NYX | Yumbo Szemceruzák (Dark Brown, Milk, Yogurt, Purple Velvet)


Még a Cherry Culture-on való randalírozásomkor zsebeltem be őket, visszagondolva lehet többet is betehettem volna a kosaramba :D, de a nagy dilemmázás közepette, mire oda jutottam hogy akkor minden esetleges színt bepakolok a kosárkámba és rendelek, a kinézett színek nagyja már elfogyott, pedig egy fekete, néhány zöld és kék még bőven elfért volna, no mindegy, maradt ez a négy. Egyébként 28 színben kaphatóak.


Nos, a csomagolásuk kissé béna és pazarló ez miatt a ceruza forma miatt, a hegyezéssel sok terméket veszíthetünk :( (ezért sajnos nem is mindig akadnak a kezembe), de kitűnő és egyszerű praktikákat találhatunk arra, hogyan juttassuk őket egy jóvágású tégelybe pl. mikrós felolvasztással (én még nem tettem így, tégely hiányában, rossz-rossz Niki :D), ezután lényegesen egyszerűbbé és gazdaságosabbá varázsolhatjuk a használatukat. Ha csak úgy önmagáról a "ruciról" kéne nyilatkoznom, úgy azt mondom hogy csinosak. Láthatjátok, hogy nekem jutott a régi "outfit-ből" és az újból is, az utóbbi sokkal egyszerűbb és letisztultabb,  vékonyabb, míg a régebbi dundibb és díszítettebb.
Állaguk az olajos bázisuknak köszönhetően nagyon krémes és jól kenhető, tökéletesen eldolgozhatóak és szuper pigmentált a színük. Fontos megemlítenem, hogy nem tartós szemhéjalapokról van szó, csupán egyszerű krémes, színes alapok, különböző végeredményű sminkek elérésének érdekében, ezeket mindenképpen érdemes fixálni, rájuk kerülő szemhéjpúderrel és alájuk primerrel, így tartósabb lesz a végeredmény és nem fognak begyűrődni a szemredőknél, márpedig önmagukban az olajosságuk miatt nagyon is hajlamosak erre.
Ha a színeket nézem, a hófehér matt Milk nagyon jó választás lehet bárki számára, gyönyörűen mutatnak rajta az élénk árnyalatok! A sötét fényes-metálos lila és a matt barna tökéletes gyors füstös szem elkészítéséhez. A bézses arany Yogurt-ot pedig hétköznapi, natúr sminkhez alapnak, de még kiemelőként is az arc többi részére is szuper lehet. Ráadásul használhatjuk őket még tusként is, de ezeket is érdemes fixálni!
Honnan? Cherry Culture Mennyiért? Akciós áron 2.99$ Eredeti ár: 4.50$ Mennyiség? 5 g
Összességében....ezt az összeget egyáltalán nem sajnáltam értük, egész jó kis ceruzák - főleg ha megtanuljuk őket jól használni :D - széles is a színskálájuk, így ha színes alapra van szükségünk korrekt áron, akkor remek választás lehet!
Nektek van már NYX Yumbo cerkátok? 
Mennyire szeretitek őket?

CONVERSATION

10 megjegyzés:

 1. Nekem a Dark Brown van és imádom, mert nagyon jó.

  VálaszTörlés
 2. fúúú a yogurtnak nagyon szép színe van felkenve, de az a lila sem utolsó! Szépek, tetszenek. Nekem egyelőre csak a fehér van meg, de már régóta szeretnék még valami másik szépségeset beszerezni. Sajnos most a 25%-os akcióról lemaradok..:(

  VálaszTörlés
 3. Pont olyan színt kerestem, mint a Yogurt. :D Kellkellkell.

  VálaszTörlés
 4. Nekem még nincs, de nagyon fáj rá a fogam.:D Baromi jó a teszt kép róluk, hihetetlen szép színük van.<3
  (Andi)

  VálaszTörlés
 5. A Yogurt és a Purple velvet nagyon szépek, elfogadnám őket a 0 db-os NYX jumbo-kollekciómba. ;)

  VálaszTörlés
 6. @Lynnie

  Óó hát akkor szomorkodjunk együtt mert én is lemaradok :( de ha lesz újra, akkor én leszek az első aki megrendel egy Beauty Blendert :D wháháhá

  VálaszTörlés
 7. @Calo(z)

  Egy gyors füstös barna szemhez szerintem a legjobb választás :))

  VálaszTörlés
 8. @Vadpulyka @Andi @makeupcakes Itt az idő lányok, ugye érzitek, a 25%os akció csak rátok vár :D meg már a NYX cerkák is csomagolnak :D

  VálaszTörlés