Primőr, beauty bloggerek, vidámsááág


Tegnap én is hivatalos voltam az első, Primőr Kozmetikai Kft. által megrendezett blorrgerina talira!
Mondanom se kell mennyire jól érzetem magam, a Max Factor buli is fantasztikus volt de ez sokkal közvetlenebb, sokkal átfogóbb volt, már ha csak azt nézem hogy a szervezőkkel és bloggerina társaimmal mennyit társaloghattunk, jó volt közelebbről megismerni mindent! :)

A Primőr Kozmetikai Kft. a Max Factor, essence, Catrice, Laprairie, Greenland, Tous, Police, Zippo, és egyéb kozmetikai márkák kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Tündi, Fruzsi és én kicsit később értünk oda, ezért már javában folyt a bemutatkozás, amit annyira jó dolognak tartottam attól függetlenül hogy az ilyen felállok, néz 20 ember és próbálj normális mondatokat összerakni dolgoktól mindig szívrohamot kapok :D végül, küldetés teljesítve :DDD de azért Dorkánál a videóban visszanézni nem fogom :D


Első körben a Max Factoros előadást nézhettük meg (kis)Adri előadásában, ami nagyon érdekes volt, Maximilian Faktorowiczról, a sztárok sminkeséről, a cég megalapítójáról, magáról a cégről hallhattunk információkat illetve volt néhány szó az új termékekről is amiket ki is próbálhattunk.
Majd Szűcs Adrit, a MF vezető sminkesét kérdezhettük, faggathattuk, ő nagyon szívesen, kedvesen válaszolt minden kérdésre.Nagyon szimpatikus Adrikat :D ismerhettem meg, szerintem ez a közvetlen, vicces beszélgetés bőven megalapozta a szuper hangulatot.Hagyjukis mennyit röhögtem :DMásodik körben az exkluzív luxusmárka a LaPrairie bemutatását láthattuk, el kell hogy mondjam nagyon lenyűgözött az exkluzivitása a cégnek, a termékeknek, és igazából most már meg is értem miért ilyen borzalmasan drága.Hiszen elhangzottak ilyen kulcsszavak mint, sejtmegújítás, kaviár, arany, platina, kristályok, swarovski, ebből a nagyja mind benne a krémekben, továbbá néhány a csomagoláson, mint ezen az arannyal bevont Swarovski kristállyal díszített kanálka a krémek felvivéséhez.Ugye ugye :D nem semmi!Jéézusuristen mennyit kéne nekem egy ilyen krémre spórolnom :D:D:D:D:D


essence, Catrice

Sokak kedvenc márkájáról, az essencről is beszélt nekünk Andi, és sok infót megtudhattunk, hogy mitől ilyen sikeres a cég, illetve megválaszolásra kerültek a sokat feltett kérdések pl. egy-egy kollekció miért nem kapható nálunk?Sőt, a weboldalukon számos változás is fog történni, ezért látogassátok sűrűn az oldalt, Facebook oldalukat is kövessétek, mindenre szívesen válaszolnak, segítenek!:)Továbbá, bővebb betekintést nyerhettünk az essence nagy testvéréhez, a Catrice-hez.Attól függetlenül hogy ez egy "felnőttesebb" vonal, nagyon színes és igényes, változatos termékeket kínál.:)
Ezután a Greenland termékeivel ismerkedhettünk meg, én már ezelőtt is ismertem ezt a márkát, a Müllerben találkoztam velük először, bár még nem próbáltam őket de nagyon szimpatikusnak találtam, ha már csak azt nézem hogy természetes alapanyagokból készültek.Két termékvonallal ismerkedhettünk meg a Pure & White-al és a Fruit Emotions-al.
Sikerült bezsákmányolni nagy-nehezen mind a kettőből egyet, egyet :) erről is jön majd teszt!


Parfümök

Majd a parfümök világa következett olyan márkákkal mint, Tous, a Tous fiatalosabb vonala a Tous in Heaven, Zippo, Police,Woman'secret.
Tudtátok hogy a Tous parfümök Bio-organikus összetevőkből készültek, és Eco Cert minősítéssel és igazolással rendelkeznek?Nagyon érdekes, és megnyugtató hogy vagy egy olyan parfüm aminek az üvegétől kezdve az illatig, az illat összetételeiben a földet védi?azt képviseli?Fantasztikus!
Nem utolsó sorban isteni, kellemes, friss illatról van szó! :)  


És végül pedig az Olasz márkával, a  Deborah-ával ismerkedhettünk meg, a sminktermékeiről már hallottam, és láttam hogyan működnek, sajnos ezeket nem tervezik behozni hazánkba de ennél inkább a női alakformáló termékeiket, férfi termékeket, önbarnító termékeket.

Sajnos Melinda nem tudott ott lenni hogy bemutassa nekünk a luxus illatmárkákat úgy mint, Paco Rabanne, Nina Ricci, Carolina Herrera, Prada, de kaptunk Tőle egy cd-t, ami nagyon sok anyagot tartalmazott ezekről az illatokról.Köszönöm Melinda! :)


Annnnyiiira imádtam ezt a tegnapi napot, nagyon jól éreztem magam, sokat nevettem és annyira jó hogy ilyen kis beauty-blogger közösség van kialakulóban, olyan jó őket személyesen is megismerni!

Nagyon szépen köszönöm a Primőr Kft.-nek hogy ott lehettem! :)))

Intenzív zsákmányolás :D:D
Andi, akinek a képeit annyian imádjuk és Andi, az essence Brand Manager-e :D
Életkép :D
Csoportkép :)))

Már nekiálltam fotózni a zsákmányokat, hamarosan jönnek is a tesztelések, az az igazság hogy annyi mindent akarok megmutatni már hogy uriiiisteeen :DDDDDD

CONVERSATION

5 megjegyzés:

 1. éénis annyi mindent szeretnék csinálni, tele vagyok ötletekkel de még pár napig nem lesz rájuk időm aztán mire odaérek tuti mindent elfelejtek amit akartam..:D

  VálaszTörlés
 2. Én is elkezdtem leírni, hogy késtünk, de visszatöröltem, erre te beégetsz :D Jó volt nagyon! :)))

  VálaszTörlés
 3. @TÜNDI ♛
  :DDDDDDDDDD Hátmiiii ez az igazsáááág!Most az a pár perc :DDDD

  Dia: én már ott tartok hogy leírtam :D

  VálaszTörlés
 4. hajrá, hajrá :) már várom kinek mik lesznek a tapasztalatai..:))

  VálaszTörlés
 5. Hali! Hogy lehet hozzátok csatlakozni mert érdekelne! Veled hogyan lépett kapcsolatba a Primőr Kozmetikai Kft.? a köszi!

  VálaszTörlés