Bobbi Brown | Shimmer Brick Compact (Bronze)


Bevallom őszintén álmaimban nem gondoltam volna, hogy születésnapomra, egy sminkterméket kapok a Szüleimtől, hiszen mindig ki vannak akadva tőlem, hogy hova ez a sok kence?! :D és mikor lóbálta a kis Bobbi-s tasakot anya, na mondom neeee :D hát, érhetik még meglepetések az embert :)))
Az áruk és a "nehéz" beszerezhetőség (tudtommal két helyen kapni, a Westend Douglasban és a Mammutban) miatt nem is nézelődtem Bobbi Brown termékei között, vágytam rá, gyönyörű termékei vannak, a könyvét is megszeretném venni ha kicsivel jobb lesz az angoltudásom :D a Karácsonyi kiadásai is mindig megdobogtatták a szívem, szóval tényleg nagyon örültem neki, lássuk csak milyen minőséggel is van dolgunk...


Néhány infó a palettáról...
így elől-járóban, ez egy égetett púder, egyénileg, kézzel gyártott termék, Olaszországból.Alkalmazható bronzosítóként(kizárólag sötét bőrű hölgyek esetében), highlightként illetve szemhéjpúderként.Többfunkciós termék.

Letisztult, fényes fekete doboz, abban is egy doboz, abban a kompakt :D a kompakt pedig, ugyan így fényes, műanyag, egyszerű, elegáns és imádja az ujjlenyomatokat és egyébként nagyon könnyű ahhoz képest, hogy nagyobb palettáról van szó :) gombnyomásra nyílik, szuperül zár, belül egy nagyobb tükröcske is helyet kapott, bár arra figyelnem kell, hogy nem nyitható teljesen, csak annyira mint a képen nyitva van, és ha egyszer erről elfeledkezem le ne törjem, a szívem szakadna meg :((((((( a poron volt egy védőszivacska is, ami amúgy nem  szedett le belőlük egyáltalán, de olvasható, hogy a púderek törékenyek ezért szükséges.
Mihelyst kinyitottam, éreztem ezt az égetett szagot, ami engem egyébként nem zavar, főleg mert miután felvittük egyáltalán nem érződik.Gyönyörűen csillog és annyira szép színei vannak, túlnyomórészt az arany csillogás mindegyik színben fellelhető, kivéve a sötétebb barnában illetve a középbarnában, a fehérben a leglátványosabb.Bevallom, először megijedtem, hogy ha összekeverve fogom használni az arcomra, nem fog illeni a bőröm színéhez, de nagyon szépen mutat, persze azért vigyázok, hogy ne vigyek fel sokat mert úgy már megjelenik a valódi bronzossága ami egy sötétebb bőrön, úristen, eszméletlen gyönyörűen mutathat mert csodaszép fénye van, ezen kívül mindig más alapszínű, de arany csillogású végeredményt kapunk, attól függően melyik színből került több az ecsetre, meg ugye én is eldönthetem, hogy a felső kettőt, hármat, vagy az alsó színekből akarom felvinni, sosem lesz ugyanolyan a végeredmény.Szemhéjpúderként tökéletes, imádom, nem vagyok elfogult, egyébként tényleg nem, megtanultam, hogy nem minden a név, van egy minőségi szint amit ha hoz egy termék akkor szuper, de ha az fölött teljesít akkor imádat és mindegy mi a márka neve.
Olyan délután fotóztam be a képeket és azután tettem fel magamra csak úgy, minden alap és extra nélkül. Könnyű eldolgozni, jól tapad és baromi szépen fed, nagyon pigmentált, a fénye itt is szembetűnő, ragyog. Hihetetlen mód kiemeli a kék szemeket, na, de nem is ez a lényeg hanem, hogy még így alap nélkül is estig semmit sem veszített ebből a csillogásból és egy picikét sem gyűrődött meg, pedig meleg volt ám odakint és nekiálltam labdázni a kutyáimmal :D ez igen, magam is meglepődtem.


Összességében...tudom, hogy nem olcsó ez a márka, tudom, hogy sokan sajnálnátok erre a termékre a pénzt, ami nem baj, megértem.Én annyit mondok, hogy tudnék nélküle éni csak nem akarok, gyönyörű és multifunkcionális :D mondtam Anyának, hogy rossz ötlet volt megvenni, meglepődve, ledöbbenve rám nézett, hogy ugyan miért, nem jó?!?!?!? ááá dehogy, csak úgy érzem ez egy újabb mánia kezdete :D azért kaptam egy offot végül ami imigyen szóla: "majd elmúlik" jóóóó, hooogggynee :DDDD mondtam neki, hogy innentől spórolok mert a tust és ebből az Apricot árnyalatot még szeretném megvenni.

Nektek, hogy tetszik? Próbálta már valamelyikőtök?
Ha igen, szeretitek?

CONVERSATION

10 megjegyzés:

 1. Jofej szuleid vannak,nagyon szuper ez a paletta!:))

  VálaszTörlés
 2. annyira szépek a bobbi termékek! és a könyve(i)t én is akarom! olyan jó, h ilyen ajándékokat kaptál, ráadásul tényleg meglepetésként ért a dolog, és a szüleid maguktól vették! :))
  Boldog szülit amúgy! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép:) Neked meg nagyon boldog szülinapot!:)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép csillogása van, hjaaaj. :)

  VálaszTörlés
 5. @Lynnie

  Jaaj igen, nagyon rendik :))) és köszönöm ám a köszöntést! :)

  VálaszTörlés