TAG | Tag 01.

Már kismillió éve nem volt Lusta Vasárnapos poszt, tényleg nagyon lusta voltam :D neeem egyébként csak nem tudtam miről írni Nektek :( így hanyagoltam a dolgot, mert butaságokról, meg a semmiről mégse akarok írni, gondolkoztam már azon is, hogy simán csak képeket fogok betenni, ha ilyen van, de ahhoz mindig kattognom kell és az sem jön mindig össze, na de valami állandóságot beleviszek a lusta vasárnapjaimba, ígérem :). Ezt a tag-et egy szuper körmös blogon láttam, pontosabban a F*ck Yeah Pretty Nails blogon, tetszett, már elég rég töltöttem ki ilyet, szóval itt a kellő alkalom :D

1. Van olyan sminkmárka, melyet egy időben sokat használtál, de ma már szinte eszedbe se jutna utána nyúlni az üzletben? 
Igen, a Miss Sporty és a Color Trend az Avonból, igaz, az katalógusos, de régen nagyon sokat kentem a fejemre. A Miss Sporty régen se volt jó, most egyenesen katasztrófa és ráadásul drágább is lett pff. A Color Trend pedig már nagyon nem az én világom.

2. Ha a piacon találsz egy ügyesen lemásolt "márkás" táskát, hihetetlenül jó áron, megveszed?
Ó természetesen, aztán felhordott orral közlekedem, az amúgy kínaiban vásárolt többi ruhámmal együtt, hiszen a táskám miatt feljogosítva érzem magam arra, hogy többet higgyek magamról, mint ami vagyok. Az iróniát félretéve, nem, nem járatnám le magam. 


3.Szoktál kozmetikumot, parfümöt ajándékba venni másoknak?

Parfümöt nemigazán, hiszen az kényesebb téma mint a kozmetikumok, ott könnyű mellélőni, de kozmetikumokat annál inkább. Olyankor mindig úgy vásárolok mintha magamnak vásárolnék, csak az ajándékozott adottságaihoz igazítva :))) 


4.Van olyan holmi, amit már kissé betegesen gyűjtesz, függetlenül attól, hogy kitudod-e használni? 

Nincs ilyen, a sminktermékeket sem sorolnám ide, mert manapság már csak tudatosan vásárolok. 


5.Inkább tervezgetős, vagy spontán vásárlónak tartod magad?

Inkább tervezgetős, de ha már ott vagyok és felkelti más is a figyelmem annyira, hogy ne lehessen ott hagyni, akkor megveszem :D szóval is is.


6.Vettél valaha olyan drága dolgot, melyet utólag megbántál? 

Nem, hála istennek :D Régebben előfordult, hogy összevásároltam rengeteg akciós  "jajnemhagyhatomitt, kell ez majd valamire dolgot" na, azoknak az árán már vehettem volna valami olyat is, amit tényleg használnék és megéri belefektetni nagyobb összeget. Visszagondolva bánom, hogy nem voltam már akkor tudatos vásárló! Nem 3 YSL Rouge Volupté lenne itthon hanem 6...


7.Szoktál lelkiismeret furdalást érezni egy-egy kiadós shopping után?

A fenti eseteknél előfordult, mikor hazajöttem és észrevettem milyen pocsék dolgokat halmoztam fel...brühühüh :( 


8.Kérdeztél már meg vadidegeneket vásárláskor, hogy szerintük jól áll-e neked, amit éppen próbálsz?

Nem, ha már ilyen szintre jutottam, akkor az a ruha nem kell, ami elsőre is tetszik és nem esek miatta gondolkodóba, az jön velem haza. Amúgy is, ha akkor már kérdések merültek fel bennem, mi a garancia arra, hogy a későbbiekben nem fognak? Nyilván az ilyen rucik, az esetek többségében a szekrények mélyén lapulnak :(


9.Ha az utcán megpillantasz egy lányt valami hihetetlenül szép cipővel a lábán, meg mered szólítani, hogy megkérdezd, hol vette? 

Nem csak cipő esetében, de megmerem, igaz nem volt sok ilyen eset.


10.Vittél már haza nem tartós fogyasztási terméket az üzletbe azért, mert nem azt kaptad tőle, amit vártál?

Ilyen még nem volt.


+1 Ha az üzletben udvariatlanul bánnak veled, panaszt teszel, bojkottálod, terjeszted az infót, esetleg nem tulajdonítasz neki nagyobb jelentőséget?

Velem még ilyen nem fordult elő *kopkopkop :D, de megvan erről a véleményem, egyrészt, aki a magánéletét a munkahelyére viszi, az nem is értem mit gondol, mert tudtommal egy eladónak az a dolga, hogy jól bánjon a vevővel, de ha flegmáskodik vagy mogorva, mert éppen rossz napja van, azt én a helyére fogom tenni. Ha meg nem tetszik neki, hogy emberekkel kell foglalkoznia, akkor álljon tovább, de legyen már annyira felnőtt, hogy nem a vásárlón vezeti le az aznapi feszkót. 
Nos, ennyi lenne, ha szeretnétek nyugodtan töltsétek ki Ti is,

 engem érdekelnek a válaszok! :))


CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Ó, a Miss Sporty tényleg szörnyű. Egy szájfényem van tőlük, annyira büdös....
    Egyébként én is szeretem ezeket a krdőíveket, kicsit többet tudunk meg amásik emberről:)

    VálaszTörlés
  2. :)))
    Most eszembe jutott nekem is, hogy én is color trend mániás voltam. De mostanában nézegettem és szööörnyű... drága is meg nem is jó.

    VálaszTörlés