Smink máson | Fekete & ezüst


Adi sminkjénél említettem, hogy a következő Anetté lesz, íme..

Anettnak szemei mélyre ülőek, nagyon szép zöldek, a szembogara körül pedig aranyló barna, lehet játszani azzal, hogy éppen melyiket akarjuk hangsúlyosabbá tenni, de most kérése egy jó sötét és erős fekete lett egy kis ezüsttel és némi csillogással, csak úgy vibrál a macskaszeme :D

Elkészítés: 
Szemek: Lealapoztam a szemét UDPP-al. A sminkhez a Sleek Bad Girl palettáját használtam. A selyemfényű fehér(Innocence) a szemöldökcsontra, a szemzugba, felül, alul félig került. Aztán a ezüst (Blade) került a mozgó szemhéj belső felére és alulra is, utána pedig a csillogó feketét (Undergrund) és matt feketét (Noir) használtam és szépen összemostam az éleket, na meg finoman a széleket is. A csillogó feketéből alulra is került, de csak kívülre, szépen összemosva az ezüsttel. Aztán az L.A. filces tusát használtam, majd pedig NYC műszempillával koronáztam meg a művet. 
Arc: Ehhez elengedhetetlen a szépen lealapozott arc, amit csak a szem elkészítése után tettem fel. Nálam így megy, nem is szeretem az "alápúderező" megoldást, mert egyszerűen feketével dolgozni a legkoszolóbb. Az a biztos, ha utána szépen, alaposan letörlöm a lehulló szemhéjpúdert. Arcra Anett Clinique alapozóját használtuk (sajnos ezt végképp nem tudom melyik) nagyon jól fed. Púdereztem, aztán egy kis barackos pírt használtam, némi highlightot, na és a szemöldök! a szemöldök fontos, muszááááj kereteznie ezt a drámaibb sminket, különben még jobban "eluralkodik" az arcán. 
Száj: Anett nem szereti se a rúzsokat, se a szájfényeket, ajakápoló párti ezért azt hiszem talán csak Labellot használt, de ezt nem mondom biztosra, Anett, azt használtál? :D A lényeg az, hogy ez egy nagyon szemhangsúlyos smink lett, szóval tökéletes egy sima ajakápoló is, illetve jöhetnek a nude árnyalatok, ha pedig valaki mégis bevállalós, akkor egy leheletnyi pirosas szájfény is mehet. Remélem tetszett Nektek Anett sminkje!
Szeretnétek, ha időnk engedi engedi a lánykákkal, 
hogy több ilyen cikk készüljön?

CONVERSATION

11 megjegyzés:

 1. Nagyon dögös lett! Én szívesen látnék még ilyesmiket. :)

  VálaszTörlés
 2. Ez annyira gyönyörű! :) Nemrég pont ilyen sminket készítettem magamnak, és meglepően nagy sikert aratott!
  Imádom az ilyen postokat! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép. Imádom az ezüst és fekete kombót. :)

  VálaszTörlés
 4. Még mindig nagyon ügyi vagy, én pedig egyre inkább úgy érzem, hogy szükségem van a bad girl palettára.=)

  VálaszTörlés
 5. faszaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :))) mint mindig..baromi jó ez a sleek paletta, kell!

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű lett, ügyes vagy!:)

  VálaszTörlés
 7. csodálatos lett,mégmégmég :)

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm lánykáim :) akkor igyekszünk még többel ellátni Titeket, remélem lesz időnk rá!:)

  VálaszTörlés