Sleek | Bad Girl paletta


Sokan az Acid és az Original palettára csaptak le első körben, na de mikor megláttam a Bad Girl palettát instant szerelem fogott el, már csak azért is, mert sminkben imádom a zöldet, a lilát, a feketét, a szürkét, mindezt füstösen vagy ahogy jól esik, és elmondhatom hogy a kék merészebb árnyalataival is kezdünk jóban lenni. Szerintetek hezitáltam melyik paletta legyen az első Sleek-em? :) Naná, hogy a Bad Girl!


Rájöttem, hogy imádom a praktikus palettákat, nem nagy ez sem és nem is vártam nagyobbat 14x7,5cm, hogy pontos legyek, van benne egy nagy tükör is és egy kétvégű gumis fejű applikátor, na meg 12 csodálatos, jól variálható szín. Tudjátok lányok, fiúk, volt már hogy kocsiban és vonaton kellett sminkelnem :D, igen-igen, ne is kérdezzétek, spontán késések, spontán bulik stbstb. na, akkor mit meg nem adtam volna egy ilyen palettáért, akkoriban a táskám dugig volt sminkkel.
Nos, a színek nagyja SZUPER P I G M E N T Á L T!!!! Bocsi mindenkitől, de elfogult vagyok, egyszerűen elvarázsolt! Bár a szemhéjpúderek kb. 1 forintos méretűek, de nem kell aggódni, ebből tényleg nem kell sok festék, nagyon erősen fognak. A felvitel is könnyű, viszont az eldolgozásnál oda kell figyelni ilyen sötét, hangsúlyos, erősen pigmentált színek esetén, mivel baromira tapadnak, ezért a tökéletes satír érdekében kicsit hosszadalmasabb munkára kell számítani, de megéri, mert intenzívek és tartósak az árnyalatok.


Színek:
- Innocence: fényes fehér
- Gulieble: fényes világos barack
- Blade: fényes, metálos ezüst
- Gun Metal: fényes, metálos grafit
- Undergrund: fényes fekete
- Noir: matt fekete
- Intoxicated: selyemfényű sötétzöld
- Envy: selyemfényű méregzöld
- Obnoxious: nagyon enyhe selyemfényű, már-már mattba hajló indigókék
- Abyss: szintén nagyon enyhe selyemfényű, mattba hajló sötétkék
- Twilight: selyemfényű sötét püspöklila
- Rebel: matt, mély szilvaszín


Összességében...
le vagyok nyűgözve! Akik kedvelik az erősebb, ütősebb füstös sminkeket azoknak kötelező! Én tervezem a további paletták beszerzésest is, most a Paraguaya palettára fáj a fogam, de sajnos már nem kapni :( elkapkodták a webshopból, de annyira remélem hogy lesz még! Szóval résen vagyok!!!!! :D

Hogy tetszik nektek? :) 
Szeretitek a sötét színeket sminkben?

CONVERSATION

6 megjegyzés:

 1. Imádom, és nagyon praktikusnak találom!
  http://www.itsbellatime.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 2. E között és a storm között vaciláltam vagy egy órát. Aztán végülis a storm lett csütörtökön jön majd én is beteszteletem :) De ez most annyira de annyira szép, hogy elbizonytalanítottál :)

  VálaszTörlés
 3. Már láttam róla képet korábban, de nálad kicsit jobban láthatóak a színek. A rebel valami mesés!

  VálaszTörlés
 4. Aztaaaa, pont a napokban gondolkoztam azon, hogy kéne nekem is egy sleek paletta, úgyhogy ha megjön a fizum, lehet beszerzek egy-kettőt ebből is. elég jó minőségűnek tűnik, láttam sokan szeretik. :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem nagyon tetszik :) Szeretem használni, már csak azért mert a legkedveltebb színeim vannak benne! :D

  VálaszTörlés
 6. Línnie: nemcsak tűnik, ez minőség ;-)

  VálaszTörlés