Sleek | Glitter Dip It szemhéjtus (Rebel)Bevallom nektek eddig egyetlen egy csillámos tusom volt, azt is ajándékba kaptam hogy pontos legyek :D egy ezerkétszázhúsz éves Avon Color Trend tusról beszélünk, szegényke egyszerűen használhatatlan, mert nem áll szándékában megszáradni és mindenhova elmásznak belőle a csillámok, szóval nagyon indokolt volt egy normális csillámos tus beszerzése. Egy kis nézelődés után egy lila árnyalatú Sleek csillámtusra esett a választásom, mégpedig azért, mert imádom ezt a márkát és a minőségükben is bízom, na meg a látott tesztek is meggyőztek.


A csillámos tusuktól való egyszerű elvárásaim: 
1., ne 26 réteg kelljen belőle, hogy egyenletes csillámos réteget kapjak
2., viszonylag gyorsan száradjon, de lényegében ha lehet ennyit kérni, egyszerűen csak száradjon meg rendesen :D
3., ha lehetséges, akkor tartson minél tovább és ne az arcomat tarkítsák a lehulló csillámocskák
Legtöbbször az első pontban leírtak miatt nem vettem csillámos tust, ránézésre elvakít a tubuskákban lévő csillámtenger, de mikor húzol velük egy csíkot a kezedre, szinte alig van bennük "anyag", ha pedig rétegezni szeretnéd az intenzív csillámos hatás érdekében, jóformán meg se száradnak, szóval elment a kedvem attól, hogy megvegyek egyet is, akármennyire szépek és akármennyire feldobnak egy egyszerű sminket. Na de térjünk is rá a posztika főszereplőjére:

Kecses, nyúlánk kemény műanyag csomagolása van, nekem nagyon szimpatikus és a kezemre is áll a nyele, kényelmes vele dolgozni. Szeretem, hogy az ecsete nem icipici és vékony, hanem hosszabb és vastagabb az átlagnál, elegendő csillámot vesz fel, így nem kell sokszor belemártani. Nekem két mártásnyi bőven elegendő, hogy egyenletes csillámos tusvonalat húzzak. Eddig ha ilyen típusú tust használtam, legtöbbször a már meglévő tusvonalra húztam, hogy látszódjon is rendesen, de ezzel nincs szükség alá alkotni, mivel alig vannak hézagok a pici csillámok között, szerencsére telibe csillámos az egész :D, szerintem ilyen tusok esetén nagyjából mindenki ilyenre vágyik. Változatos nagyságú csillámok vannak benne ahogy a képeken is látni, lila és ezüst. Imádom, hogy gyorsan szárad és utána patentul a helyén is marad, nem tapad fel a szemhéjra és nem is hullik, tényleg a helyén marad.


Összességében...ajánlom ezt a tust mindenkinek, nem csak a fent leírtak miatt, hanem mert az ára is baráti, 1200Ft.

Nektek van már ilyen csillámos tusotok? 
Hogy tetszik?

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki! Legközelebb én is rendelek egyet! :D

    VálaszTörlés
  2. Hú ez nagyon szép! Nagyon tetszik ahogy leírtad a dolgokat! Sajnos így csak még jobban akarom :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem eddig eszembe se jutott rendelni..na de majd most :D

    VálaszTörlés