Lumiere Minerals | Pigment minták (Cream Soda, Butter Cream, Taupe, Foliage)Emlékeztek, hogy Facebook-on ítram, hogy hamarosan megtudjátok mi fán terem a Lumiere Minerals?  Nooos, mindezt azért tettem, mert a nagykövetük lettem és már meg is kaptam az első mintacsomagocskámat. Úgy gondoltam egy kis ízelítőként bemutatom a pigmenteket, aztán nemsokára jöhet a többi. :P Én, mint pigmentmániában szenvedő, naná, hogy a pigmentek tesztelésével kezdtem :D. Négy színt kaptam, és kijelenthetem, hogy tökéletesen eltalálták az ízlésemet. Csodaszépek! Lássuk mi a véleményem róluk:

A csomagolásukról nem tudok még nyilatkozni, hiszen nem ismerem az eredetit :), ezek a kis tégelyek egyébként jól záródnak, semmi baj sincs velük :D 
Most jön a legfontosabb rész, a belbecs. Finomra őrült porok, szuper-pigmentáltak, nagyon szépen fednek és alap se kell a tapadáshoz. A színekről bővebben: 
- Cream Soda: ő az egyedüli matt szín a csapatban, egy finom krém szín
- Butter Cream: selyemfényű sárgás vajszín ő a legfényesebb, igazi highlight szín
- Taupe: lilás szürkés barna
- Foliage: csodaszép selyemfényű olívazöld, mondhatni a favoritom :)
Délután 2 óra körül tettem fel a szemeimre minden alap nélkül őket, simán ment az eldogozásuk, és nem is kellett belőlük sok, olyan szépen megtapadtak a szemhéjamon, hogy az ujjaimmal való "füstösítés", dörzsizés után is bőven maradt rajta "anyag" :D. Pigmentek háza táján ez nagyon kiemelkedő tulajdonság, mivel van olyan is, ami alig tapad, ecsettel ha füstösítesz nem marad meg belőle semmi - vagy is tévedek - marad, csak éppen az arcodra lehullva :D. A délutánt feltételt követően, este 8 körül néztem rá a szemeimre először, még mindig szépen a helyükön voltak, a színük nem fakult, aztán 11 körül, lemosás előtt már azért begyűrődött a mélyítő vonalamnál a sminkem, és alul is "megfolyt", a színükből egy hangyányit veszítettek, de elégedetten mostam le a sminkem, mivel nagyon jól teljesítettek.


Összességében...az mellet, hogy természetes ásványi összetevőket tartalmaznak, nagyon jó minőségű termékek. A színek pigmentáltak, alap nélkül is megállják a helyüket, tartósak. Jelenleg 20 szín közül válogathatunk, 4g 2900 Ft.
 Hogy tetszenek Nektek? 
Próbáltatok már Lumiere Minerals pigmenteket?


*A termékeket a Mineral Beauty-tól kaptam tesztelésre, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

11 megjegyzés:

 1. hűűű, a Foliage-t nagyon kipróbálnám!

  VálaszTörlés
 2. Azért azt lehet tudni, hogy pontosan mik ezek az ásványi összetevők?:)

  VálaszTörlés
 3. szépek. de ilyen áron?! 2900/ 2g ??? kicsit sokallom.

  VálaszTörlés
 4. @Felhőcske
  Naná, ki is egészítettem a postot :)

  VálaszTörlés
 5. @Csipkelány Tekintve, hogy természetes, kockázatmentes összevetőkből áll és ez mellett szuperpigmentáltak, szerintem elfogadható. DE én soha nem szólok bele ki mire szánja a pénzét. Bemutatom Nektek, hogy lássátok milyen is, aztán onnantól kezdve mindenki maga dönti el megveszi-e vagy sem :)).

  VálaszTörlés
 6. @Flory
  Imádom, smink is várható ám vele :D Kenném éjjel nappal annyira tetsziiiik! :D

  VálaszTörlés
 7. de örülök, hogy te is nagykövet vagy:) szépségeseket kaptál te is:)

  VálaszTörlés