Sleek | Pirosító (Rose Gold)


Erre a pirosítóra már régóta fájt a fogam, annyira csodáás! Még régebben vettem 600Ft-ért egy Miss Rose féle arany, rózsaszín kombót Nars Orgasm pirosítójára hajazva, amiről végül nem készült bejegyzés, ne haragudjon az, aki nagyon várta, de most azt hiszem 56x felülmúlja ez a pirosító a Miss Rose féle Orgasm-ot, bár a Nars-ot nem biztos ;)


Jhaj meglepődtem mennyire kicsi, (6,5x4,5cm), mondjuk egyáltalán nem zavart, mivel van benne anyag bőven, na meg táskakompatibilis. Stramm kis csomagolása van, nagyon jól záródik, és van benne tükör is.
Na és a belbecs, óh, percekig csak gyönyörködtem benne...egy alapjában véve rózsaszín színről van szó, de a tömérdek, finom arany csillámtól kissé barackos beütése van, tényleg csodaszép, na és mikor fény vetődik rá, elképesztő! :) Mikor belenyúltam meglepett mennyire pigmentált és nem porzik egyáltalán, na meg nagyon jól tapad, könnyű eloszlatni, ráadásul tartós is. Bocs lányok, egy rossz szavam sincs rá. Jó, bevallom, az elején akadt némi félelmem, hogy talán rosszul fog állni mivel elég világos a bőröm, de szerintem nagyon is jól áll világos bőrön, sőt mondhatni minden bőrszínhez passzol. Csak egyre vigyázzunk, hogy csínján használjuk, elég finoman belemártani az ecsetet, mert ezzel a gyönyörűséggel is csinálhatunk bohócot magunkból. Jobb ha inkább építgeti az ember :)


Összességében...én csak ajánlani tudom, csodaszép must have darab egy sminket imádóaknak, nem utolsó sorban a pénztárcád se fakad sírva(1400Ft)! :D

 Nektek hogy tetszik? 
Van már Sleek pirosítótok?

CONVERSATION

7 megjegyzés:

 1. szerintem fehér bőrön egy kicsit túl sok, tehát szerintem a pigmentáltsága az amiért nagyon erős, de maga szín és ez a lágy arany fény gyönyörű egy barna bőrön ez kötelező lenne (ha nekem barna lenne már rendelném is de sajnos nekem is hó fehér)

  http://tunderke.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm a véleményt róla, tuti beszerzem!!!!! :)
  Szép napot!!!!

  VálaszTörlés
 3. @Rita
  Szerintem tökéletes világos bőrön is, csak éppen egy leheletnyit kell felvinni ha soknak érzi az ember. :)
  Ahol a kezemen vannak a minták a középsőnél egy nagyon finom mennyiség került fel, a bal oldalon annyi mint az arcomon, a jobb pedig elég sok, na az tényleg túl sok lenne, de szerintem bátran viselheti az is aki fehér :)

  VálaszTörlés
 4. @samelike

  Szívesen, remélem mindent megtaláltál benne ami érdekelt volna róla! :)))

  Neked is szép napot! :)))

  VálaszTörlés
 5. mekkora? (hasonlítanád vmihez?)engem a storm paletta is nagyon meglepett, azt hittem sokkal nagyobb. de ez nem jelenti azt, h ne imádnám:)

  VálaszTörlés
 6. Nekem a Sleek márka méretei teljesen megfelelnek, mert ha nagyobbak lennének az lenne a baj, hogy nem fér el a táskámban :-) Meg valószínű akkor drágábbak lennének. Egyébként így sem fogom az életben elhasználni ezt a mennyiséget. Gyönyörű ez a Rose Gold! Szerintem fehér bőrön is csodálatos, csak nem kell sokat felvinni rá.

  VálaszTörlés