Kreatív Kedd IX. | Karácsonyi hangulat


Kreatív Kedd IX. |
Karácsonyi hangulat 

Téma? Karácsony


Tekintettel arra, hogy Karácsony táján egyre többen szívesen látnának ünnepi sminkeket, ezért úgy döntöttünk aktuálisak maradunk és ezt a témát választjuk, hogy minél több karácsonyi "look" közül lehessen válogatni.

Imádom ezt ez ünnepet, a hangulata miatt leginkább és, hogy együtt van a család, az ünnep minden napját más más rokonnál tölteni, meglepni őt személyes ajándékokkal, egy cseverészős estével. Amit én hiányolok az a hó, a fehér Karácsony feelingje.
Én úgy döntöttem, hogy két sminket készítek el. Egy hordhatóbb barnás, visszafogottan csillogósat, ami családi összejövetelre tökéletes és egy kicsit extrábbat, tele kék és zöld csillámmal, ami a kinti hűvösségre hajaz, meg a (mostnemlétező) hó csillogására, ez mehet buliba is akár.

Kiegészítettem leírással a sminkeket és ha hiszitek, ha nem, az extrább smink könnyebb elkészítést igényel lánykáim ;)

Visszafogott:Leírás, termékek:
A szememet lealapoztam a Mac paintpotjával (Painterly), a mozgó szemhéjamra a L.A. Colors triójából a barackos bézs szín került, alulra is. A szemöldökcsontra és a szemem belső felére ugyan ebből a trióból a fehéret tettem, de nem sokat. A mélyítő vonalba füstösen eldolgozva egy kevéske sötétbarna, NYX Walnut pigment ment, alulra csak éppen annyi ami az ecseten maradt. A külső V-be méregzöld, a Collection 2000 Enigma pigmentje került, de csak egy nagyon kevés, az éppen hogy zöldessé teszi. Erre pedig egy finomra őrölt csillámpor került amik korallosan, barackosan, narancsosan és aranyosan csillogtak, ezt a hatást a fényhiány miatt nehéz volt lefotózni akárhogy is akartam. A szempillám tövébe a BarryM vízálló szemceruzája került, de nagyon vékonyan, ezután pedig a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirállal spiráloztam. Kész is vagyunk! :) 

Extra:


Leírás, termékek:
A szemem lealapoztam az UDPP-val, mert ennek a sminknek kell ám a tartósság :D. Ezután a szemöldökcsontomra az L.A. Colors triójának a fehér színe került, de már többet tettem mint az előző sminknél. A szemhájam egészére, kissé füstösen eldolgozva a NYX Hard Core pigmentje került, alulra is.
Ezután fogtam a Clarie's csillámos palettámat, tudjátok amik ilyen zselés anyagban vannak, hasonló a NYX csillámos palettáihoz, na az a lényeg, hogy majd hozok tesztet! :D szóóval ebből került alulra, kék csillámokkal teli színe, de fogtam és még tapogattam bele másféle kék csillámot is, egyébként ez csak arra való, hogy megragadjon a többi csillám is. Majd fogtam és azt amiben a legvilágosabb csillámok vannak, oda tapogattam, ahol nem fog begyűrődni, erre nagyon figyeltem, sose kerüljön úgymond a mélyítő vonalba, mert zavarni fognak a csillámok pislogás közben tehát vagy a mozgó szemhéjra, vagy a mélyítő vonal fölé! Na ide egy gyönyörű szép világos zöld csillám került, alul a kékbe is tettem, de, hogy megcsavarjam a dolgokat belülről haladva most kéket vittem fel, hogy legyen egy különleges átmenet. Még arra figyeljetek a csillámok feltételénél, hogy belülről kifelé haladva már egyre kevesebbet tegyetek fel! Végül húztam tusvonalat és göndörítettem a szempilláim és spiráloztam. Tádáá :D

A többiek munkái: 
Fruzsi | Breakfast at Fruh
Vanda | Lolly Makeup & Beauty Blog:
Rita | Tündér Kert:


Remélem tetszett Nektek ez a KK is! :)

CONVERSATION

13 megjegyzés:

 1. Gyönyörű sminkek - ahogy ezt már megszokhattuk. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép mind a kettő! :) Nekem is hiányzik a hó! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép mind a kettő. Az extra különösen :)

  VálaszTörlés
 4. Az első kép láttán majdnem csalódtam benned,de látva az extrát már nem:)Gyönyörű mint mindig:)

  VálaszTörlés
 5. gyönyörú - mint általában:)

  VálaszTörlés
 6. ahh, persze, hogy tetszik!

  VálaszTörlés
 7. Nekem nagyon tetszik mindkettő, de a kék tényleg nagyon extra.;) Gyönyörűek!*.*
  (Andi)

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm, nagyon drágák vagytok! :)

  VálaszTörlés