NYX | Dramatic Chromatic pigmentek (Oatmeal, Princess, Fuschia, Hard Core, Space)

Még mindig nem értem a végére a Cherry-s NYX rendelésemnek, de ezek olyan termékek, amik egy jó darabig megtalálhatóak még. Szóóóval most a Chrome pigmenteket fogom megmutatni! Hatalmas mennyiség, gyönyörű színek...Nos, a sima Pearl Mania pigmentjeihez képest sokkal nagyobb tégelyekbe tették a porokat, kényelmesebb is belenyúlni, na, a Pearl Mania csomagolása borzasztó ebből a szempontból. Legnagyobb meglepetésemre VÉGRE nem lyukacskákon öntögetős adagolása van, hanem leszedem azt a keményebb műanyagból készült kis védőtetőt és nyugodtan belenyúlhatok az ecsetemmel, nem kell kínlódnom :D. Gyönyörű szép színek, mindben van valami különleges, mindnek van bőven metál fénye. Tökéletesen pigmentáltak, jól eldogozhatóak, alap nélkül is jól tapadnak, de talán én mégis ajánlok alájuk primert vagy valamit, amiben jól megtapadhatnak, így istenien kijön a színek különlegessége és az eredmény is sokkal tartósabb lesz. Annyi különbséget vélek felfedezni a két fajta NYX pigment között, hogy ezek nem olyan "selymes" állagúak, hogy így fogalmazzak, ez a fajta könnyebb porból áll, jobban összeáll a tégelyben, remélem értitek mire akarok kilyukadni :D, bár annyira nem mérvadó, mert minőségben ugyanolyan jók. A színek (a lenti színmintákon alap nélkül, bal oldalt vakuval, jobb oldalon természetes fényben fotózva):
- Oatmeal: egy nem éppen hófehér, inkább olyan krémes, piszkos fehér, de fénye szikrázó, metálos, ezért tűnik kimondottan fehérnek, megbújnak benne apró csillámok, amitől még szebben ragyog
- Princess: szinte majdnem ugyanolyan mint a Collection 2000 Sugarplum árnyalata, de ez talán sokkal rózsaszínesebb és az arany is több benne, tiszta Nars Orgasm!
- Fuschia: tényleg igazi fuksziás, lilás rózsaszínes, metál fénnyel  (nagyon hasonlít az UD 15th anniversary Junkshow árnyalatához)
- Hard Core: talán a legszebb, imádom, a színe sötétebb tónusú türkiz, szintúgy metál fénnyel
- Space: metál fényű éj-kék, bár a fénye nem olyan szikrázó mint a többinek (szintúgy hasonlít az UD 15th anniversary Evidence árnyalatára)
Egyébként az összes árnyalatot lehet szárazon és nedvesen is alkalmazni, utóbbi módon felvíve sokkal metálosabbak, élénkebbek lesznek.Összességében....szuper pigmentek, jó minőségűek, megérték az árukat és nagyon sok árnyalatban kapni őket, ráadásul az áruk sem vészes.

Honnan? CherryCulture Mennyiért? Akciósan $4.25 eredeti ár: 6$ és sajnos már nem akciósak
Mennyiség? 2g

Nektek van ilyen pigmentetek a NYX-től? 
Szeretitek?

CONVERSATION

9 megjegyzés:

 1. Aah de szépek! Főleg a Princess és a Hardcore

  VálaszTörlés
 2. anyám, ezek mese-álom szépek:)

  VálaszTörlés
 3. Végre normális kiszerelés. :) Mindet akarom!

  VálaszTörlés
 4. Nincs ilyenem de ha lenne biztos szeretném! A pearl mania pigmenteket nagyon szeretem, lehet hogy a következő rendelésbe bedobok párat ezek közül is, csak nem látom hogy mennyivel adnak ezek többet mint a sima pearl mania. Te is csak az állagáról írtál hogy az különböző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Naná, hogy szeretnéd :D, egyébként minőségben mind a két fajta jó, ennél talán különlegesebbek a színek és sokkal több is van :) sőőőt most nézem, hogy egyébként a Pearl Mania shimmer púder és kimenő termék (miiii?!?!?!) na, ezzel ki is egészítem a posztot :O míg ezek a szemhéjpúderek között vannak.

   Törlés
 5. Nekem a Hard Core van meg, de nem lett az a totális szerelem. Nem rossz, de nem is a legjobb, habár nagyon érdekes szín.

  VálaszTörlés