Coastal Scents | Gel Liner zselés szemhéjtus (True Black)


Már sírt a szám jó párszor egy NORMÁLIS tus után :D Legutóbbi tégelyes tus vételem is kudarcba fulladt.[Ha valakit érdekel akkor itt elolvashatja : Guylund ] Tudni kell rólam, hogy imádom a sminknek azt a lépését mikor meghúzom a hőn áhított tusvonalat. Már elképzelhetetlen számomra hogy ne viseljem, épp ezért tus ügyben eléggé kényes vagyok. Tudom tudom, vegyek MAC-et mert az verhetetlen :) venni is fogok csak mindezt akkor, ha magam keresem meg rá a pénzt, mert nem olcsó termékről van szó. Addig is keresem az árban elérhetőt, minőségben jót! :) 

Egyszerű, de masszív tégely, jól záródó kupak. Mivel meglepetésemre ajándék tusecsetet is kaptam, máris kipróbáltam vele (nagyon jó minőségű, vágott hegyű Coastal Scents tus ecset, rózsaszín nyéllel, haláli :D). Belemártottam egy kicsit az ecsetet, - állagra határozottan vaj szerű - húztam is egy vonalat a kezemre :O, azt kell hogy mondjam baromi jól pigmentált, még ez a kevés is elég volt ahhoz, hogy normális, erőteljes fekete vonalat húzzak vele. Nem észleltem csíkosodást - tudjátok mikor húztok egy csíkot és kiül a festék a szélekre, középen meg alig látszik valami - se halvány fedést. Miután megszáradt - ezt gyorsan tettenem repedezett fel, és ha megdörzsöltem az ujjammal akkor szépen ott maradt, semmi nem került az ujjam végére :O Végeredményében teljesen matt, semmilyen fény, csillám nem zavar bele. Valóban igazi fekete!
Összességében... nagyon jó vétel volt, örültem mint majom a farkának hogy egy ilyen jó tus az én birtokomban van :D ráadásul nem csak feketében, de más "szemre való" árnyalatban is megtalálni, mondjuk hófehér vagy barack, de van élénk kék is és zöld, lehet válogatni!


Ti használtátok már a Coastal Scent tusait? Ha igen, mi a véleményetek?


CONVERSATION

11 megjegyzés:

 1. Én is szemezek ezzel a tussal, nagyon teszik. De vajon jobb, mint az elf studio cream eyeliner-e?

  VálaszTörlés
 2. hát most meghoztad a kedvem erre. én sem találtam még megfelelő tust, de ha ez ennyire jó, beadom rá a derekam:D

  VálaszTörlés
 3. @Katie

  úúú azt még nem próbáltam :O sőt még véleményt se olvastam nagyon róla. Neked mi a véleményed ?:) mert azt viszont tudom hogy árban nagyon jók az Elf termékek :)

  VálaszTörlés
 4. Én is elgondolkoztam, még nem is próbáltam ilyen zselés tust, de nagyon szeretnék valami jobb fajtát, lehet ez lesz az én áldozatom is. :)

  VálaszTörlés
 5. @2sofix

  Én imááádooom :))) konkrétan már majdnem minden nap ezzel húzok tusvonalat amióta megvan :D

  VálaszTörlés
 6. Én nem mertem megvenni, mert sok blogon olvastam h kiszáradt, bármennyire is vigyázott rá a gazdája, kíváncsi leszek a te hosszú távú véleményedre is. :)

  VálaszTörlés
 7. @Katie Nem használtam még CS zslés tust, de nekem van egy az elftől, a lila, és én nagyon szeretem. :) Nem mászik el, nem ragad fel a szemhéjamra, nem repedezik be, úgyhogy szupijó! :)

  VálaszTörlés
 8. @SophiEl

  Remélem az enyém nem fog olyan hamar :O de ha még is így történne akkor biztosan írok róla egy post-ot aztán találok rá valami megoldást hogy újra életre keltsem :))))

  VálaszTörlés
 9. dinamo: Köszi az infót! A legközelebbi ingyenes szállításnál beruházok egy elf-re. :) Árban jobb, mint a CS az biztos!

  VálaszTörlés
 10. Nekem is van CS gélem 2 éve és még mindig nem száradt be. Persze, ha nem tekeri rá vissza az ember a tetejét, akkor a MAC is be fog száradni, mert a hatmillió forintos gél is :-)A True Black Cs gél nagyon jól fed, jó fekete, nekem bevált. Én csak ajánlani tudom a többi színét is, főleg a pinket meg a boom boom-ot.

  VálaszTörlés
 11. A kiszáradás minden zselés tust fenyeget a drágát is és az olcsót is. Én úgy előzöm meg, hogy egy kis tégelybe kiveszek belőle és a kis tégelyest nyitogatom, használom, amíg el nem fogy. Így az eredeti tégelyben lévő nem kap oxigént, tehát nem fog kiszáradni, tuti. Többek között erre is használatosak a tégelyek, meg a rúzstartó műanyag kazetták (pl. Japonasque kazettái). A profik is így csinálják ;-)

  VálaszTörlés