (Petrol Black)


A szívem csücskei a BarryM "varázsporok". Akkor szerettem beléjük végérvényesen, amikor a rendeléseimhez kaptam kis mintákat és megtapasztalhattam mennyire csodálatosak, akkor döntöttem el, hogy beszerzem ezt az árnyalatot is. Egyébként nagyon örültem hogy kaptam ilyen kis ajándék mintákat, mert egyrészt egy nagyon kedves gesztus, másrészt pedig nagy segítség mikor választani kell. :)

Honnan? Sminkkel webshop Mennyiért? 1375 FtŐszintén megmondom a pigmentkollekcióm egyik legkülönlegesebb darabja, matt fekete alapon lila, pink, zöld és kék irizálás érvényesül különböző fényviszonyok és használat hatására, de a leghangsúlyosabbat benne mégis a zöldet mondanám, ezt a képek szépen vissza is adják majd :). Próbáltam a lehető legélethűbb képeket készíteni róla.
A pigment textúrája nagyon selymes, puha, alap nélkül is szépen tapad és könnyű eldolgozni, valamilyen szemhéjbázis azért mégis szükséges minden pigment esetében, mert ez könnyed, por állagú termék, kell neki egy tapadási felület, természetesen ettől egyik pigment sem lesz kezelhetetlen. Vizesen is használható, így sokkal intenzívebb, továbbá már eleve elfüstösített fekete alapra is mehet, ezzel megúszhatjuk a szín különlegességének elvesztését is, hiszen kevesebb építgetésre, satírozásra van szükség. Igazán tartós, nem fakul ki a nap végére. 
Összességében...nagyon szeretem, csodálatos, ahogy a legtöbb BM pigment, biztosan rendelek még és rendeljetek ti is, úgy is beleszerettek valamelyikbe :)


Lámpafénynél a legtökéletesebben, legtisztábban vehető ki a lilásrózsaszín "arca".


A fenti pigment ugyan abban a pozícióban csak vakuval, és bamm előtűnik a kék és a zöld mikrocsillám, nem bírok vele betelni.


Itt napfényben, mind a két különlegessége kivehető.


Itt egy picit látható a lilás-rózsaszínes irizálás is! :)
Legvégül lámpafénynél: lilás-rózsaszínesség.

Ugye milyen csodálatos? :)

CONVERSATION

6 megjegyzés:

 1. tényleg szép a színe:) honnan szerzted be?

  VálaszTörlés
 2. http://shop.sminkkel.com/ :) Reengeteeg szíín van :D majd győzzél választani :D

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy bejött. Választani meg tényleg nem könnyű.:) És így hogy már ennyi színem van, minden alkalommal komoly gondolkozást igényel, hogy melyiket tegyem fel.
  Ha bármelyik színből szeretnél mintát, akkor csak szólj!

  VálaszTörlés
 4. Tényleg?:O Nagyon szépen köszönöm :) Nekem ők a kedvencek,a varázsporok :)Valahogy nem lehet velük melléfogni,vagy nem tudom,de eddig az összes szín tetszett :D

  VálaszTörlés
 5. Szia Nikolett!
  Meg tudnád mondani, hogy a posta mennyi volt és hogy mennyi idő alatt érkezett meg a csomag?
  Köszi szépen!
  K

  VálaszTörlés
 6. Szia K!:) Én mindig személyesen mentem el a csomagomért ami ingyenes.A megrendelés az átvételi ponton konkrétan már másnap ott van :)
  De ahogy megnéztem futárszolgálattal 990ft-ért,2 munkanapos időgaranciával házhoz szállítják a csomagodat.Remélem tudtam segíteni de bővebb infóért -> http://shop.sminkkel.com/content/1-szallitas :)

  VálaszTörlés