Sleek | Molten Metal paletta (715)


Legutóbbi rendelésemkor landolt a kosaramban ez a metál duó, idén úgy is divat a metál finhish, körmön, szemen, ajkakon. Nagy dilemma után végül a sötét páros mellett döntöttem, egyébként ezek új árnyalatok a Molten Metal családban :), jojoba olajat és seha vajat is tartalmaznak.


Egy 5x5 centis méretű fekete, letisztult palettácska, a szokásos ízléses Sleek öltözet. Nagyon jól záródik és könnyen nyílik, benne pedig egy tükör is található. Ó igen, és nagy meglepetésemre, mikor kinyitottam egy cetli virított benne, jelezve, hogy ellenőrzött terméket fogok a kezemben. :) pirospont!
Tudni kell rólam, hogy imádom a selymesen, metálosan, extrán csillogó sminktermékeket, annyira jól mutatnak, és akár pillanatok alatt feldobnak egy egyszerűbb sminket is, meg hát na, a legtöbb csaj odáig van ezért :D. Mikor kinyitottam jól esett a szemeimnek a látvány, annyira szépen csillognak *.*. Baromira pigmentáltak és finoman krémes a textúrájuk, lenti swatchok készítéséhez elég volt finoman végighúzni az ujjaimat rajtuk, tökéletesen fednek és gyerekjáték az eldolgozásuk. A színek erősségét is mi döntjük el, attól függően mennyire látványos hatást szeretnénk elérni, de minden esetben garantált a gyönyörű csillogás.
Fontos kiemelnem, hogy ezek nem szemhéjalapozók, nem is ezen a néven futnak, ezért előtte mindenféleképpen használjunk primert, máskülönben hajlamosak pár óra múlva csodálatosan begyűrődni a szemredőkbe, még pluszban fixálhatjuk a betonbiztos hatás érdekében bármilyen por állagú szemhéjpúderrel , pigmenttel, én utóbbit egy picivel jobban ajánlom erre a célra. Ajánlják testre, arcra és szájra is, én ennél a duónál csak bevállalósabbaknak ajánlom ezeken a területeken való alkalmazását, na meg ha extrém smink készül :D, persze az arany változat mindezekre tökéletes lehet.Összességében... jó választásnak tartom praktikussága és az egyszerű használata miatt, remek termék, a tartósságára lehet csak egy kis panasz, amit ugyan primerrel megoldhatunk, de egyébként nem egy must have darab :). 2100Ft.

Próbáltátok már ezeket a Molten Metal  palettákat? Vélemények? :)

CONVERSATION

2 megjegyzés: