Random | Stewie cica


Ha nincs ellenetekre, úgy döntöttem, hogy vasárnaponként "Lusta vasárnap" néven futó sorozatot indítanék. Tudom ám, hogy sokan nagyon szeretitek a személyesebb jellegű posztokat, és vasárnap amúgy is szeret lazítani az ember, igen igen, egy bloggerina is :D de, hogy ne maradjatok poszt nélkül, a héten történt eseményeket illetve bármi olyat ami nekem kedves azt megosztanám veletek, leginkább képek formájában. :) 

Lusta vasárnap első szereplője Sztyui :D a cicám.Külön kis történet is társul hozzá egyébként.Imádom a macskákat ezeregy dolgot leírhatnék miért, de aki szereti őket, nekik nem is kell magyaráznom :)

Nagyon hiányzott egy macs a háznál, és régóta szerettem volna már egyet, nagy vágyam egy Brit hosszú szőrű macsi, de sajnos nem olcsó fajtáról van szó, ráadásul itthon nem is olyan sok helyen találkozunk tenyészettel, már ott tartottam, hogy bújtam a netet minden nap, hátha találok egyet...sikertelenül.
Aztán egyik nap mondta bátyám, hogy nyávogást hall a padlásról, ő felmegy és megnézi mi a helyzet odafent, 3 kis szőrmók nyomatta a hisztit egy hatalmas dobozban :D ooolyan kis husik voltak, tesóm lehozta őket onnan mert ha kitudnának mászni a dobozból nehogy aztán lepottyanjanak :O na mondom egy cicát szerettem volna, erre lett három is! :D Minden feltétel megvolt, hogy nagyra nőjenek a lurkók, egyet megtartunk, kettőt elajándékozunk címen ment a dolog, aztán az egyik kiscica miután nagyobbacska lett, elment vagy anyja vitte el, ezt nem tudni.Egyébként nagyon okos és erős cicák, hamar hozzászoktak mindenhez, semmi probléma nem volt velük.
Az egyik kislány elkerült tesóm haverjához, a kandúrbandi pedig itt maradt nekünk :D én pedig imádom a Family Guyt, legfőképpen Stewiet, tiszta sor, hogy ez lesz a neve, bár itthon nem nagyon díjazza senki, de hát ez engem nem érdekel jelenleg, majd megszokják :D Nem tudom, hogy már ilyen rossznak született vagy a karakter kötelez, de nem egyszerű cica, mondjuk melyik az?! a nagy denevér füleivel :DDDDDDD haláli.Olyan jókat szoktam rajta nevetni :DDD imádom!

Nyam nyam, de fini a farkinca :D

Itt már nagyobbacska :) kíváncsi leszek milyen lesz mikor nagyra nő :D imádja a home made tollas játékát.


Itt éppen teljesen jól viselkedik és nem szedi szét a gombolyagot :)

 Salsaaa :D 
 Balett, csak kecsesen :D

Remélem tetszett a poszt és áldásotokat adjátok erre a "sorozatra" :)
Nektek van cicátok? :)

CONVERSATION

21 megjegyzés:

 1. imádom a cicákat! Nekem sajnos nincs, de a szüleimnél kiélhetem a macska imádatom :)

  VálaszTörlés
 2. Cukker. :) Én is nagyon szeretem a macskákat, fajtától függetlenül, annyira különlegesek és igenis mindegyikőjüknek külön személyisége van. (A kutyákat is ugyanennyire szeretem.) Nekem van egy cicám, Szergej Ryuk a becsületes neve, de a Ryukot használjuk, amire hallgat is. Ő is nagyon rosszcsont, már 3 éves múlt, de még mindig úgy tudja kergetni a farkát az esti "kitágult pupillás ámokfutás" során, mint egy kiscica. Mióta elköltöztünk lakásba, ivartalanítva is lett, így sokkal nyugisabb, a kertes házunknál volt, hogy egy-két napig nem is láttam, hiába benti cica volt már ott is, kiengedtük és nagy bulikat csapott, volt bőven kimaradás és filmszakadás. :D Ez azzal is járt, hogy kétszer is olyan sérüléssel jött haza, hogy azt hittük, komoly baja lesz, de itt nagy örömömre csak bent van. Jaj, hosszú lesz a komment, de be tudok lelkesedni, ha róla van szó, sokan el se hiszik, hogy egy állatot is lehet annyira szeretni, mint egy családtagot. :)

  VálaszTörlés
 3. Imádom a macskákat, őt pedig meg kell zabálni, olyan édes :D

  VálaszTörlés
 4. @citromhab

  hehe :D na én teljesen megértem, hogy ennyire szereted, nekünk egyébként az egész család imádja az állatokat :D:D mert így van ám, családtagok! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon édi a cicád, imádom amikor még ilyen picik és tök nagy a fejük :D. Nekem is van 1 cicám, Milkshakenek hívják :3

  VálaszTörlés
 6. nekem mindegy milyen poszt, csak írj! ♥ :)

  VálaszTörlés
 7. Gyönörűűűű:) Én is nagy macskaimádó vagyok, nekem is van egy:)

  VálaszTörlés
 8. Akarom mondani, gyönyörű, bocsi...

  VálaszTörlés
 9. Nagyon édes! Amikor az én macskám került hozzánk, ugyanilyen kicsi volt. :)

  VálaszTörlés
 10. Tök jó ötlet ez a sorozat.:D Állati jófej ez a macsek. Óriási füle van Sztyuinak.:D:D:D:D
  (Andi)

  VálaszTörlés
 11. Istenem milyen aranyos! :) és ez a név:DDD

  VálaszTörlés
 12. Hello Sztyui :D
  Remélem akkor mostantól a kalandjait nyomon követhetjük!!! Nagyon kis édibébi macskusz!

  VálaszTörlés
 13. Nagyon édes!!! Jajj, de megpusziznám! :)
  Nekem is van cicám, itt meg tudod nézni, ha gondolod:
  http://miauralom.blogspot.com/

  Nem nagyon írom ezt a blogom :(, de azért néha teszek fel pár képet róla majd. :)

  VálaszTörlés
 14. Jajjj de megdoromboltatnám! Nagyon édes cicus. :) Nekem is van kettő, meg vannak vendék macsekok is, akik odajárnak enni és vadászni az udvarunkra. :)

  VálaszTörlés
 15. Szia!
  Nemrég kezdtem el olvasni a blogod, ez a cicás poszt különösen megragadott! :D Nagyon aranyos!
  Nekünk is van 4 cicánk, de csak az egyikük szobamacska, egy kislány sziámi, IMÁDOM! :) Olyan édesek a nagy szemei, és még illatos is.

  Én is szeretem a Family Guy-t :D

  VálaszTörlés