Yves Saint Laurent | Rouge Volupté rúzsok - Red Muse, Extreme Coral -


Ha valaki azt mondaná, hogy csak egyetlen egy luxuskategóriás sminkmárka termékeit használhatnám innentől fogva, tuti, hogy az Yves Saint Laurent pazar kínálatából szemezgetnék, annyira elragadta a szívem! 

Legelső Rouge Volupté rúzsomat, ami egy nude árnyalat - Sensual Silk - volt, egy külföldi bloggerinától szereztem meg, és milyen jól is tettem, hihetetlen jó a minősége! 
Persze tisztában vagyok azzal, hogy high end termékek is okozhatnak nem kis csalódást, de tudom, hogy a minőség az minőség, nem vita tárgya! Végül a posztban szereplő két csodás szín került mellé.


Hát, hol is kezdjem, te jó ég, gyönyörűek! Ordít róluk az ízlésesség, a luxus és a minőség. Ez az aranyozott borítás, szép kidolgozás, középen a rúzsok színét jelző sávval, ami tökéletesen megegyezik a bennük lévő rúzsok színével, ide YSL logókat is bebiggyesztettek, ugye el ne felejtse az ember mit fog a kezében :D...egyébként van ám bennük anyag, masszívak, és nem éppen könnyedek. 


Szerencsére nem csak csodálatosak, de iszonyú jó a minőségük. A rúzsok textúrája elképesztően selymes, lágy, krémes, csak úgy siklik az ajkakon, de ettől függetlenül nem fogynak gyorsan, mert a pigmentáltságuk kiváló, tehát nem kell annyiszor átmenni az ajkakon és mindkét szín esetében mintha beinná az ajkak bőre a rúzst, így tartóssá téve azt, pluszban a kopásuk is igen diszkrét. Mikor frissen felkentek a rúzsok vizes fényűek, majd később szaténosan mattá válnak. Más rúzsokkal ellentétben viselés után pihepuha ajkakat kapunk, istenien hidratálnak. Jhaj, imádom őket! :)

A színek:
- Red Muse: 
Kékes tónusú vörös, az az igazi nőies darab. Gyönyörű! 
- Extreme Coral: 
Vibráló narancsos korall árnyalat, ő már sárgásabb tónusú. Nyárra főnyeremény!
.

Összességében...
nekem minden pénzt megérnek, számomra a legtökéletesebb rúzsok, és őszintén mondom a nyomába se érnek az eddig próbáltaknak. Aki teheti mindenképp próbálja ki őket, én mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom! 


CONVERSATION

9 megjegyzés:

 1. jajj de szépek... én is állandóan szemezgetek velük, de még csak egy rouge pur couture-t sikerült beszereznem :D

  VálaszTörlés
 2. Jaj de szépek. Nekem volt egy nagyon rózsaszín, de nem állt jól, így megváltam tőle :( De majd biztos be fogok szerezni másik árnyalatot.

  VálaszTörlés
 3. Nem az én színeim,de gyönyörűen mutatnak,ha egyszer megengedem magamnak végre,akkor valami nude-t keresek,abból is vannak szépek:)
  A csomagolása mesés amúgy szerintem,sokkal elegánsabb,mint pl a Chanel.

  VálaszTörlés
 4. Csodaszépek, már régóta a szívem vágya egy ilyen rúzs....:)))

  VálaszTörlés
 5. Oh, de szépek! *-*
  Egyet én is biztos be fogok szerezni, valami szép natúr szájszínt. :)

  VálaszTörlés
 6. nincsenek szavak arra hogy milyen gyönyörűek.. :)

  VálaszTörlés
 7. Én is beléjük vagyok esve vaa, ha gondoljátok a 3.-at is bemutatom mert az egy nude árnyalat :) nagyon szép!

  VálaszTörlés
 8. Már olyan régóta szeretnék egy ilyen rúzst, mert már maga a külseje is annyira csodaszép *.*

  VálaszTörlés