Lumiere Minerals | Mini szájfények (Pink Satin Sheets, Sugar Rose, Crushed Velvet)A csomagomban szájfényminták is lapultak, annyira ééédiiik.

Nos, mind a háromra elmondható, hogy az állaguk kifogástalan, se nem ragadnak se nem folynak, mindegy melyik színről van szó, ugyanolyanok. Ez mellett jól kenhetőek, egyenletesen fednek bár a pigmentáltságuk nem az igazi, és a fedés erősségénél már a szín is beleszól, hogy melyik, mit produkál, ettől függetlenül nagyon szép vizes csillogású szájfények. A tartósságukat átlagosnak mondanám, az ivást még csak-csak, de az evést már nem bírják. Illatuk nincs. Valóban nem szárítanak, a szám fini puha marad a viselésük után. :) A színekről bővebben:
- Pink Satin Sheets: matt, semmi csillám. Rózsaszínes nude. A legkevésbé pigmentált.
- Sugar Rose: na ő már rózsaszín alapon aranylóan fénylik, nagyon szép :) ( a képen Sugar Pinket írtam véletlen, bocsi :D)


- Crushed Velvet: barna, lilás selyemfénnyel, különleges szín, nem érdemes több mártásnyi szájfényt felvinni mert nem lesz egyenletes a fedése. (az egyetlen vakus kép, hogy szépen kijöjjön a lilás csillogás)


Összességében...tényleg kellemes viselet és bár nem olyan pigmentáltak, de szájfény funkciójukat tökéletesen betöltik! :) 

Mennyiség? 7,5ml Ár? 2900 Ft

Nektek hogy tetszik?*A termékeket a Mineral Beauty-tól kaptam tesztelésre, de ez nem befolyásolja a véleményemet! 

CONVERSATION

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek. Tetszettek a szemfestékek is. Ígéretesnek tűnnek.
  Azért a kárminnál megjegyezném, hogy a természetes eredet azt jelenti, hogy egy rovarból állítják elő.

  VálaszTörlés
 2. @sminkkel

  Köszönöm, hogy szóltál ezt nem is tudtam! Ki is egészítem a posztot, úgy a fair :)

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hiiihhhetetlen vagyok :D előzőhöz odaírtam, itt elfelejtettem bhaaaaaaaaa, de javítottam! Ismét köszönöm a figyelmeztetést :DDD

   Törlés