Max Factor | Miracle Touch krémes pirosítók (Soft Murano & Soft Pink)


Nos, ezeket a krémes pirosítókat a Max Factor blogger talin sikerült beszereznem, nagyon kíváncsi voltam már rájuk, meg úgy egyáltalán a krémes pirosítókra, ezért nagyon örültem, hogy a birtokomba jutott kettő belőlük :) 


A csomagolása olyan szempontból praktikus, hogy kis helyen is elfér, viszont nem egy higiénikus megoldás a tégelyes kiszerelés a sok belenyúlkálás miatt, na meg ha kinyitja az ember, nagy a valószínűsége, hogy a szöszöcskék megtámadják és a krémbe fürdőznek :D nem szép látvány (a használatban lévő Soft Pink-en az egyik fotón látható is, míg meg nem töröltem) Egyébként a kupakja tökéletesen rátekerhető és le.
Eddig a Soft Pink-et használtam rendszeresen, a másik darab pihent, mert úgy gondoltam, így is elég sok pirosítót használok és krémes is, hamarabb kerülnek bele a bacik szóval a másikat most a teszt kedvéért "kezdtem fel" és próbáltam ki. Színek:
- Soft Murano: Hm, ez az árnyalat barnás, pirosas, barackos nemistudom, de azt igen, hogy felvíve pirospozsgás arcocskát kapunk. Selyemfényű, de felvíve alig látszik ebből valami, szóval hurrá :D (nyuszi minta van benne hihi (nem direkt), alig akartam belenyúlni :D)
- Soft Pink: Benne egy kis selyemfény sincs, teljesen matt. Felvíve friss, élénk az arc, világos bőrűeknek must have!
Mind a kettőről elmondható, hogy sűrű, krémes az állaguk, jól kenhetőek, szépen és egyenletesen lehet eldolgozni őket. Jól pigmentáltak, színük építhető. Ahogy a swatchon is látjátok fényesek, de felvitel után , hát nem mondom azt, hogy porszerű lesz, de egyáltalán nincs fénye, érdekes, de pozitív tény! :D Tartósságukat tekintve önmagukban is szuperek, olyan mintha beinná a bőr, de ezt a tartósságot csak megnyújtja, ha fölé púdert vagy a krémpirosító színével harmonizáló por pirosítót viszünk fel. Ha krémes pirosítókat használunk a pirosítás teljesen természetesnek hat és mehetnek akár szájra vagy szemre is. Még amit érdemes megemlítenem, hogy száraz bőrre kenve egyáltalán nem emelte ki a száraz részeket illetve nem is szárította tovább az arcot, szerintem itt szerepe lehet annak, hogy nagyon természetes hatást lehet elérni vele, ezért nem olyan mintha direkt pirosítva lenne az arcunk, hanem csupán friss és üde (softpink) vagy kipirult(softmurano). 


| Sminkek ahol használtam:
 Élénk menta egy kis lilával...
 Alul semmi, felül minden

| Tippek krémes pirosító felviteléhez...
 Akármennyire ajánlanám az ujjakat, mégsem fogom, nekem nem váltak be, S.O.S. helyzetekben persze  belefér, de akkor sem szeretem, nem lehet olyan szépen és egyenletesen eloszlatni vele a pirosítót, mint  mondjuk egy macskanyelv vagy egy duo fibre ecsettel, ezek a kedvenceim, sokkal gyorsabb és precízebb a  felvitel velük. Lehet, ha ujjakkal estem volna neki első próbálkozásra, akkor csalódottan dobtam volna a  fiókomba és a "soha többé krémes pirosító" mondat hangzott volna el. Tehát, igen is fontos, hogy ecsettel  dolgozzunk a szép és egyenletes végeredmény érdekében! :)Összességében...nagyon szuper darabok, bár tény, hogy borsos az áruk. Ettől függetlenül mindenkinek tanácsolom, hogy szerezzen be egy krémes pirosítót egy természetes árnyalatban (barack, barnás, rózsaszínes), illetve egy ecsetet hozzá, amivel szépen felviheti. 

Honnan? Rossman, Müller, DM Mennyiért? 2-3 ezer Ft körül 

Ti szeretitek a krémes pirosítókat? 

CONVERSATION

12 megjegyzés:

 1. Én még sosem használtam krémes pirosítót, kicsit félek is tőle, nem akarom, hogy úgy nézzek ki, mint egy bohóc. De ez most kíváncsivá tett, lehet én is kipróbálok egyet a krémes fajtából! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj dehogy kell tőlük félni! :) Persze itt is fontos a kevesebb több elve, de tény, hogy krémes pirosítókkal tudjuk elérni a legtermészetesebb hatást, főleg, ha a megfelelő eszközzel visszük fel :) Szóval csak bátran!

   Törlés
 2. A pinket használom, ecsettel. Nagyon meg vagyok vele elégedve, néha szájra is SOS megoldásként. Aki kihasználja (értsd nincs 8másik pirosítója a fiókban) annak megéri az árát, de úgy vettem észre, hogy 9-10 hónap után beindul a minőség változás és még a felét se használtam el. Száraz bőrre is valóban szuper!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen igen, egyetértek ezért nem akartam mind a kettőt kibontani, de most már használom mint a kis angyal :D
   A minőségükre még jobban odafigyelek, most hogy így szóltál, köszönöm! :)

   Törlés
 3. Tök jók (bár nekem volt egyszer rossz tapasztalatom egy hasonló MF pirosítóval, mert meg volt romolva, de a Rossmannban szó nélkül visszafizették másnap a vételárat). Mivel tudom, hogy te is büszke tulajdonosa vagy a Coastal Scents 22-es ecsetkészletének, azt szeretném kérdezni, ezek közül melyik ecsetet használnád a felvitelükhöz?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Naa, akkor végül minden rendben ment :) hál'istennek!
   Iiigeen :D a kis fejű duo fibre és a macskanyelvű, utóbbi talán a best :)

   Törlés
 4. Akkor már értem, h mi lehet a bibi, én kézzel kentem fel a kézfejemre egy teszterből, de annyira nem tudtam szépen eloszlatni, h hiába szimpiztem vele nagyon, ott hagytam. Illetve a kézfejemen eléggé fénylett, de lehet, h túl sok maradt egy helyen. Már csak egy szupi ecset kell hozzá és meg is vehetem. Köszi. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem kézzel egyáltalán nem tetszik az eredmény, tovább is tart a folyamat, áh nem szeretem! :D Igen ez a fénylős dolog becsapós, mert felkenve ebből semmi nem látszik, ha meg rápúderezünk, akkor még úgyse :) Szívesen, örülök hogy tudtam tippet adni!

   Törlés
 5. hjuj, milyen szép színe van a rózsaszínnek *_* jól emlékeztél, rózsaszín buzi vagyok xD

  VálaszTörlés
 6. Soft Candy-t használom, örök kedvenc! :)

  VálaszTörlés