NYX | Lip Smacking rúzsok (Fig, Tea Rose, Thalia, B52)


Mééég mindig nem értem végig az ezer éve rendelt Cherry rendelésemen (lásd. képek amik verőfényes nyári napsütésben készültek :D), még hátra van egy pigment és szájfény bemutató is, igaz jól bevásároltam, szó se róla :D. Tehát a rúzsokról alkotott véleményem a következő...


Csinos rucit kaptak - bár én az indák nélkül is meglennék - de mint észrevettem pl. a jumbo ceruzáknál is, és néhány újabb darabnál is, mostanság arra törekedik a cég, hogy egy letisztultabb, "professzionálisnak" ható csomagolást kapjanak a termékeik, mert valljuk be ez így elég bohókás, bár tényleg bájos :D
Egyébként stramm műanyagból készültek, jól záródik a kupakjuk, és teljesen visszatekerhetőek a rúzsok.
Ami kimondottan zavart, az az, hogy bár szuper ötlet, hogy alul látszik a rúzs színe, de a neve az a kupakra került. Teszem azt, ha van 10 ilyen rúzsunk, akkor simán összekeverhetjük, ha az egyik kupakját a másikra tesszük. Aztán találd ki, hogy melyik kupakra melyik kerüljön, főleg, ha hasonló árnyalatokról van szó. Hát mondom én nem fogok ilyentől sírva fakadni, fogtam, levettem a tetejéről a matricát és az aljukra ragasztottam, a rúzstartómban pont fejjel lefelé vannak, nevét is látom, színét is. Probléma megoldva ;D.
Az állaguk krémes, szuperül siklanak az ajkakon, olyan kis selymesek és nagyon pigmentáltak, kifogástalan a fedésük is. Kellemes viselni őket. Ilyen árért ez szuper teljesítmény! Na, de ezen kívül a tartósságuk is rendben van, ivást bírják, de egy evést már nem igazán, a kopásuk mindenesetre diszkrét. Nagyon enyhe illatuk van, talááán citrusosnak mondanám, de mindegy is, nem számottevő, csak ha direktbe szaglászod őket :D. A szárításról pedig annyit, hogy nekem nem volt vele problémám. A színekről kicsit bővebben:
- Fig: vibrálóbb, korallos beütésű rózsaszín 
- Tea Rose: hmm olyan barackos rózsaszínnek mondanám, szép visszafogott szín
- Thalia: egy rózsaszínes nude szín 
- B52: igazi őszi szín, olyan barnás, bordós, téglaszín :D 


Összességében...kifogástalan rúzsok ilyen kedvező árért és a színskála hatalmas!!! Nyugodt szívvel ajánlom őket mindenkinek :) 
 Honnan? Cherry Culture Mennyiért? Akciósan 1.99$ (még mindig ennyi)

 Nektek hogy tetszenek? 
Szeretitek a NYX rúzsokat?

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Én nagyon félek neten rendelni, kicsit konzervatív vagyok. :D Pedig nagyon jónak tűnnek ezek a rúzsok, és az áruk is baráti. Meg tudsz nyugtatni azzal, hogy ha a kosárnál a shipping=0, akkor az tényleg 0? Számomra túl hihetetlen, és nem akarom, hogy baj legyen.

    VálaszTörlés
  2. Nekem megvan a Thalia, és nagy szerelem, pont egy árnyalatnyival sötétebb, mint a saját szám, tökéletes az erősebb szemsminkekhez. :-)Amúgy pedig az összes NYX rúzsomat imádom! :-)

    VálaszTörlés