Max Factor | Max Colour Effect Cube szájfények (03, 07, 08)


Nagyon megleptek ezek a kis szájfények, mivel ahány szín, annyi féle pigmentáció és textúra, fény. Két színt (Glam rose & Vibrant rapsberry) a blogger talin kaptam, egyet( Lovely strawberry) pedig Krisztitől. Lássuk miről is van szó...

Néhány infó...Mit ígér? Max Colour Effect Cube szájfény kondicionáló, vízmegkötő formulájának köszönhetően hosszan tartó, magas fényt kölcsönöz ajkaidnak. 12 árnyalat közül választhatsz a természetestől az egészen élénk színekig.


Nekem tetszik ez a szögletes forma, a csomagolás átlátszó, így látom mégis mennyi van még benne. A kupakja jól záródik, viszont az applikátor feje kisebb az átlagosnál.
Nem is lenne annyira nagy baj, hogy kicsi a feje, de kevés szájfényt vesz fel, ezért kénytelen vagyok többször belemártani, a többször annyit jelent, hogy olyan 4x. A legjobb talán, ha színre lebontva véleményezem a szájfényeket, tehááát:
- Lovely Strawberry: gyönyörű eper piros, csillám nélkül. A legjobb mind közül, textúrát és pigmentáltságát is tekintve. Finom krémes és nagyon pigmentált, szépen egyenletesen fed, könnyű eloszlatni. Enyhe gyümis illatú. A színe    tartósabb a többinél, egy picit be is színezi az ajkakat, a kopása is diszkrét. Ebből 2 mártás is elég a szép egyenletes, a vizes csillogású eper piros száj végeredményhez. Sokkal kényelmesebb ezt hordozni magunknál mint egy komplett rúzst, ott legtöbbször szebb a végeredmény, ha rúzsecsetet használunk felvitelkor, ennél pedig elég egy tükör is, hogy lásd hova viszed fel.
- Vibrant Rapsberry: csillogós bogyó szín. A textúrája egy picivel sűrűbb, nem ragadós. Egy rétegben enyhe bogyó színt ad az ajkaknak, több rétegben pedig szépen kijön a színe, a képen is így látható. A fénye szép vizes csillogású, a csillámok is ki-ki bukkannak belőle :D Ennek erősebb gyümölcsös illata van. Tartósságra egész jó
- Glam Rose: világos csillámos rózsaszín. A leggyengébb láncszem. A textúrája sűrű, de egyáltalán nem ragadós. Könnyű eloszlatni, egyenletesen fed, de pigmentáltsága szinte egyenlő a semmivel. Mikor a kezemre kentem szép vizes fénye volt és a színe is látszott valamennyit, de a számra kenve eltűnt ez a szép fény, csak egy tompa, szaténos fényke maradt, a csillámok is alig látszanak, sőt jóformán sajnos nem látszik semmi belőle. Tartósságra átlagos és enyhe gyümölcsös illata is van.
Még annyit mondanék, hogy egyik sem szárította a számat, tehát a vízmegkötő tulajdonságára semmi panasz, de a fényük hosszan tartóssága eléggé változó. 


Összességében...a Glam Rose kivételével egész jó szájfények. A pirosat mindenkinek ajánlom, nagyon nagyon szuper! 12 szín közül válogathatunk, szóval van miből :D Most kedvezményesen is megvásárolhatjátok, ha van Dm kártyátok. Katt ide! 


Hol tudod megvásárolni? Kizárólag Dm-ben Mennyiért? 1800 Ft

Nektek hogy tetszik? Van ilyen szájfényetek? 
Milyen árnyalatokat ajánlanátok még, ami hasonló az eper piroshoz?


*A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet!

CONVERSATION

5 megjegyzés:

 1. A strawberry és a raspberry nagyon tetszik! :) Ütősek:)

  VálaszTörlés
 2. Lovely Strawberry nagyon tetszik :) Amúgy nemrég írtam róluk én is, szeretem őket nagyon, nekem a 01,09 és 10-es van meg, azok közül a 01-es ami kevésbé tartós.

  VálaszTörlés
 3. Örülök a postnak, nekem a Peach Rose szín van meg és egyáltalán nem jön be.. az állaga jó, nem túl tartós, számomra büdös, szincs színe és a fénye is kevés. Pedig a tubusban olyan szép színe van és igen nekem is így volt h a kezemen nagyon tetszett.. :/

  VálaszTörlés
 4. a Lovely Strawberry valóban nagyon szép. nekem a 04, 09 és a 10 van, ezek közül a 04-es, egy halvány rózsaszín a legkevésbé pigmentáltabb, és a 10, egy igazi vörös a legjobb.

  VálaszTörlés