The Body Shop | Chocomania teastvaj


Ezt a testvajat a The Body Shop sajtóeseményen kaptuk "búcsúajándékként", bevallom én még előtte nem használtam soha testvajat, de már nagyon kíváncsi voltam rá mi ez a roppant nagy rajongás irántuk.


Már a csomagolás is csupa csoki, de mindegyik testvajét szeretem, olyan csábítóak rajta az illusztrációk. Egy egyszerű műanyag tégelyben lapul a finomság, a teteje teljesen jól záródik és ez az 50ml még táskában is kényelmesen elfér. Az illata azonnal orrba vág, szó szerint :D annyira finom csokis-kávés egyveleg, hogy benyomnám arca az egészet, de arcra nem ajánlnák egyébként brühü :(. Ez tipikusan az az illat, ami valakinek vagy nagyon tetszik vagy túlzás már, ezt egy TBS üzletbe való vándorlás és szagolgatás után kényelmesen eldönthetjük.
Az állaga micsoda nagy meglepetés, olyan mint a vaj. Könnyen kenhető, gazdag, krémes formula, hát na, "van benne anyag" dögivel, akár kenyérre is kenhetném :D. Én már azért a végén járok ennek a kiszerelésnek, eleinte csak este használtam, mivel elég nehéz krémnek tűnt, lehet többet is kentem rá a kelleténél, úgy éreztem soha az életben nem fog beszívódni, biztos voltam benne, hogy ha leteszem a takarómra a bekent kezem, akkor előbb beszívja majd az anyag, mint a bőröm bhaa :D, ragadt is ráadásul, viszont, ha ezt a tortúrát kibírja az ember, akkor másnap reggel fini, puha és bársonyos bőrrel ébredhet, ráadásul még másnap is érzem, mikor fürdök sokkal jobban siklik rajta a víz, a hab, jó ez hülyén hangozhat :D, de én tusfürdő után szoktam ezt érezni, mikor a tusfürdő hidratáló hatása szorgoskodik. Rá kellett állnom erre a vajas testápolós témára, ki kellett tapasztalnom nekem hogy jó, mert így nem igazán. Volt olyan napom, hogy semmi kedvem nem volt ezzel szöszölni és miért csak este fürdőzzek csokiban? Napközben próbáltam a legfinomabb rétegben felvinni a kezemre, a karomra és a dekoltázsomra és úgy egyáltalán nem éreztem zsírosnak, nehéznek, csak illatozok és illatozok, tehát igen is fontos a felvitt mennyiség, na meg később kiderült, az se mindegy, hogy hogy a legeslegjobb...
Később olvastam valahol, hogy vizes bőrre érdemes felkenni, úgy sokkal hamarabb beivódik és hamarabb fejti ki hatását, ÉS TÉNYLEG! Ez valóban így van. Így már öröm használni, sokkal kevesebb is elég, jaj nagyon szeretem, a bőröm is. Bár ha belegondolok, hogy a kimondott baba olajakat is vizes bőrre kenve ajánlják használni, már nem is olyan nagy varázslat a vizes bőrre való vaj kenegetés, olajos ez is, olajos az is. Áldom az eget, hogy ezt a kis infót kiszúrta a szemem! Ajánlom Nektek is!


Összességében...nagyon örülök, hogy kipróbálhattam és végre tudom, hogy használjak megfelelően egy testvajat, mert nagyon nem mindegy. Nem csak a hatása mennyei, de szerintem öröm használni, elhiszem, hogy valaki csak ezért veszi meg :D Már a boltban kiszagoltam magamnak a mangósat következő körre, illetve egy nagy csokisat, ettől függő lesz az ember, komolyan mondom :D vannak olyan pillanataim mikor csak előveszem és megy az illatterápia, nem szájon át viszem be a csokit hanem az orromon át nyimnyam.

Honnan? The Body Shop üzletekwebshop Mennyiért? 1750 Ft Mennyiség? 50 ml

Ti próbáltátok már a TBS testvajait? 
Melyik a kedvenc?

CONVERSATION

7 megjegyzés:

 1. Nekem a testápoló változat van meg, és én is sokszor csak illat terápiázom vele :)))
  Annyira isteni illat és tartós is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igggeeen, nagyon szeretem :))) csokis testvajat mindenkinek! :D

   Törlés
 2. Kedves Niki!
  Díjat kaptál tőlem:D
  http://tukromtukrom.blogspot.com/2012/05/dijat-kaptam.html

  VálaszTörlés
 3. Díjat kaptál tőlem :)
  http://biablogol.blogspot.com/2012/05/ujabb-dijat-kaptam.html

  VálaszTörlés
 4. Szia!

  Mivel kedvelem és olvasom a blogodat, díjat kaptál tőlem!
  http://sminkesmas.blogspot.com/2012/05/hat-mi-ez-laaaaanyok-ismet-dijat-kaptam.html

  Üdv!
  Smink És Más

  VálaszTörlés
 5. I love to use body butter and the ones from Body Shop are the best.

  You have a really cool blog here. Do you want to follow each other, I would love that.
  Tereza
  http://drastic-plastic-fantastic-plastic.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 6. Szia! :) Díjat kaptál: http://zsattibeauty.blogspot.com/2012/05/elso-dijam.html

  VálaszTörlés