Mindent a hajamról...

__________________

Kezdetek... 

__________________
13 évesen kerültek először szőke melír csíkok a hajamba, ekkor kezdődött minden! Aztán jött a sötétbarna, sőt, volt hogy az egész alsó része a hajamnak sötétbarnára volt festve. Visszanézve annyira hülyén néz ki, soha többé nem színeztetném be így újra!
Tehát ez volt a kiindulópont és az ördögi kör kezdete :D. Festés -> lenövés -> festés -> lenövés és így tova, ismerjük ezt a sztorit.

Megtörtént az első home made festés...
Annyira hirtelen jött a befestés gondolata, hogy már nem is tudom pontosan miért :D, persze ez nem lett volna így, ha a bátyám nem festette volna be a haját totál szőkére, természetesen anyukám tudta nélkül és mikor meglátta anya, nagy felindultságában vett egy sötétbarna hajfestéket, hogy "na most visszafested kisfiam a hajad, így nem mész iskolába, mert kiíratlak onnan". Hát a bátyám elment, a festék megmaradt, anya megbarátkozott a szőke hajával, hisz ez úgyis csak egy fiatalkori ballépés :'D. Aztán ott árválkodott egy darabig a fürdőszobaszekrényben a sötétbarna festék, míg nem jött egy fuvallat felém, hogy fessem be a hajam, persze mind ez 14 évesen pattant ki a fejemből és igen, fogtam, elolvastam a használati útmutatót és nekiestem :D. Szerintem egyáltalán nem nehéz ez a procedúra, sőt, baromi könnyűnek találtam az egész festési folyamatot és nagyon örültem, hogy végre nem unalmas, semmilyen-barna színű a hajam. A szüleimnek és a rokonságnak még tetszett is ez a látványos változás! :D

Nagyjából 3-4 évig elvoltam ezzel a sötétbarna hajjal és általában a Garnier 100% Color festékeket használtam, mert nekem ezek váltak be a legjobban, intenzív volt a szín, tartós, fényes, tényleg nagyon szerettem. Abból is a sötétbarnát és a jeges gesztenyét preferáltam.
Majd jött a L'Oreal ammóniamentes színezője, nekem az is nagyon bevált (ekkor figyeltem fel először a borostyánszőke hajszínre), de ezt csak 2x használtam. Bár azt írják, hogy x hajmosástól kikopik, nekem nem akart kikopni belőle még 120 hajmosástól sem :'D.
Szóval nagyjából maradtam is ezeknél, nem igazán kísérletezgettem. Jaj, egyszer történt egy baki, az is Garnier hajfesték volt, ilyen sötét burgundi, nem is értem hogy tévedhetett a kezem ügyébe ez a szín. Na, felül teljesen vörösre fogta be a hajam - arra a mű, burgundis vörösre, ami nekem sosem tetszett - alul pedig csak épphogy a fénye volt vöröses a sötétbarna hajamnak. Csodálatosan néztem ki, hagyjuk is :D


Eredeti hajszínem és nagyon kevés melír szinte csak alul :D


Régebben használt, mai napig szeretett, épphogy bevált termékek:
 
Gliss Kur & Elséve (a Gliss Kur sampon már kifogyott ezért nincs a képen) |
Kedvencem a Száraz és töredezett hajra illetve a hosszabb, szálkásodásra hajlamos hajra való termékcsalád. Előbbit az illata miatt egyszerűen imádom!!! 

Tehát jóformán 5 éve festetem a hajam én saját magam, illetve anyukám segítségével. A fenti termékeket használtam ápolásra.

____________________________________________________

Változások, tapasztalatok az 5 év folyamatos festés alatt 

____________________________________________________

Azt tudni kell, hogy én egy évben 3x, ha kivasalom a hajam, illetve a szárítás is elég ritka, ha nincs alkalmam, időm a levegőn szárítani, akkor veszem csak igénybe a hajszárító segítségét és ekkor sem használok formázó termékeket, se hajhabot, se hajlakkot, vagy ha még is, akkor se egy fél flakonnal :D. Rossz szokásom a hajam felfogása, de azt is kizárólag puha anyagból készült hajgumival, ami nem metszi széjjel a hajam felszínét, de sajnos ez is káros :(

NEGATÍV: 
Kevesebb lett a hajam sajnos, gondolom azért mégis megviselte szegényt a sok festés, főleg sötét árnyalatok esetében :( (bár még így se kevés :D) 
POZITÍV: 
Sokkal fényesebb volt a hajam és selymesebb, főleg ha frissen volt festve :)
Azt tudni kell, hogy a festett hajnak ha nem adjuk meg a számára igényelt ápolást akkor töredezett, egészségtelen lesz és igen is nyomát hagyja a festés és a szárítás vasalás, időjárási viszontagságok stb. Az mellett meg egyáltalán nem mehetek el szó nélkül, hogy a táplálkozás és a folyadékbevitel mennyire fontos abban, hogy a hajunk alapvető állapota mennyire egészséges, azért egy strapabíró, erős, egészséges haj sokkal jobban ellenáll az igénybevételeknek. 
Majdnem minden napi kellék pedig nem kéne :D :(
Így ebben az utolsó 1 évben már nagyon érett egy új hajszín, mert egyszerűen untam már a sötétbarnát, és igen, sokszor éreztem úgy, hogy vállalhatatlanul beteg arcom lesz tőle, főleg ha nem teszek fel egy leheletnyi sminket. Keresgéltem én kímélő leszívató megoldások után, de valami irgalmatlan drága lett volna a folyamat, vagy túl hosszú, és egyik sem garantálta azt, hogy egy kicsit se fog tönkremenni a hajam, hurrrááá...
Elhatároztam, oké, leszek akkora "bevállalom testvér", hogy lenövesztem a hajam, úgy is ráérek alapon :D (Ne nevessetek! :D )
Én kis meggondolatlan nem vettem számításba a ballagásokat, a szalagavatókat és egyéb normális megjelenést kívánó eseményeket, így ezt a naaaaaagy elhatározást kb. fel is tehettem a polcra :D


Mostanában használt imádott termékeim: Joh Frieda Full Repair & Ricinusolaj 

Az illatuk szinte ugyan olyan mint a Gliss Kur 19 vitaminos termékcsaládjának, de a hatásuk sokkal, de sokkal jobb, a Gliss Kur-al az volt a problémám, hogy a gubancolódást sehogy sem tudta megszüntetni, illetve a csillogás és a selymesség se tartott sokáig, na meg ha nem figyeltem és többet tettem a hajamra akkor elnehezítette és hamar zsírosodott :( . Ezért sok utánaolvasgatás és pozitív vélemények után úgy döntöttem simán megérdemel ennyit a hajam és ezért beszereztem őket, aminek nagyon nagyon örülök, mert tényleg szuper termékek!

ricinus olajról pedig ódákat tudnék zengeni, ezzel hetente egyszer bekenem a hajam a töveket kihagyva a végekre pedig többet rakva, bebugyolálom és egy egész éjszakát így hagyom majd reggel lemosom. IMÁDOM!
_______________________

Az elhatározás...

_______________________
Most nyáron végleg kellett a változtatás és így jutottam el odáig, hogy megbeszéltem a fodrászommal ezt az egészet, legyen, csináljuk!
3 alkalmat ajánlott, köztük olyan 1 hónap pihenési idővel, mondom jó :D benne vagyok csak csináljuuuk máááár!!!! Anya is biztatott persze, na meg untam már a beszólásokat, olyan fehér vagy, nem vagy te véletlenül beteg? *mélysóhaj, facepalm* 
Csütörtök a festés napja, nagy izgalom, kételyek, csipetnyi félelem...
[Ugye festés előtt nem mosunk hajat, én se tettem] Szemügyre vette a hajam állapotát, 5 centis lenövésem volt már. Én ugye már előtte megbeszéltem vele, hogy borostyán szőke hajat szeretnék, Ő mondta, hogy ez az árnyalat a fodrászok között lehet másként fut, mint amire én gondolok :D
Ezért odatett elém egy könyvet, mintákkal, majd ajánlotta, hogy 3 színt keverjünk össze és megmutatta, hogy nagyjából milyen lesz a végeredmény. Nagyon nagyon tetszett ezért rábólintottam. Közben már keverte a hidrogént, hogy szépen leműtse a sötétbarnát a hajamról, leültem, kente fel a krémet a sötétbarna részekre az 5 centis lenövésemet kihagyva ...Jaj és igen, kijelentettem, hogy csak a végeredményt fogom megnézni :D

Tapasztalat( egyébként az első találkozásom a hidrogénnel mint olyannal): 

I.kör | Sötétbarna leszedése (kb 40 perc):
- ROHADTUL csípte a fejbőröm :OOO baaah. Megnyugtatott, hogy ez természetes, mondom mi?!?!?! ezen kb. az lenne természetes, ha most ordibálnék a fájdalomtól, nem az hogy lemarja a fejbőröm a hidrogén :D, aztán szépen elzsibbadt és semmit nem éreztem.
- A hidrogén szaga még a szemet is csípte, szóval az átváltozás igazán megható volt :') 
Lemostam 1x samponozással

II.kör | Saját hajszínem leszedése, még kenve a sötét részére is (Itt már a víztől felpuhult fejbőrömmel huppantam bele a székbe :D) (kb 30 perc):
- Az előzőnél 849798327427x jobban csípte a fejbőröm a fent leírtak miatt a hidrogén. Igen, elnyávogtam a kínom vagy 40x mert úgy jobb volt :D (nem), unták már biztos, én is, hogy nem marad lassacskán fejbőröm :| 
- Lemostam és a töve hidrogén szőke volt, a többi meg világos narancssárga az elmondottak szerint :D:D haha 
- Norbi meglepődött, hogy ennyi szívatás után ennyire jelentős változás észlelhető, hiszen jóformán minden sötétbarnát kiszedett a hajamból, úgy hogy szinte semmi minőségbeli változás nem történt vele (hát persze, a hajammal már közben megbeszéltem, hogy még egyszer k*rvára nem ülök ide fejbőr megsemmisítésre, szóval szedje össze magát légyszíves és igen, könnyes a búcsú, de váljon meg a sötéttől de vihargyorsan...)
IV.kör | Norbi úgy dönt felkeni rá a festéket is. Használt festék márkája: Imperity 3 tubus, 3 különböző szín. (kb. 40 perc)
- Igen ez is csípett egy kicsit, de már szinte nem is éreztem és alig vártam, hogy felkenje vaa
- Aztán megmostam 2x samponnal, hogy minden szutyi kijöjjön belőle, tükörbe belenéz. TE JÓ ÉG!!!!! Ezzzz naggyon durva :OOO, de határozottan tetszett! :))))
- Norbinak már itt megköszöntem, hogy úristen de jó munkát végzett és nagyon tetszik a szín.
- Szárítás egyenesre, aztán hajvasalás. 
Megnyugtatás: minden kínlódásom ellenére a fejbőrömnek semmi baja nem lett :D és a hajam is a fejemen maradt, hullani alig hullott belőle, sprődebb sem lett, a végei se törtek fel, egyszóval túlreagáltam ezt a hajleszívatós dolgot lányok :D Norbi csak annyit mondott: innentől fogva: ápolás, ápolás, ápolás és nem fog ijesztgetni a sprőd, száraz, töredezett haj gondolata. :) 

Tanács: Soha ne menjetek olyan ruciba fodrászhoz amit igazából sajnálnátok ha befogná a festék :D. Nekem leginkább a melltartóm pántja bánta egyébként, na meg az ingem itt ott, de képzeljétek, anya valahogy kivarázsolta az ingből :D, tud valamit.

Na de nem csigázlak Titeket, íme:Az igazság a kettő kép között van valahol! :DNa? hogy tetszik Nektek ez a változás? 
Szerintetek jól döntöttem?

CONVERSATION

44 megjegyzés:

 1. dejóóó nagyon szép színe lett *-* most kedztem el múlt hónapban magam is világosíttatni a hajam, de a fodrászlányka sajnálta 1x-re leszívni, úgyhogy elkezdte melírozgatni, de nekem ez nem elééég úgyhogy énis legközelebbre ilyen drasztikusan akarom leszedetni a barnát :D. Szerintem nahhgyon jól döntöttél ^^

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű ez a szín! És nagyon jól is áll! Gratulálok hozzá, egyértelműen jól döntöttél :D És szerencsésnek is mondhatod magad :D

  Én a fekete hajammal döntöttem úgy, hogy köszönöm, meguntam, barnát szeretnék :D És a fodrászom minden létező anyagot rákent a fejemre (én is többször mentem vissza hozzá), de nekem olyan strapabíró feketém volt, hogy semmi nem szedte ki rendesen O.o Szegény fodrászom már azon volt, hogy visszaadja a papírját, mert ő ilyet még nem látott XD Viszont cserébe nekem semmi sem csípte a fejbőrömet, egy icipicit sem (ezen is csodálkozott egyébként a hajszobrász). Végül sikerült barnássá tenni, de sajnos kb 15 centit le kellett vágni a végéből, és a legvége még mindig sötétebb árnyalatú, a hajdan volt fekete emlékeként. (Lassan lenőhetne már.) Egyet kért tőlem a fodrászom: feketét soha többé :D

  Most, hogy ilyen énközpontú és önző megjegyzést rittyentettem ide, elmondom még egyszer: GYÖNYÖRŰ a hajad így! Sokkal-sokkal jobban áll, mint az előző szín, bár igazából az se állt rosszul egyáltalán :D Ha valaki azt mondja, hogy nem tetszik neki, nyugodtan küldd el szemészhez, vagy ízlésterápiára.

  VálaszTörlés
 3. @Biu

  Köszönöööm!:)) Naaa akkor Nálad is láthatjuk majd már nagyon várom, ideje nyárra kivilágosodni :D:D

  VálaszTörlés
 4. wooow, durva, miken mentél keresztül:D jó lett a hajad, bár nekem a sötét is tetszett. nekem mondjuk még sosem volt festve és 23 éves vagyok, nem rossz:D:D

  VálaszTörlés
 5. @Sedna

  Köszönöm szépen :)) egyre jobban megnyugszok, hogy igen, szuper döntést hoztam :D

  Jaaj ugyan már, tök szívesen olvasom ha saját eseteiket írják le az olvasóim, menjen a csevegés ezerrel, szóval akár 4000 karakterben is jöhet az élménybeszámoló, tapasztalat :D

  Azért a te történeted nem semmi :D jókat mosolyogtam, hogy ennyire önálló és határozott hajad van :D:D:D
  viszont ha nekem azt mondja a fodrászom vágjunk, tuti nem megyek bele! Nem sajnáltad a Tiédet és egyébként jó állapotban volt a végén vagy rendesen megviselte szegényt? :(

  VálaszTörlés
 6. @2sofix

  Hát mi :D:D:D kb filmet lehetne forgatni, a hajam élete címmel. Csodálkozok, hogy van még a fejemen haj :O

  jaaj, de Neked annyira szééép és olyan jól áll az eredetid!
  Valld be, megfordult már a fejeben a változtatás gondolata! :D

  VálaszTörlés
 7. szia :)
  Joh Frieda Full Repair termékeket hol lehet kapni, és mennyiért?(:
  előre is köszönöm!
  és nagyon jól áll ez az új szín :]

  VálaszTörlés
 8. @zsócika :)

  Köszi Zsócika :)
  Az összes Müllerben megtalálható és olyan 2-3 ezer forint körül mozog a samponok és balzsamok ára, sajnos már a pontos árakra nem emlékszem mert több mindent vettem :(

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jó lett! Gyönyörű színe van és a hajad hossza váááá:)

  VálaszTörlés
 10. Sötét hajjal is szép voltál, de a világosabbal szebb vagy és fiatalabbnak is nézel ki.
  (Ezt tom hogy hülyeség, mert nem vagy öreg, de sötéttel olyan 23-24 évesnek nézel ki, világossal, 18-19nek:-D)

  VálaszTörlés
 11. Tényleg nagyon szupi lett a hajad, bár nekem személy szerint a sötét jobban tetszett.

  Én 13 évesen kezdtem a hajfestést :D
  Annyira seszínű barna hajam volt, nagyon utáltam.
  Keresztanyám az egyik náluk nyaraláskor elvitt a fodrászához, aki kékes fekete szinezővel befestette, imádtam.
  Ezután magamnak festettem (vagy anya nekem) feketére, de elég volt egy évben 2x festeni, mert nem nagyon kopott és a lenövés sem volt túl feltűnő.
  16-17 éves koromban fodrász modell voltam, a hajam le lett szivatva, hogy jól befogja a RÓZSASZÍN (volt benne fekete is, nem csak ez a sokkoló szín :D).
  Na én azóta sz*pok. A hajamat a szőktett területeken nehezen fogja be bármilyen festék, és baromi hamar ki is kopik, ráadásul azóta őszülök.
  Jelenleg 24 éves vagyok és ugyan a hajam ápolása ritkán jut eszembe (pl: pakolás), de én sem fujatom hajszárítóval, nem göndörítem vagy vasalom (mivel szög egyenes :D), bár otthon vagy a munkában én is mindig felkötöm. A festést kb 2 havonta kellene ismételnem, de nem szeretném ennél is jobban tönkretenni, így kb 4 havonta festem már csak barnára. Örülök, hogy találtál egy remek fodrászt, szerintem ez nagy mázli. Őrizd meg én addig is keresem az igazit :D

  VálaszTörlés
 12. hú, merész váltás! Nekem is ilyet varázsolta a feketéből, de én nem raktam ki a blogra, sőt annyira nem tetszett, hogy még éjjel visszafestettem magam barnára. :)

  VálaszTörlés
 13. Szuper lett, jól áll! :)

  Engem egyszer vizsgaidőzsak közepén kapott el a hév, és egy(állítólag) 2-3 mosás után lekopó márkás színezővel beszíneztem a szőkésbarna hajam. Vörösre.

  Hogy milyen változást hozott?
  1. vizsgaidőszak elején (szőkén) voltam logisztika szóbelin, mit ad Isten, megbuktam. A pótvizsgán (már vörös hajjal) a tanár azzal fogadott az indexem láttán: "Maga már volt vizsgázni? Nem is emlékszem." Hozzáteszem, kb. 20-an vettük fel a tárgyat, szóval nem voltunk sokan. :D

  2. mondanom sem kell, nem tűnt el 3 mosás után a szín, sőt, kb. benne volt fél évig fokozatosan kopott ki. Ekkor jöttem rá, hogy a vörös nem az én színem. :) Pedig ÚGY tetszik.

  VálaszTörlés
 14. aztaaa, de gyönyörű színe lett, nagyon szép! jól is áll Nikii!! én is szeretnék valami világosabbat, most megint, de még mindig nem vagyok vele tisztában milyen szín állna jól...:D

  VálaszTörlés
 15. Nagyon szép lett! Mintha éveket fiatalodtál volna! Istenien áll! Nekem is meghoztad a kedvem egy kis világosításhoz... :P

  VálaszTörlés
 16. @Nikolett

  Bár a hosszú haj a mániám, aktuálisan nem sajnáltam, mert egyrészt nagyon untam már a feketét (pedig csak egy évig volt kb fekete), másrészt eléggé megviselte a hajamat a festés, és a régi dús hajzuhatagom meglehetősen megcsappant... úgy voltam vele, hogy ha ezt a 15 cm-es áldozatot meghozom, cserébe talán életre kel a hajam, és ismét dúsabb lesz :D

  Szerencsére így történt. Bár azóta is festetem, csak barnára (az eredeti hajszínem kimeríti a "seszínű" fogalmát), de mindig fodrásznál, és most erőre kapott a hajam szerencsére :) Úgyhogy nem bántam meg! :D Most pedig várok, hogy megint nőjön :D Szerencsére az erőre kapás része az is, hogy úgy nő, mint a bolondgomba :D

  VálaszTörlés
 17. nagyon szép lett :)

  én 14 évesen kezdtem szőke melírral, azután jött egy padlizsános korszak, nagyon rövid, zselézett hajjal (ez kb. 13 éve volt, akkor az volt a divat :)) azután sokáig nem festettem, most meg megint szőke melír van - de gondolkodom, hogy visszatérek az eredetihez.

  VálaszTörlés
 18. Nagyon jól áll az új szín! Persze nekem a régi is tetszett. Én most tervezem, hogy megszabadulok a vöröstől, és kivilágosodok, de a fodrászom nem támogatja az ötletemet, azt mondja, akkor le kell szívatni meg macerás meg minden. De nem érdekel, kísérletezni akarok. :)

  VálaszTörlés
 19. nagyon nagyon nagyon szép lett :P
  ( annyira imádom amilyen stílusban írod a bejegyzéseidet.. :D )

  VálaszTörlés
 20. hát ez csodaszép:) nagyon jól áll neked, és nekem sokkal jobban tetszik, mint a sötétbarna:) szuper:)

  VálaszTörlés
 21. Jókor jött a post!
  ugyanilyen a színű most a hajam mint neked volt előtte a olyan sötétbarnás és szeretnék világosabb barnát. neked nagyon leroncsolta a hajad?
  nem tudom merjek e rá vállakozni, fodrász csinálná term. de félek hogy szálkás, törött, fénytelen lesz a hajam, eddig csak szinezővel volt festve...
  valami tipp? tanács?
  előre is köszi

  VálaszTörlés
 22. wow wow wow! A barna is nagyon szep volt de ez is iszonyat jol all! es tenyleg nem latszik rajta h ki lett szivva a szin! :-)

  VálaszTörlés
 23. Nekem a hófehérkés változat jobban tetszett, de ez a szín is nagyon különleges

  VálaszTörlés
 24. Lindsay Lohan:) Amúgy szuper lett, pedig a barna is gyönyörűen állt:)

  VálaszTörlés
 25. Aztaaaaaaaaa de jó, nagyon nagyon tetszik!!!!!!!! :)))

  VálaszTörlés
 26. wow, gyönyörű.
  egyszer én is kivilágosítottam a sötétbarna (majdnem fekete) hajamat, de nekem ettől annyira tönkrement (nyúlós lett, majd szénaboglya), hogy inkább levágattam kétcentisre.

  VálaszTörlés
 27. @Kriszti

  Miii komolyaaan? :D:D pedig én akkor is kíváncsi lettem volna!

  VálaszTörlés
 28. @makeupcakes

  De egyébként ez a kikopós téma nálam se játszik :D annyiiira nehezen kopik ki belőle, ugye én a Lorealos ammóniamentes színezőjével jártam így :D:D ragaszkodnak hozzánk ;D

  VálaszTörlés
 29. @Lynnie

  Naaa hát vállald be!!! :D szerintem az a biztos ha elmész fodrászhoz és megkérdezed mit tanácsol, eléd csap egy "katalógust" azokból lehet válogatni amit ajánl :D ott lesz ám az igazi hidd el :)))))

  VálaszTörlés
 30. @Sedna

  Akkor nálad is kalandos a hajaddal való kapcsolat :D:D én először azt hittem jaaj dehogy bántam meg a közel 20 centis vágást ó dehogynem, nagyon hiányzott a szép hosszú hajam :( naa de már haladok, meg nem is panaszkodhatok mert nekem is gyorsan nő a hajam :) hálistennek

  VálaszTörlés
 31. @spacegirl

  Köszönöm! :)

  Ez a szőke melíros téma majdnem mindenkinél előfordul fiatalon :) nekem olyan zselés korszakom volt mikor a Barátok köztös fúú nem is tudom kinek a feje tetején hátul rövidebb és zselézett volt a haja aztán fokozatosan volt hosszabb és egyenes :D:D:D úúúristen kár volt most visszaemlékeznem...

  VálaszTörlés
 32. @citromhab

  Köszönöm örülök, hogy tetszik! :)
  Fúú egyébként azt is hallottam, hogy a vöröstől, ugyan úgy mint a feketétől nagyon nehéz megszabadulni. Lehet ezért félti a hajad a fodrászod bááár ha ügyes és hozzáértő szerintem semmi baj nem lehet :)

  VálaszTörlés
 33. @Nikó

  Hát őszintén szólva még 6 napja ilyen a hajam és egyenlőre még minden rendben :))) puha, fényes és könnyen kezelhető illetve én nagyon bízom az ápolásra használt termékeimben sőt tervezek venni egy ápoló sprayt és egy speckó pakolást is John F.-tól.

  Sok lánynál láttam mennyire egészségtelen a világos hajuk, nem tudom azért mert elhanyagolják vagy mert menthetetlen kategória (bárilyenszerintemnincs) fúúú nem szeretnék abban a cipőben járni szóval nem várom meg, hogy tönkremenjen a hajam és ápolom amikor csak lehet :)

  Remélem tudtam segíteni és szívesen! :)

  VálaszTörlés
 34. @miriMAC

  :D:D::D na ezt még senki sem mondta nekem! megleptél :D köszönöm miriMac :)

  VálaszTörlés
 35. @jikka

  Jéézuusoom :OOO komolyan? egyébként én is ettől rettegtem, hogy ez bekövetkezik...sajnálom a hajad :((((
  és azóta milyen a helyzet a hajaddal? jobban van már?

  VálaszTörlés
 36. Lááááányoook♥♥♥ nagyon nagyon szépen köszönöm :'), örülök, hogy tetszik nektek és az meg különösen jól esik, hogy így szerintetek letagadhatok néhány évet háh :D:D:D most már büszkén viselem az új hajszínem! vhiii köszönöm köszönöm♥

  VálaszTörlés
 37. Bkból a Katának volt olyan haja! :D
  Hát azért csináltam képeg a hajamról, ha esetleg megint eszembe jutna világosodni, legyen elrettentő példa. :D

  VálaszTörlés
 38. Omg i love your last pic! L'Oreal products are awesome! :) great blog im your new follower,i hope you'll follow back :)
  xoxox
  http://cosmopearls.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 39. ne sajnáld, én sem sajnáltam :-) rendbejött persze, meg is nőtt, bár most megint kétcentis, mert olyan kedvem volt. ha megunom, megnövesztem újra :-)

  VálaszTörlés
 40. Nagyon gyönyörű színe lett a hajadnak!!!!:))

  VálaszTörlés
 41. nagyon tetszik a hajszíned!!!:)
  én nálam is kb 13-14évesen kezdődött ez az őrület,először hajszínező hab,aztán melír,aztán szőke (de utáltam m nem olyan volt mint amit szerettem volna:D),aztán sötétbarna,majd lenőtt nagy nehezen,és a saját seszínű barna hajam volt egy ideig,utána meguntam és színezővel volt festve sokáig,most nyáron volt egy utolsó syoss..és ma vettem 2 doboz szőke festéket,és pont Imperityt:D így jutottam el a posthoz,hogy írjak,úgyh csütörtökön szőkülés következik:D

  VálaszTörlés
 42. Merész, de fantasztikusan szép lett!Én is mindig ezt játszom a hajammal, aminek a hajam ugyan nem nagyon örül,de viszont a sárga Gliss Kur nagyon bevált erre a célra!:-)

  VálaszTörlés