TAG | By Katie


TAG | By Katie

Katie-nél láttam ezt a tag-et, nagyon tetszett és tökéletesnek gondoltam mára, várom Tőle a többit is! :)

1. Mindig kisminkeled magad, amikor emberek közé mész?
Igen, de programfüggő, hogy éppen milyen erősségű a sminkem, milyen a bőröm állapota, de összességében szeretem az egyszerű, de hatásos "szépségkiemelő" sminket. 

2. Hogyan csöppentél bele a sminkelés világába?
Hmmm, szerintem mindez kis töpörtyű koromban kezdődött, anya mondta, hogy állandóan el kellett dugdosni előlem a rúzsokat meg a szemhéjpúdereket :DDDD bár én erre halványan emlékszem is, és úgy tűnik azóta már komolyabban érdekel a téma, de talán az alapokat akkor sajátítottam el :'DD  

3. Szerinted mitől szép egy smink?
Attól, hogy precízen, jól kidolgozva, profin van elkészítve, gondolok itt a tökéletes satírozásra, a színek összeválogatására, önmagában ez már széppé tesz egy sminket. Aztán jön a kiábrándító valóság, "szép smink, de nem illik hozzá", na igen, a profi, szép munka a viselőjéhez is tökéletesen alkalmazkodik. 

4. Napközben milyen gyakran frissíted fel a sminkedet?
Ha biztosra akarok menni, akkor a megbízható sminktermékeimhez fordulok és ilyenkor egy egyszerű újrapúderezés ami kell.

5. Követtél már el sminkes bakit? Ha igen, mit? 
Lássuk csak, régen a tudásom hiányában (ahogy sokan ma is ez miatt jutnak ebbe a helyzetbe, egyszerűen nem tudják, hogy "úristen ezt nem szabad!!!!") egy nagy tégelyes korrektort az egész arcomra felvittem és úgy néztem ki mintha egy másik arcom lenne :DDDD borzalmas és vicces így utólag.

6. A sminktermékek közül mik a gyengéid? (pirosítók, szájfények, szemhéjpúderek…stb.)
Egyszerűen mind a gyengém :)  

7. Már általános iskolában illetve középiskolában is sminkeltél? Ha igen, ellenezték a szüleid?
Hát olyan 6. 7. osztálytól kezdve, de csak egy kicsit, majd többet, de nem, egyáltalán nem ellenezték :)

8. A családod/ismerőseid/kollégáid/barátaid szóvá teszik, ha szeretik vagy éppen utálják az aznapi sminked?
Naná, persze, hogy szokták :D örülök mikor megdicsérik, de az sem bánt meg, ha éppen túl erősnek, "olyan mintha bevertek volna", "festékes vödörbe estél?:D:D hát szóval igen...

9. Reggelente mennyi idő alatt készíted el a teljes sminked? 
Olyan 10-15 perc 

10. Általában hirtelen felindulásból vagy hosszas nézelődés, kutatás és töprengés után vásárolsz sminktermékeket?
Mára már megtanultam, muszáj töprengeni, nézelődni, kutatni utánajárni az adott terméknek! Annyi felesleges cuccom összegyűlt már csak azért, mert jaj, ez most akciós, olcsó, jaj ilyenem még nincs (de van)...semmi értelme és nem is éri meg.
Mostanság már tudatosan vásárolok és igyekszem minőségi termékeket venni amikben megbízhatok, mindegy, hogy az egy drágább vagy egy olcsóbb termék. Befektetésként tekinteni az adott termékre sokkal jobb mintha egy sima "majd használom" sminkcucc lenne.

11. Volt már rossz tapasztalatod drogériás biztonsági őrökkel?
Egyszer kipakoltatták velem a táskám, nem számítottam rá, de nem is érdekelt, biztos kíváncsi volt az iskolás könyveimre a sz*mét :DDDD, de, hogy egy ellenpéldával jöjjek, volt egy olyan biztonsági őr aki segített kiválasztani az alapozóm megfelelő színét, na erre varrjatok gombot :D 

12. Ha egy dolgot megváltoztathatnál az arcodon, mi lenne az?
AZ ORROM! Annyira zavar, hogy széles az orrnyergem, bár valamennyire beletörődtem, de ha lesz felesleges néhány 100ezrem akkor nem haboznék, jót tenne a lelkemnek a változás :) 

13. Ajándékoztál már el, vagy dobtál ki olyan sminkterméket, amiről azt hitted sosem lesz rá szükséged, végül mégis hiányzott és megbántad, hogy megszabadultál tőle?
Jaaj dehoogy :) én tényleg abban az esetben ajándékozok el sminkterméket, ha megvagyok róla győződve, hogy nekem arra soha többé nem lesz szükségem.

14. Annak érdekében, hogy sminkeket vásárolhass, le kell/kellett mondanod egy másik szenvedélyedről? (pl. cipők, könyvek, táskák)
Nemigazán, rosszul is lennék :DD

15. Előfordult már veled, hogy a munkából/suliból hazatérve belenéztél a tükörbe és elborzadtál a látványtól?
Ó igen :D előfordul...

16. Sminktetoválás – megfordult már a fejedben?
Bevallom, igen. Mikor tényleg rá voltam épülve a tusokra, és éjjel nappal azt kentem :D de csak eszembe jutott, semmi esetre sem tenném meg! 

17. Elgondolkoztál már valaha azon, esetleg összeszámoltad valaha, hogy eddigi életed során összesen mennyi pénzt költöttél sminkcuccokra? 
Én azon gondolkoztam el, hogy mi lenne ha nem szeretném őket, nem sminkelhetnék, ha nem tudnék 10 perc alatt olyan ábrázatot csinálni magamnak mintha 14 órát aludtam volna :)

18. Vállalnád, hogy te készíted el a saját esküvői sminkedet a nagy napon?
Miazhogy, naná :) 

19. Félsz a szempilla göndörítőtől?
A kedvenc barátomtól? :DDD nemhát 

20. Ha egy őrült tudós azzal állna elő, hogy kifejleszt vagy továbbfejleszt bármit, amit szépségápolás témakörben kitalálsz, mit kérnél tőle?
A kulcsszavak: "tartós", "ápoló" és imádom a multifunkciós sminktermékeket is.


Töltsétek ki Ti is! :)

CONVERSATION

3 megjegyzés:

 1. Köszi, hogy kitöltötted! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Made in Beauty!
  Tudnál nekem adni egy elérhetőséget, lenne egy kérdésem hozzád!
  Üdv, avianarahl.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. Katie, szívesen! Imádtam, szóval jöhet ám még méég! :)))

  Evelin, vááááá észre se vettem, hogy nem volt kint, fogalmam sincs, hogy egyáltalán miért :(
  Ide tudsz nekem írni: madeinbeautyblog@gmail.com :)

  VálaszTörlés