1 éves a Made in Beauty! ♥


2010. július 1. csütörtök mikor megszületett a legelső bejegyzés .Na jó őszinte leszek még most az elején :D:D:D hát én még akkor is írnám a blogot ha csak tőlem lenne 100 az oldalletöltések száma :D:D:D
Mivel számomra ez egy sminknapló ami itt lesz nekem és Nektek is bármikor, nem titok, hogy a sminkesek világában akarok én is elhelyezkedni, kemény munka lesz, de ez így gyönyörű :)a blogom és akik visszaigazolják munkáim minőségét, mindig tartani fogják bennem a lelket remélhetőleg :D

Voltak lightosabb szakaszok a blog életében, hiszen, nekem is van egy saját életem amit hát na, élni kéne :D:D igen, van, hogy néha semmi kedvem ideülni mert nem jön az ihlet és nem akarok összecsapott munkát bemutatni. szeretek mindent úgy kivitelezni ahogy én is szeretném látni másnál.Ez alapján születtek meg a bejegyzéseim, és komolyan boldog vagyok, hogy írhatom, már az elején is alig vártam, úú új cikk, fényképezés, tesztelés, na meg az újdonság varázsa, a blogolás varázsa, az olvasók varázsa, rá lehet ám kattanni :D Aztán jöttek az adatok, oldalletöltések, követők, kommentek, örömtáncot jártam, úristen érdekli mást is amiket csinálok, most akkor jól csinálom?! :D Rohadtnagy löket ez a visszaigazolás!!!!!!!!! Már úgy megyek be a drogériába, hogy ott vagytok gondolatban :D jaj hát ez az olvasóimnak is tetszene, jaj hát ez baromijó, hasznos lehet, erről írok is.

Másik hatalmas meglepetés, hogy a cégek nyitottak felénk és én azok közt lehettem akiket meghívtak!A legelső Max Factor buli ahol megismerhettem a márkát kicsit közelebbről és a bloggerina társaimat is :) "kis lépés ez egy bloggernek de hatalmas lépés a bloggerináknak"  :) majd jött a Primőr Kft. találkozója, ahol annyira jól éreztem magam :D megmondom őszintén már régóta vártam, hogy egy a márkákról felvilágosult személy megossza velem a márka "titkait", terveit, múltját, ezek engem mindig lekötnek, mint egy kisgyereket akinek mesélnek :D:D hálás vagyok, hogy segítik a blogom egy-egy tesztelésre kapott termékkel, infókkal, hiszen ez Nektek is nagy segítség! :)

Ott van az L.A.Makeup, ahol a nagykövet választásukon kiválasztottak száznál több jelentkező közül! :|
nem hittem el mikor mondták, és PONT sminkeltem tablófotózásra az osztályomat mikor ért a hír :DD
És most nagykövet vagyok, olyan jó kimondani, eleget tenni ennek a feladatnak! :)))

Soha, de tényleg soha nem gondoltam volna, hogy lesz ez így ahogy most van! :) olyaaaaaaaaaaan boldog vagyok! És igen, túlzok :D mert a boldog ember mindig túloz és hálás is vagyok, nagyon nagyon!!!!

Van még mit produkálni, egyre jobban csinálni, nem tökéletes a munkám, de imádom és szívvel lélekkel csinálom!És hogy egy éves lett a blog, még csak a kezdet :) remélem lesz ez még több is, és ahogy telnek majd az évek úgy leszünk egyre jobbak, na de hejj :D fókuszáljunk a jelenre, ami most van és ezt élvezzük ki, mert bevallom, nem gondolok mindig a jövőre mert bármi lehet, a holnapra gondolok viszont :) hogy akkor mi legyen és talán így a legjobb :)


Köszönöm, hogy vagytok, és remélem mindig itt lesztek nekem! :)

CONVERSATION

14 megjegyzés:

 1. még sok sok boldog blogolós évet kívánok. :)

  VálaszTörlés
 2. Boldog szülinapot és csak így tovább!! (;

  VálaszTörlés
 3. Díjat adtam:
  http://www.nyersvegan.hu/Nyersvegan/Nyers_etel_blog/Entries/2011/7/1_Dijat_kaptam.html

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépen köszönöm lányok! :))))

  Jégkristály köszönöm a díjat! :)

  VálaszTörlés
 5. boldog blogszülinapot :) még sok ilyen sikeres évet :)

  VálaszTörlés
 6. Boldog szülinapot!
  Szupi érzés lehet, hogy már egy éve szerkeszted az oldalt... és egyre több embernek tetszik amit csinálsz... és a követők napról napra csak gyűlnek gyűlnek :) Gratulálok :D csak így tovább :)))

  VálaszTörlés
 7. Boldog Blogszülinapot:)

  Nem lesz egyszerű meló, de megcsinálod! Te is, és remélem, én is :)

  VálaszTörlés
 8. Boldog blog-szülinapot!:) Köszönjük, hogy írsz nekünk, hiszen nagyon sok jó tanáccsal láttál el minket eddig, és sok Jó dologról írtál! Öröm Téged olvasni! :)
  A sminkes pályádhoz pedig szerintem mindannyian nagyon szurkolunk!
  Hajrá Niki!!!!!

  VálaszTörlés
 9. Gratulálok,mint a díjhoz, mint a blogod szülinapjához! Van akinek sikerül minden:) Remélem az életben is hallunk a sminkes karrieredről, hiszen már elismerés, hogy kiválasztottak.Örülök, hogy számodra nem csak egy munka, hanem egy kreatív munka:) Mindegy is csak még egyszer gratulálni szeretnék neked!!!

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm lánykáim ezeket a biztató és kedves szavakat, nagyon jól esnek! ♥♥♥ :')

  VálaszTörlés