Minták 03. | Barry M rúzsok
Már írtam egy általam rendelt Barry M rúzsról itt, amit azóta szájfénnyel felvíve nagyon szeretek használni! Mint írtam, kaptam Vikitől 4 db mintát :) mégpedig ezeket:

(121) Postaláda piros: Ezt nevezném én valódi piros rúzsnak! Nagyon gyönyörű élénk, vibráló ajkakat varázsol. Ehhez a rúzshoz egy visszafogott szemsminket ajánlok és úgy gondolom hogy egy piros rúzs minden lánynál legyen :) Ő az egyedüli csillám mentes, matt.
(132) Rózsaszín-arany: Na, ez az ami nem az én színem! :D Egyébként nagyon szép és a BarryM rózsaszín-arany varázsporához tökéletesen illik.
(136) Arany-bronz: egy nude szín bronzos csillogással.
(141) Fenséges málna: Egyenesen beleszerettem ebbe a színbe, olyannyira, hogy erről még egy képet is teszek fel hogy a számon hogy mutat. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszik majd magamon egy ilyen gyümölcsös szín! :)))
Általánosságban elmondható, hogy egyik rúzsnak sincs semmilyen illata.
Mind a négy színt könnyű volt eldolgozni szépen fednek és az én Mályva színű rúzsomhoz képest ők így négyen nagyon krémesek. Áruk pedig 1200 Ft.

CONVERSATION

8 megjegyzés:

 1. A 141-est már én is kinéztem magamnak. :)

  VálaszTörlés
 2. ne értsd félre,de tök szép a szád! :D

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is nagyon szép színe van :))))
  Evil-she-devil nem értem félre :D:D:D:D Köszönöm :))

  VálaszTörlés
 4. Nekem is van Felséges málna rúzsom... Az enyém viszont sötétbordó, nem ilyen világos mint a tiéd. Tettél rá vmilyen szájfényt?

  VálaszTörlés
 5. aaa:Igazából szerintem a fény miatt lehet mert nem tettem rá semmit :) vagy nem olyan sok réteget :)

  VálaszTörlés
 6. Bocsánat, amiért rosszul írtam a mintára. A 136-os aranyos bronz, nem narancsos.:D Elnézést kérek újra.:)

  VálaszTörlés