Mac | Amplified Creame Lipstick (Vegas Volt)


Amióta vörös a hajam színe, na, körülbelül onnantól fogva folyamatosan vágytam egy olyan színű rúzsra mint ő, totálisan kiesik a korfontzónámból és mégis valahogy feldobva érzem magam ha a számon van, szerelem ez nem vitás, na és persze kölcsönös a bizalom!


Azt tudni kell, hogy én mindig konkrét céllal megyek be a Macbe, hiszen az a legbiztosabb, ha az ember lánya egyfajta befektetésként tekint az adott termékre és esze ágában sincs, hogy kidobjon ennyi pénzt az ablakon, mert csak úgy bement lézengeni és instant szerelem áldozata lett, mondjuk az is igaz, hogy ilyen minőség mellett ennek kicsi az esélye na, de most rátérnék a lényegre, szóóóval megkértem az eladó lányt, hogy mutassa meg milyen narancsos, korallos árnyalatok között válogathatnék, amik akár önmagukban egy kis spirállal csupán, már egy teljes smink összképét adják. Természetesen feltettem a mindig pörgő lemezt "a hajam a szemem, a bőröm színélhez passzoljon blablabla :D" 4 szín került elém, de ő egyszerűen ordibált, felkente a lányka és vaaa, köszöntem szépen és mondtam, hogy ááá nincs itt szükség másra, csapd ide a blokkot :D
A rúzs csomagolása amennyire minőségi, úgy okoz gondot, ha mondjuk 5-nél több van belőle az embernek, mivel a kerek kupak nem teszi lehetővé, hogy állított módon tároljuk, így megkönnyítve a keresést, ettől függetlenül csini még mindig.
Nagyon szépen fed, könnyű eloszlatni és gyönyörű, vibráló korall színe van, szebbet nem is találhatnék. Ő a rúzsok csoportjából az "Amplifield Cream" kategória, ami annyit jelent, hogy krémes állagú, erősen pigmentált, tartós és enyhe fénye van, na és elég kellemes viselni tartós, és a kopása is diszkrét. A hófehér arcomhoz és a kék szememhez már-már tökéletes. Véleményem szerint minden bőrszínhez, szemszínhez és hajszínhez passzol, bár az ember úgy van vele, hogy az ilyen élénk árnyalatokat tudni kell viselni.


Összességében...úgy érzem, hogy rúzsnak még ilyen biztos helye nem volt a sminkkészletemben, ha elfogyna már másnap szaladnék megvenni újra :D Vegas Volt, én imádlak!


Honnan? Bármelyik Mac üzlet Mennyiért?4900 Ft

Szívesen viseltek ilyen élénk színeket 
vagy inkább maradtok a visszafogottabb árnyalatoknál?

CONVERSATION

5 megjegyzés:

 1. Nagyon szép színű! :)
  Annyira kár, h ilyen drágák ezek a rúzsok...tudom a minőséget (márkát!) meg kell fizetni, de nem hiszem, hogy ennyiért valaha is fogok venni rúzst..Bár ki tudja még, mikből fogom építeni a sminkes felszerelésem?! :)
  Mindenesetre ez tetszik!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép! Én most próbálom ráerőszakolni magamra az élénkebb színű rúzsokat,mert nagyon feldobja az ember arcát, csakhát...meg kell szokni őket. :)

  VálaszTörlés
 3. Kivel? Bunnyval (L) :D Még mindig gyönyörű :) Neked meg jól áll :)

  VálaszTörlés
 4. Imádom ezeket a színeket.:) Nagyon jól áll.;)
  (Andi)

  VálaszTörlés
 5. Szia! Kitöltenéd ezt az Essence tag-et? :) http://petravilaga.blogspot.com/2011/10/essence-tag.html

  VálaszTörlés