NARS | Illuminator (Laguna)Elérkeztem az utolsó bemutatni valóhoz a Nars Sea Of Love szettből, egy illuminátorhoz, ami egy sokoldalú termék felhasználását illetően, mindez bronz-barna színben és tündöklő csillogással. Tesztelés során egyetlen egy problémával akadt dolgom, ugyanis az én fehér bőrömön egyáltalán nem mutat jól ez az árnyalat, egy csokira lebarnult leányzón viszont állítom, hogy csodás lehet! Ettől függetlenül próbáltam magának a terméknek a minőségét jobban szemügyre venni és így létrehozni egy véleményt.


Tubusos kiszerelést kapott, ami higiénikus, praktikus és könnyen kezelhető, annyit nyomsz ki belőle amennyit akarsz ugye :D. A csomagolása átlátszó, így láthatjuk mennyi krém lapul benne, a kupakja tökéletesen zár, így meglépni se fog belőle egy óvatlan pillanatban :D. Őszintén megmondom először azt hittem ez is mini kiszerelés, de tekintve, hogy egy "folyékony fényről", highlihgter-ről van szó, így már nem is olyan kevés ez a 30ml. Egyébként ő egyedül a teljes kiszerelésű termék a szettben.
Az állaga pont az aranyközépút a folyós és a krémes között, mikor felkenem hűsítő vizes érzést nyújt, könnyű és jól kenhető. Nagyon pigmentált és jól fedő termék, jóformán elég egy pici pötty belőle az arcomra, - bár nekem a szép és egyenletes eldolgozáshoz szintetikus ecset vált be a legjobban - a kezemmel valahogy csíkos lett hiába voltam gyors, a lényeg a lényeg, én ecsetet ajánlok eldolgozáshoz. Végeredményében finom lágy fénnyel vonja be az orcákat, a némi apró, pici arany és bronz csillám fokozza a ragyogást és halovány színe is van. Őszintén szólva ebből az Orgasm és Copacabana árnyalatokat kenném éjjel nappal :D sőt, még a Super Orgasm is jöhetne, mert itt szerencsére kihagyták a csillámokat és tripla arany fénnyel bolondították meg, hát ez a beszéd kéremszépen! :D 
Jaj és igen, szerencsére építhető teljes mértékben, akár csillogó fejű bantu négert is varázsolhatnék magamból minden csíkozódás és probléma nélkül, mivel szépen épülnek egymásra a rétegek :).
Felkenés után viszonylag gyorsan szárad, ezután a végeredmény mondhatni all day tart, a nap végére egy hangyányit veszít a csillogásából, de a fénye töretlen! Amit még egy csipetnyi utánakereséssel megtudtam, hogy főbb összetevői ezek: antioxidánsok (málna, fekete ribizli) a bőrmegújításért, kamilla mint gyulladáscsökkentő és indiai tömjén?!(mégsohanemhallottamróla), ami segít megnyugtatni a bőrt. Enyhén száraz bőrön tesztelve is annyit tudok mondani, hogy ecsettel eldolgozva még az érdesebb részeket sem hangsúlyozta ki, nem lett foltos, mintha egy instant hidratálást kapott volna az arcom. Annyit tudok még mondani, hogy a tágabb pórusú leányzók a mennyiséggel óvatosan bánjanak, mert ha megszalad, akkor kihangsúlyozza őket rendesen. Illatáról annyit, hogy még száradás előtt olyan enyhe krém illatú, de száradás után már semmit nem érezni. Továbbá, ha szereted a ragyogó bőrt, hogy frissebbnek és élénkebbnek tűnjön az arcod, akkor keverj egy kicsit az alapozódba, de ugyanígy belekeverheted a testápolódba, igaz van külön testre való "folyékony fénye" is, de mit számít, abból jelenleg csak a Laguna árnyalat kapható, míg ezekből 4 is?
Összességében...annyit tudok elmondani, hogy remek termék tényleg, tartós és könnyen alkalmazható, sokoldalú a felhasználása, egy kis odafigyeléssel tökéletes végeredményt lehet vele elérni, szóval ha lenne alkalmam más árnyalatot is megvásárolni, ami illik a bőrszínemhez és lejjebb vinnék az árát, akkor azt hiszem imádnám és hű használója lennék :), de ezt sötét bőrű lányoknak nyugodt szívvel ajánlom!

Honnan? Krémmánia nyereményjáték Mennyiért? € 29.00 Mennyiség? 30ml (teljes kiszerelés) 

Nektek hogy tetszik? :)

CONVERSATION

5 megjegyzés:

 1. hú ez nagyon szép! honnan lehet beszerezni? bár ahogy az árát látom elég finom. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen az ára komoly :D http://www.asos.com/Beauty/A-To-Z-Of-Brands/Nars/Cat/pgecategory.aspx?cid=12778 itt találtam és itt: http://www.hqhair.com/health-beauty/brands/nars.list?s=nars :)

   Törlés
 2. Ez pontosan az a szín ami világos bőrön vastagon-vékonyan, de még eldolgozva is "koszosnak" hat :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, totál ilyen önmagában :( Ma úgy próbáltam, hogy egy barack színű pirosító alá tettem és szépen mutatott, meg is lepett :)))

   Törlés
 3. pont az én bőrszínemhez illene:D én örökbe fogadom ha megválnál tőle:D

  VálaszTörlés