Minták 02. | BarryM Dazzle Dust

Vikitől kaptam ám mintákat tesztelésre, amit ismételten nagyon köszönök! DE, mikor kibontottam a borítékot meglepődve vettem észre, hogy 4 db Barry M rúzs mintát illetve egy Stargazer arcfény minta is a csomagban lapult! Lányok, el kell hogy mondjam 2 rúzsba egyenesen szerelmes lettem :)))))
A szemhéjpúderek közül is jó pár szín végérvényesen belopta magát a szívembe!
És nem gondoltam, hogy szükségem lehet egy ilyen arcfényre de igen, van!
Kezdjük a nagyjával, a varázsporokkal. Felvitelük előtt használtam alapot hogy kihozzam belőlük az "igazi énjüket" :)

(Fenti színek:)
(94) Pávakék : Eszméletlenül szép kék!!!Imádom!Feltűnő sminkhez ajánlom.
(78) Jégmadár: Különleges,kékes zölden játszó szín.Remekül passzol akár olyan sminkhez amivel túlnyomóan zöld vagy kék a smink.pl átmenetként a két szín között is esetleg :)
(82) Menta-zöld:A kis csomagban feltűnőbbnek néz ki,de így is elmondhatjuk hogy egy friss,élénk zöldről van szó.
(72) Smaragd:Gyönyörű! :) Barna szeműek kapkodjatok ám utána! :D

Az összes színre elmondható hogy nagyon szép selyemfényük van,amit próbáltam lekapni nektek a napsütésben :))) Szerintem 100%ig visszaadja ezt!Imádom őket!(49) Őzbarna: Kellemes barna szín,a szem egész területére mert tényleg nem egy erőteljes barna színről van szó.Natur sminkekhez tökéletes! :)

(71) Tüzes narancs: Az én szememből ez a szín rendesen kiemeli a kéket,bár nem is értem miért nem szereztem még be :D.Érdekesség az benne hogy az állaga másabb mint a többi,sokkal lazább már-már csillámpor szerű.Szerintem ez a plusz benne,nekem legalábbis mert ha akarok egy kis narancsos csillogást pl a fekete sminkemhez akkor csak felpaskolok egy kicsit és olálá vakít a kék szemem :D
(53) Csokoládé: Azt hiszem valóban annyira jó ez a szín mint a csoki maga :D:D Szerintem egy sötétbarnára ugyanolyan szükségünk lehetne mint a feketére.Nyami :D


(2) Halvány rózsaszín: Én igazából nem vagyok odáig a rózsaszínért a szememen,az arcomon annál inkább :D Finom hideg rózsaszín,highlighternek is nagyszerű.
(27) Irizáló arany: Higlighternek,és bármilyen szín fölé vagy csak önmagában.Nagyon birom ezeket az irizáló szemhéjpúdereket mert úgy használja ahogy csak akarja az ember.:D
(51) Gombaszín: Ez a gombaszín nekem olyan lilás barnás hmm nemistudom de engem meggyőzött :D:D


(99) Indigó: Te ÚRISTEN ! Eszméletlenül tetszik ez a szín!!! fuuu már a zacsiban is hajjajj :D:D szerintem csajok ez az a szín amit mindenkinek ki kell próbálni! Sőt, mint látjátok annyira telt a színe hogy pl egy kis vízzel tusként is tökéletes. :) Ráadásul nincs selyem fénye aminek külön örülök!
(21) Kékes-lila: Hm, kék és lila színhez is teljesen passzol,átmenethez a két szín között is ugyanúgy jó.
(23) Éjfél: A másik the best szín.A világos kékekért abszolúte nem vagyok oda de a sötétekért egyenesen megőrülök!!! És ez csodálatos! :).

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Én pont a napokban készülök Barry M porokat venni. Csak jót hallottam eddig róluk. És nagyon örülök, hogy feltetted a képeket, és a véleményedet is róluk! Úgyh köszi szépen! Nagyon megkönnyítetted, hogy melyik színeket válasszam ki véglegesen:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Hajnal :)

    Örülök hogy segíthettem! :)))

    VálaszTörlés