Max Factor | Vibrant Curve Effect szájfények (Bubbly & Majeste)


A mi csomagocskánkban kicsi kiszerelésű szájfények lapultak, de az eredeti kiszerelésű sem foglal szerintem olyan sok helyet.
Amiért örültem, hogy ezeket a szájfényeket kaptuk, az nem más mint a nagy applikátor fejük, amire naaaagggyon kíváncsi voltam már!!!!

Néhány infó a termékről...
"A szájfény különlegessége az ajkak inspirálta applikátor, amely a sminkmesterek minden tudását felhasználva lett kifejlesztve. Az applikátor fej átlagosnál nagyobb felülete segít, hogy egyetlen mozdulattal fel lehessen vinni a szájfényt az ajkakra, elhegyesedő vége pedig segíti a precíz felvitelt a szájzugokban is. És ez még nem minden, a szájfény nem csak a fej felületén tapad meg, hanem a fej speciális barázdáiba is beszivárog, így még intenzívebb, ugyanakkor egyenletesebb lehet a felvitel, ami az ajkak vonalait kiemelő, csillogó szín titka. "

A csomagolás (az eredetire gondolok) nyúlánk, nagyon jól kézre áll, de itt tényleg a szájfény feje, ami innovatív újítás a Max Factor-tól és hihetetlen jól eltalálták, mert én imáááádooom, ugyanis kiborító, mikor 56x kell felkennem a szájfényt a mini feje miatt vagy azért mert nem akar felvenni elegendő mennyiséget, hogy egyáltalán látszódjon is valami...na ezzel az applikátorral valóban pillanatok alatt végzünk és egyenletesen kerül rá a termék, mondjuk nincs olyan vastag szám, de hát na így legalább előbb végzek :D. A szájfények textúrája nagyon kellemes, selymes, nem ragadós, nem nehéz, de mégis tart néhány órán át. A pigmentáltságuk gyenge, de én egy kimondott szájfénytől nem teljes színpompát várok, hanem magas fényt, csillogást, amit ezek a darabok teljesítenek is. A kapott színek:
- (05) Bubbly: világos, apró és egy picit nagyobb rózsaszín csillámokkal
- (14) Majeste: karamell, apró arany, bronz csillámokkal
Összességében...nagyon elégedett vagyok velük, kiemelten az új, nagy applikátorral, amivel gyerekjáték a szájfényezés. Egy teltebb ajkú leányzó áldani fogja érte az MF csapatát :). Tervezek még megvenni árnyalatokat belőle és nektek is ajánlom, hogy vessetek rájuk egy pillantást!Ti mit gondoltok ezekről a szájfényekről? 
Próbáltátok már őket? :)

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Ó, pedig nekem pont a színük tetszett nagyon:/ A világosabb egyébként olyan mint az egyik Essence szájfény...XXL shine make it talán...én azt nagyon szerettem...

    VálaszTörlés
  2. @Your Aurora

    Viszont a fényük olyan színű mint a szájfény, gyönyörű! :))))

    VálaszTörlés