Smink | Újraértelmezett Kleopátra


Imádom a türkizt és szerintem nagyszerű választás arannyal párosítani, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem együtt ezt a két színt :)
Mikor elkezdtem csak egy light-os kis sminket szerettem volna, de rá kellett jönnöm arra, hogy ha türkizt és aranyat párosítok, akkor nyugodtan elszabadulhatok és nem lesz ebből visszafogottság...meg is tettem, fekete spirállal megerősítettem a szemöldököm elejét, a tusvonalakkal is játszadoztam kicsit.
Mikor elkezdtem fotózni szépen sütött a nap, de ahogy kattintgattam folyamatosan ment le, hál istennek, mert a második képen tökéletesen visszaadja a türkiz erősségét...
Remélem tetszik Nektek!
Ti milyen "szokatlan" színpárosításokat szerettek?

CONVERSATION

17 megjegyzés:

 1. uristen ez gyönyörü. és tök szeretem h látszik a szemgolyodban ahogy fotoztad magad:)

  VálaszTörlés
 2. @Dijaah

  Köszönöm! :)))
  Pedig már elgondolkoztam azon hogy nem-e zavaró hogy látszik benne :D:D:D

  VálaszTörlés
 3. Ez állati jó lett! Jó, hogy így kiszínesedtél, bár szeretem a natúr sminkjeidet is. :) Hirtelen a lila-zöld színpár jut eszembe, amit szeretek és talán kicsit szokatlanabb.

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörűséges lett;) Te pedig egyre kreatívabb és ügyesebb;)
  Üdv:Orsi;)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép lett! :) Én régebben nem szerettem a színes sminkeket(saját magamon), de mikor múltkor megcsináltam azt a lila-zöld kombót, azóta érzem úgy, hogy az is én vagyok, nem csak a natúrabb, szolídabb. :)

  VálaszTörlés
 6. @Lumena

  Köszi Lumena! :) Itt a tavaaaasz vagyis szerintem ő sem tudja mit akar :D:D:D de jobban esik most színeket használni.A lila zöld párosítás se lehet rossz, ki is fogom próbálni :)

  VálaszTörlés
 7. @feketében a fehér

  Jaaj Orsi nagyon szépen köszönöm!
  Nagyon jól esik ilyeneket olvasni! :)
  Van ám még mit tanulni de imádom a folyamatot :))

  VálaszTörlés
 8. @Vick

  Vick köszönöm!
  Na igen, nálam most ennek az időszaka van a színes sminkekre való szokás időszaka.Bár úgy érzem így elszabadulni alkotás terén a színekkel nagyon jól lehet, szinte határtalanul de hogy viseljem is azt még mindig át kell gondolnom :D:D

  VálaszTörlés