Barry M | Lip Paint rúzs - Pale Nude 154 -


Tudjátok, hogy nagy nude mániákus hírében állok, és mindig van olyan nude szín amit még nem próbáltam :D és én ezeket az árnyalatokat szeretem a legjobban, mert egy színesebb, csillogósabb szájfénnyel simán feltudom dobni, ha túl snassznak találom. Először arra számítottam, hogy ez is egy keményebb, erős fedésű rúzs lesz, mint az eddigi 3 Barry M rúzsom, de kellemes csalódás ért, mert egy krémes, jól kenhető csoda fogadott.


A szokásos Barry M ruci, gumis tapintású, matt fekete, és elegáns. A kupak tetején az arany Barry M logó, alul pedig a szín száma. Nem a szívem csücske az ilyen "elrejtem pont a lényeget" csomagolás, de legalább a kupak felülete sík, és a tetejére tudom fordítani, hogy lássam a számot és kitaláljam, hogy most akkor melyik szám melyik szín?! :DD erre is lenne egy ötletem, a fekete fényes sáv ott középen lehetne olyan színű mint a benne lévő rúzs, és még jól is nézne ki...ugye ugye, na majd intézkedem gyerekek :D A rúzs egyébként teljesen visszatekerhető.
Könnyen kenhető, krémes, egyenletesen, de nem erőteljesen fedő, pigmentált rúzs, már már szájfényszerű a vizes csillogása és a kellemes, alig érezhető viselete miatt. Egyáltalán nem szárította a számat. Tartósságát tekintve egy átlagos darab, a kopása már csak a világos színe, és állaga miatt is totál diszkrét. Hogy is mondjam, nekem ilyen mindennapos nude rúzsom, amit feldobok, nem kell igazítgatnom se nap közben, könnyű dolgom van vele, de mégis szép színe van és jól mutat a számon.


Összességében...
örülök, hogy megvettem, kellemes csalódás volt az eddigi Barry M rúzsaim mellett, az ára is kedvező. Egyébként ez az árnyalat, és a Pretty Pink teljesen úgy színek a BM skáláján :) Ára: 1200Ft

Nektek, hogy tetszik ez az árnyalat?
Szeretitek a nude rúzsokat?

CONVERSATION

3 megjegyzés:

 1. rájöttem, miért szeretem olvasni a blogodat... imádom, ahogy írsz!! :D
  nekem egy nude rúzsom van, de nem tudok vele zöld ágra vergődni :(

  VálaszTörlés
 2. Érdekes a szádon ez a szín. Nekem is van egy ilyen rúzsom, de nekem sokkal rózsásabb a színe a számon. Persze ez azért is lehet, mert mindenkinek más-más színű a szája :-) Egyébként nagyon szeretem a Barry M rúzsokat, van egy pár belőle.

  VálaszTörlés
 3. Jaj de hülye vagyok! Nekem nem is ez van, hanem a 155-ös pink :-) Na ná, hogy rózsásabb a számon, hisz a tied a 154-es nude! Ezt jól benéztem :-)

  VálaszTörlés