Minták 01. | BarryM Dazzle Dust & Glitter Dust

Már beszámoltam nektek a Sminkkel rendelésemről itt.
Már alig vártam hogy átvegyem, aztán közbe jött egy kis malőr, ami miatt nem tudtam elmenni a csomagért.... -.-' írtam is Vikinek hogy később megyek és úúú mi volt a válasz levélben ??? Hogy kapok mintákat tesztelésre. Fú nagyon örültem, mert imádom ezeket a varázsporokat.
Kaptam 6 mintát illetve egy kis tégely csillámot.
Én úgy döntöttem, hogy az eddig ajándékként kapott kis mintákkal együtt mutatom be nektek a színeket. Nagy segítség lehet választásnál nekem és nektek is. Ezért örülök hogy összegyűlt pár darab.:)

Ezer okom van imádni ezeket a BarryM porokat. Rengeteg színben kaphatóak. Vannak köztük matt színek is, de a többségét csillogó színek teszik ki. Nagyon szépen fednek, könnyű velük dolgozni. Jó, némelyik szín nem olyan erőteljes felvíve, mint amilyen erőteljesnek a képeken mutat, de ezen lehet ám segíteni. Szeretem azért is, hogy mivel én szabom meg hány rétegben viszem fel, ezáltal néhány szín fölé csak finom, vékony rétegben teszek, amivel még egy világos színekből álló smink is finoman csillogóvá válik. A sötéteket ugyanígy feldobja. Nagyon szép :)))
Használtam alapot a színek felvitele előtt hogy kihozzam az "igazi énjüket" :D:D.

| Minták a fenti képen!

(1) Jeges rózsaszín: Egy gyönyörű-szép világos színről van szó, már-már fehér. A képeken így is látszik, de ha közelebbről megnézzük egy nagyon finom világos rózsaszínt látunk.
Ahova ajánlom: Belső szemhéjzug, szemöldökcsont, mozgó szemhéj illetve ha mondjuk erősebb rózsaszín van a sminkünkben finom átmehetünk vele rajta és kap egy világos csillogást.
(51) Gombaszín: Én imádom a natúr színeket, ez alól ez sem kivétel. Nem egy erőteljes barna, de nagyon szép.
Ahova ajánlom: Szinte bárhova és ezt is felvihetjük finoman a sötétbarna sminkünkre, hogy egy kis csillogást kapjon.
(10) Szürke: Erről sokat nem kell nyilatkozni olyan igazi szürke szín. Bármilyen sötétre festett szemet feldobhatunk vele ha finoman a színre paskoljuk.


(16) Sötétzöld: Nagyon szép szín, szuperül kiemeli a barna szemeket.

Ahova ajánlom: Mozgó szemhéj, mélyítő vonal
(88) Magyal: Valami gyönyörű :O Azonnal megtetszett! Smink is várható majd vele hamarosan.
Ahova ajánlom: Mozgó szemhéj, mélyítő vonal, és szintén vékony rétegben smink feldobására.
(34) Cseresznye: Hmm nagyon csodás sötétlila. Füstös lila sminkhez kiváló.:)
Ahova ajánlom: Mozgó szemhéj, mélyítővonal


(85) Neon pink: egy matt szín a sok csillogó közül. De picit csalóka is mert feltéve talán mégsem az az úristen de durva pink. Én már sminkeltem vele, feketével kombinálva feltűnő volt az tuti :D:D
(75) Zöldcitrom: Amilyen feltűnőnek néz ki zacsiban, feltéve nem annyira hivalkodik. De ő már csillog a picike ezüst csillámoktól :D
(76) Sárga: A zöldcitrommal együtt ezeknek a poroknak az állaga hasonlít a homokéhoz. Szerintem másabb mint a többi, talán azok kicsit tömörebbek, de ettől ugyan úgy könnyű dolgozni velük. Ebben is picike ezüst csillámok vannak. Szerintem felvíve is visszaköszön a feltűnő sárgasága. Ezt a színt már használtam sminkhez itt :)
Ahova ajánlom ezeket a színeket: Mozgó szemhéj, belső szemhéjzug, kis területre felvíve is simán feldobják a sminket.


(21) Opál: Az első BarryM csillám amivel találkoztam. Fúúú gyönyörűen csillog, alig vártam hogy kibonthassam és a kezemen is megnézzem. Először azt hittem hogy csak csillám. De nagy meglepetésemre fekete alapszíne volt és ebben csillogtak zöld és lila csillámok, sőőt a vakuval készült képen a fekete alapban is fellelhető néhány szín, de a szemen kb. semmi nem látszik ebből, csak a feketeség :D. Bár nem tudom hogy a többi csillámnak van-e alapszíne, de ennek igen, ezért ahova ajánlom:
Mozgó szemhéj, mélyítő vonal viszont ha csillámosítani akarunk akkor benéztük :D kivéve ha feketére sminkelt szemeket akarunk csillámosítani, mert a fekete alap benne azért fog rendesen.

A márka oldala: Barry M
Varázspor ára: 1375 Ft (Több varázsporért KATT)
Csillámpor ára: 1250 Ft  (Több csillámért KATT)

Szóval lányok BarryM varázsporokra,csillámokra fel ! :D

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése