Sleek Eye Dust | Fantasy


Próbaképpen gondoltam rendelek egy Sleek pigmentet, meglátjuk mit tud a kicsike, van-e olyan jó mint a palettájuk, meg persze épp pigmentmánia közepette voltam, (jelenleg szünetel ez az állapot) így több helyről zsákmányoltam. A lilát imádom, ezért jött velem a Fantasy éééééés lássuk mit is vélekedek róla:


Halljátok ez ipari mennyiség :O egy hobbiszinten sminkelőnek az életben nem fog elfogyni ennyi :D, ezenkívül erre sem sajnálták a csinos külsőt megálmodni, fekete matt jól záródó tető, rózsaszín Sleek felirat, oldalt fényesen. Ha letekertük a tetejét, láthatjuk, hogy védve van a por a kihullástól, azon is egy matrica, mint tudjátok én utálom ezt a megoldást ezért nem szedtem le róla, hanem így cakompakk leveszem és kényelmesen belemártom az ecsetkémet.
Ami legelőször szembetűnő az a pigment állaga. Szemcsés, nem olyan finomra őrölt, de ez nem ront a minőségén és használhatóságán. Nagyon szépen fog, könnyű eldolgozni, bár egy minimálisan hullik. A pigmentáltsága is tökéletes, alap se kell hozzá hogy rendesen tapadjon. A szín alapja fekete, ez észrevehető felvitelkor is, ha olyan szögben van szinte csak a feketesége látszik, fényben viszont "előjön" a gyönyörű lila szín, nagyon szép fénnyel, hasonlóan néhány BarryM színhez :) érdekes mindenesetre.Tartósságra teljesen átlagos darabról van szó, de az ember lánya ugye legtöbbször alappal használja a szemhéjpúdereit, pigmentjeit, így biztosítva hosszabb fennlétet, mert ugye biztos ami biztos ;D.Összességében....1100Ft, azaz ár-érték arányban kimagaslóan jó, mennyiségre nagyon sok, ennyiből nyugodt szívvel préselhetünk panbe belőle, na meg csinálhatunk tust is egy kis tégelybe és még így is nagyon sok megfog maradni. 2

Nektek van Sleek pigmentetek? 
Szeretitek?

CONVERSATION

8 megjegyzés:

 1. én szeretnék venni, de még nézelődöm mindenfele. kékek érdekelnek most elsősorban. :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem még nincs, de ezután a review után venni fogok! Köszi!

  VálaszTörlés
 3. Nálam elfekvőben van 3 Nyx pigment itthon, még őket sem próbáltam ki. Nem volt hozzá merszem.

  Smink lesz vele?:)

  VálaszTörlés
 4. ó, én a múltkor több mint 10-et raktam be a kis kosárkámba :D De persze a rendelésre már nem kattintottam...:/ Pedig úgy látom megérné rendelni, mert gyönyörű!

  VálaszTörlés
 5. Basszus pont ilyesmi lila pigmentet keresgélek, ez most nagyon jól jött.;) Szépséges.:)
  (Andi)

  VálaszTörlés
 6. Én még soha nem vettem pigmenteket és már nagyon szeretnék. Ez most nagyon tetszik, szerintem a Sleek mellett döntök. Még nem láttam ilyen jó fotót Sleek pigmentről :-) Nagyon kíváncsi lettem a többi színre is. Nekem nagyon tetszenek a So Sleek és a Vintage árnyalatok (is).

  VálaszTörlés
 7. gyönyörű. most látom, hogy a MUP-on akció van, rohanok válogatni ezek közül. ehhez képest a barry m drága és fele annyi sincs a tégelyben.

  VálaszTörlés