Barry M | Gloss Wands (Peach Sparkle)


Már nagyon hiányzott egy barackos szájfény a repertoáromból, konkrétan egy db sincs, nagy átlagban csak rózsaszínes szájfényeim vannak, amik sajnos már nem állnak olyan jól a vörös hajam miatt, ezért itt volt az ideje beszereznem egyet, nagy meglepetésemre ez is inkább rózsaszínes mint barackos, oké, hogy "barackos csillogás" a neve, de a képen full barackos volt, bár annyira nem is számít, mert a sok csillám ellenére egy hordható, szolidabb darab, és semmilyen szín nem dominál benne.
Csinos kis csomagolás, jól rácsavarható, mondjuk hiányolom a szín nevének a teljes kiírását, megoldották annyival, hogy "LE1".Az ecsete közepes méretű, elegendő szájfényt felvesz, és ide kell írnom az isteni illatát is, ami azonnal érezhető mihelyst egy kicsit előhúztuk az applikátort, isteni édeskés, epres rágógumi illata van :D és úgy tudom mindegyik színnek más...
Az állaga tökéletes, nem folyik, nem is ragad.Alapjában véve egy színtelen szájfény, rózsaszín, barackos mikrocsillámok adnak neki egy szép alap csillogást a vizes fénye mellett, a nagyobbacska barackos, lilás, arany csillámok nem dominálnak, becsillannak ha rásüt a fény és így ennyi, szóval aki tart attól, hogy olyan hatása lesz mint aki csillámporos tégelybe csókolt, akkor csak nyugodjon meg, teljesen viselhető :D Tartósságát tekintve egy átlagos darabról van szó, evést, ivást már nem bír.Én natúr rúzsok fölé tettem, gyönyörű fényt ad nekik! :)
Összességében...minőségére nincs panasz, szép darab és egyébként is jönnek a szalagavatós időszakok szerintem sűrűn fogom használni. :) Ára: 1350Ft

Nektek van már Barry M szájfényetek?Szeretitek?

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Nekem a Coral és Strawberries Cream színek vannak meg, imádom őket, nagyon diszkrét finom illatuk van. A Coral nagyon egyenletes fedésű és koráll-barack árnyalatú. Igaz, hogy szájfény, tehát kizárt, hogy matt legyen, de ennek olyan egyenletes a színe, hogy inkább fénye van és matt. Nagyon jó vásár volt, már nincs sok belőle. A Crem eper meg önmagáért beszél, gyönyörű a szájon.

    VálaszTörlés
  2. Kíváncsiságból megnéztem a MUP-ban és hát tényleg nagyon megtévesztő. Totál baracknak látni azon a miniatűr képen. Ettől függetlenül nagyon szép a szájfény, gyönyörűek benne a csillámok és jól mutat a szádon.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés