Max Factor | 2000 Calorie szempillaspirál - Curved Brush Volume & Curl -


Szóóóval 2000 Calorie szempillaspirál *sóhaj*...igen, nagyon szeretem, a keféje miatt elsősorban, ugyanis a műanyag gumis sörtéktől kivagyok, nem igazán szeretem őket, márpedig egyre több ilyen fejjel rendelkező spirált álmodnak meg a kozmetikai cégek, pedig ezek a sűrű sörtés kefék gyönyörűen és alaposan festik a pillákat. Szerintem egy jó kefén is nagyon sok múlik, nem csak a formula a lényeg. Már említettem, hogy az eredeti fajtából már lassan a 3. amit elfogyasztok és még van egy a készleteim között. Most pedig ünneplésre van okunk, mert a 2000 Calorie 20. Születésnapja alkalmából megújult, pontosabban a Dramatic Volume a dús, mélyfekete szempillák szolgálatában mindenkinek, Waterproof Volume, hogy kenődés nélkül bírjuk a partyt :D és végül a Curved Brush Volume&Curle, ha szelet akarunk kavarni göndör és dús pilláinkkal ;DD Én utóbbit kaptam meg tesztelésre a Primőr Kft-től, amit nagyon köszönök. Lássuk hogyan boldogult a nem épp egyszerű pilláimmal, ami viszont tökéletes alany egy göndörítő spirál tesztelésére.Letisztult fényes fekete felület, piros feliratok, ez a megkülönböztetés a 3 spirál között, az egyiken kék, arany és piros a felirat és sáv a kupaknál, nincs mit hozzászólnom, rendben van. Könnyen letekerhető meg vissza a kupak, a keféje mint minden göndörítő spirálnak ívelt, és sűrű sörtékből áll, talán mintha kicsit sok festéket venne fel a feje, de ez a képen is látható, lehet mert friss és maszatolós benne még a festék...
Általában a mindennapjaim része a szempillagöndörítés, legtöbbször fém göndörítővel ,ráadásul spirálozás előtt és után is, vigyázva, finoman, de a tesztfotók kedvéért lemondtam róla, tehát a hatása így látható, nagy kihívás elé állítottam ám :D.
Az állaga krémes, kissé sűrű, de számomra tipikusan az a spirál, aminek jó ha áll egy kicsit, hogy még jobban besűrűsödjön benne a festék, így nem kerül fel nagy mennyiség a pillákra azonnal, hanem szépen egyenletesen és így elkerülhető a pókláb hatás, elnehezíteni egyébként nem nehezíti, meglepett mert állagát tekintve simán számítottam rá, hogy a szempillagöndörítés és spirálozás után tuti visszaegyenesednek a pilláim, de szerencsére egyáltalán nem, szépen tart és viszonylag gyorsan is szárad. A nap végére sem pereg le, tartósságra egész szuper. Hatását tekintve 2 rétegben az én pilláimon a göndörítés azért látható, megemelte valamennyire a pilláimat, de sajnos azt kell, hogy mondjam így egy nem kimondottan göndörítő spirál is megemeli. Aztán a még túl "friss" a festéktől egyszerűen összeállt a pillám és néhol apró csomócska is látható, nem lett dús és szép a végeredmény. A színével nincs baj, szép fekete és jól befedi a pillákat, mondjuk a tövekhez nem jutottam el vele :DD. A fejével egyébként a belső, kisebb szálakat is el lehet érni kényelmesen, ezzel nincs probléma. Itt élesben viselem.


Összességében...hát nem is tudom, már egy ideje használom és a göndörített pilláimon tetszik leginkább, nem nehezíti el a pillákat és tartós is, peregni sem pereg, de remélem ahogy telik az idő és ahogy áll, sűrűsödik úgy lesz könnyebben kezelhető és használatával szebb a végeredmény, de a sima pilláimmal nem birkózott meg, tehát, aki letenné a szempillagöndörítőjét és olyan spirál keresésére indul, amiben a kettőt TÉNYLEG ötvözték, sajnos ne ez után nyúljon, ettől függetlenül nem rossz spirál, amiért minden nap a kezembe veszem az az, hogy tartja  a formáját, aminek kimondottan örülök. Amit én ajánlok az a sima "arany feliratos" változat :) úgymond a legelső 2000 Calorie, na, abban biztos vagyok, hogy szeretni fogjátok! 
Mennyiért? 2990 Ft Mennyiség? 9ml

Nektek hogy tetszik?

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Általában mindegy mit kenek a szempillámra, mert nálam a kefén van a hangsúly. Ha az nem rövid sörtéjű, egyenes fazonú és vékony hosszúkás, akkor teljesen mindegy milyen a spirál nekem az nem lesz jó. Nagyon vékony, rövid és egyenes szempillám van, ezért fontos az egyenes, vékony, rövid spirál - én legalábbis erre esküszöm. Akinek szép a szempillája annak majdhogynem mindegy mivel festi ki - a mázlisták!

    VálaszTörlés
  2. jobbat vártam tőle, bár én hálisten olyan vagyok hogy tökmindegy mivel festem ki mert ugyan olyan nagyok lesznek a pilláim :D

    VálaszTörlés