ZAO | Gyöngyházas szemhéjpúder (104 Gránát)


Néhány szó a Zao szemhéjpúderekről...
csak úgy mint a selyemporok, ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkezik. Nem tesztelték állatokon se a kész terméket és az összetevőket sem. Állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.Minden bőrtípusra megfelelőek, beleértve a legérzékenyebbet is. 


Utántölhető csomagolása van eredetileg, egy csinos kis bambusz tok pontosabban, erről nyilatkozni nem tudok, viszont amiben ezek az utántöltők érkeznek az egy műanyag dobozka, nagyon jól zár,  én ebben hordom, amióta megvan és eddig egyszer sem nyílt szét és sérült meg a szemhéjpúder. 
Szárazabb, keményebb állaga van, egyáltalán nem porzik. A felvitele, eldolgozása egyszerű, nagyon jól tapad, a pigmentáltsága is szuper. A színe érdekes, nagyon szép, alapjában véve egy meleg középbarna, lilás bordós fénnyel és apró arany csillámokkal, amik miután felvittük nem annyira hangsúlyosak, a finish jól ingázik a selyemfény és a matt között, felvíve olyan kis visszafogott, a mindennapi sminkjeim része lett, nagyon szép és kiemeli a szemem kékjét. Tartósságáról annyit tudok mondani, mivel eddig csak a jól bevált UD alapra tettem fel, hogy a színe alig kopik a nap folyamán. Ó és még egy kis negatív, igaz, nem áll neki direktbe szagolgatni az ember, de borzalmas szaga van, a selyemporoknak igazán kellemes, de ennek olyan szaga van, mikor pácolják a fát, remélem tudjátok milyen :DD jó, felkenve egyáltalán nem érezni.

A lilás-bordós arca itt jól látható, az arany csillámocskákkal egyetemben
A lilás-bordós fénye

Itt látható a pot-ok méretkülönbsége, a bal oldali a Coastal Scents Creative Me palettából van, mérete megegyezik a Mac pot-jainak méretével, jobb oldalon pedig a Zao, jóval nagyobb.

Összességében...szerintem szuper kis szemhéjpúder, összetevőit tekintve biztonságos, ennyi pénzt megér, nagy mennyiség és jól kihasználható színekben kapható, pontosabban 10 árnyalatban. 

Koi Biodrogéria Mennyiért? 1646Ft Mennyiség? 3g


Nektek hogy tetszik? Próbáltátok már? :)

CONVERSATION

4 megjegyzés: