MAC | Paint Pot (Painterly)És véégre Macvettem az első Mac termékemet :D (jaj milyen poénosak vagyunk ma :D)
Tehát, az első és már sokak által ajánlott, nélkülözhetetlen kincset, a paint potot.
Facebookon is azért szerepelt "szemhéjalapozóként" mert igazából ez nem az, mivel a Mac-nek van kifejezetten szemhéjalapozásra való termékük, ettől függetlenül ez is kiválóan betölti ezt a szerepet!
Sok féle színben kapható, ezek közül a a legtermészetesebbet, a legjobban hozzám illőt a Painterlyt választottam.


Nagyon megörültem a méretének, hiszen amire én fogom használni, arra ez a mennyiség, hát igen :D elég sokáig elég lesz. Amitől egy kicsit tartottam - visszagondolva az Artdecora, a sok belenyúlkálástól (szerintem) már nem volt olyan mint újkorában - az a tégelyes kiszerelés...talán erre is ez a sors vár? Mert bevallom Nektek, nem mindig van időm ecsetért nyúlni, az ujjam meg ugye kéznél van, és hát előbb tunkolom azt bele mint az ecsetet...rossz szokás, igen igen, majd oda pillanat-ragasztózok a kezemhez egy ecsetet :D. Mielőtt belenyúltam volna, átsuhant az agyamon néhány kérdés: "úristen, mi van ha nekem nem válik majd be?! és mi lesz ha csalódok?! jézusom kidobtam az ablakon 5200 ft-ot?!"  Aztán végül megtörtént aminek meg kellett, belenyúltam, megsimiztem és egy finom, krémes állaghoz volt szerencsém.
Aztán felkentem a szemhéjamra, könnyedén, egyenletesen el tudtam dolgozni, a végeredmény egy "letisztult", egyenletes felület lett, ami megszáradt és nyugodtan felvihettem rá a kívánt szemhéjpúdert. A színe egyébként jolly joker, matt bézs, pontosabban bőrszín, az én bőrszínemhez mondhatni tökéletes.
Tartósságát tekintve igen meglepett, mivel az én olajos szemhéjamon is patentul kibírt egy egész napot ezzel az alappal készített smink! :O
Összességében...tudom, hogy nem olcsó, tudom, hogy néhányotoknak nehéz beszerezni, de higgyétek el hogy minden pénzt megér és ez nem túlzás! :D Azt is érdemes megemlíteni, hogy a kevés is bőven elég.
Tervezem, hogy további színeknek tulajdonosa leszek, ilyen a Blackground (selyemfényű fekete), a Bare study (bézs, arany selyemfénnyel), Quite natural (matt csokibarna).
Beleszerettem!Honnan? Mac üzletek Mennyiét? 5200Ft

Nektek hogy tetszik?

CONVERSATION

8 megjegyzés:

 1. dejóóóóó neked :D irigyellek :D de tuti nekem is ez lesz az első Mac-es termékem <3

  VálaszTörlés
 2. Nekem is ez volt az első Mac-em, imádom és egyáltalán nem bántam meg. Nemcsak szemhéjra, de időnként a szem alatti karikákra is használom, pont jó a színe. A Bare Study lesz a következő. :)

  VálaszTörlés
 3. Csatlakozom: nekem is az első MAC-em volt, és imádom, több mint fél éve minden nap használom, és még mindíg rengeteg van benne.
  A másik 2 színem a Fresco Rose (aranyfényű rózsaszín) és a Constructivist (csokibarna). Most gondolkozom h talán kéne egy Bare Study is...

  VálaszTörlés
 4. Szintén első volt a paint pot:) Napi szinten használom, nekem korrektor helyett is bevált. A következő egy bare study lesz, de még messze van, egyenlőre kiélvezem a legújabb szerzeményem, ami a fix+.

  VálaszTörlés
 5. nem a posthoz kapcsolódik.. annyira imádom a stílusod, amiben írsz. olyan vidám és tök jó olvasni.:)

  VálaszTörlés
 6. Nekem is ez volt az egyik első pot és sokat használom, meg másokat is rábeszéltem már. Én főleg bázisnak használom inkább. Tulajdonképpen pár darab után azért nem vesz többet az ember, mert képtelenség elhasználni.

  VálaszTörlés
 7. Váá de jóóó hogy ennyire elégedettek vagytok vele!!!

  @Thündérke ugyaan!!! neked is lesz ám, de aztán posztot róla :D

  @Fanni @Robin nekem oda hálistennek nem mindig kell :D de mikor végigviszem az alsó szemhéjamnál is, mindig kerül lejjebb, arra a területre:D a lényeg a lényeg, korrektornak sem utolsó! :)))

  @2sofix jaaj köszönöm szépen! :)))annyira jólesik! Aranyos vagy!

  @Sophiel úú ha már rózsaszínek, annnyira tetszik a Coral Crepe árnyalat, de az csak limitált volt nem?:(((

  @Calo(z)Én szoktam sminkelgetni, anyut, anyu barátnőt, barátnőket :D aput nem :DDDDD talán, elkopna, bár igaz, jó lenne vagy 10 db-al büszkélkedni :D na de az tényleg nem fogyna el!

  VálaszTörlés