OCC pigmentek | Obscure, Nori, Heroic, Ultramarine Blue


A Beauty Forum-on sikerült lecsapni ezekre a pigmentekre. Épp a Kryolan standnál swatcholgattam mikor odalépett Mara, beszélgettünk és mondta, hogy lehet kapni OCC pigmenteket 1000 Ft-ért, naná, hogy az csábítóbban hangzott :D. Olyan nehéz volt dönteni, legközelebb egy zsáknyi pénzzel megyek, végül is őszig van időm spórolni. Nos, három úgynevezett "loose colour" pigmentet és egy színtiszta "pure" pigment került a tasakomba, utóbbi egyszerűen káprázatos!

Az Obsessive Compulsive Cosmerics pigmentekről röviden....
100% vegán és Cruelty free termékek, ásványi alapanyagokból készültek.Egyszerű tekerős tégelyben lapulnak a pigmentek, kiöntős megoldással, amit utálok, szóval én úgy hagytam és mindig leszedegetem a tetejüket mielőtt belenyúlnék, nekem úgy kényelmesebb mint öntögetni. Ragasztott matrica jelzi a márkát a tetején, az összetevőket és egyéb fontos infó pedig az alján van. Amúgy jól záródnak, nincs problem.
Mindegyik valamennyire eltérő textúrában, végeredményben. Színekre bontom a jellemzést, így a legbiztosabb.
- Obscure: egy zölden irizáló fehér, nagyon pigmentált és erős a fedése, ezt értsétek úgy, hogy a Sleek Oh So Special paletta nagyon sötét bordójára rátettem, azt hittem, hogy csupán majd egy kis zöld irizálást ad a színnek, de tévedtem, mert totál elfedte a színét, ettől függetlenül hihetetlenül gyönyörű, csodaszépen irizál.
- Nori: selyemfényű sötét fenyőzöld, szépen pigmentált, a fedése építhető, ami engem kicsit meglepett, mert többször kellett belemártanom az ecsetet, hogy visszakapjam azt a színt, élénkséget, amit a tégelyben látok.
- Heroic: metálos finish, középkék, nagyon jól pigmentált és jól fedő.
- Ultramarine Blue: a neve elárulja a színét :D ez bizony egy 100% tiszta pigment, ez maga A pigment, ami minden szemhéjpúderbe belekerül és megadja a színét, látható, hogy állagra másabb mint a többi, kissé darabos, összeáll, de ettől rosszabb nem lesz minőségben, kezelni viszont másabb annyira tömény, porlik, fura, sokkal könnyebb vizesen feltenni, olyan érdekes mikor vizesen használtam nagyon sötétkék lett és ahogy száradt úgy lett igazi élénk kék. Ennél a sminkemnél látszik is, katt. . Még nem kísérletezgettem azzal, hogy hozzákeverjek színeket és megnézzem mi lesz a végeredmény, de hamarosan rászánom magam és meglátjuk mi lesz belőle.
Én mindegyik alá ajánlok egy jó kis alapot, amibe tapadni tudnak, így a tartósságuk is hosszabb életű, a nap folyamán az élénkségükből alig veszítenek.


Összességében...vegyesek az érzelmeim megmondom őszintén, nagy szó, hogy vegán és állatkísérletektől mentesek a termékek, színkínálatban is nagyon jó, én is próbáltam olyanokat megvenni, amik nincsenek itthon, a pure pigmentnek és az obscure-nak örülök legeslegjobban, az 1000Ft-ot megérték, a színtiszta pigmentért talán többet is adtam volna, mert látok benne fantáziát felhasználás terén, szájfénybe keverve, rúzsokba, más pigmenttel pl., többet kellett volna belőle vennem, no sebaj, de a "sima" pigmenteket nem tartom magasan különbnek a Collection 2000 párszáz Ft-os pigmenteknél. Tehát a különleges színekre érdemes lecsapni, de a Lip Tar nagyobb durranás ettől a márkától :)

Honnan? Beauty Forum Mennyiért? 1000 Ft kedvezményesen Mennyiség? 2,5g

Nektek hogy tetszenek?

CONVERSATION

18 megjegyzés:

 1. Az Ultramarine Blue brutális, még monitoron nézve is beleégett a retinámba :D

  VálaszTörlés
 2. Az Ultramarine Blue aaaaannyira szépséges :D

  VálaszTörlés
 3. Azt a mindenségit! :D Igen az a kék nagyon durva! :) De gyönyörűek!

  VálaszTörlés
 4. Nekem az Obscure tetszik legjobban, nagyon különleges szín. Kíváncsian várom, hogy mit kreálsz belőlük. :)

  VálaszTörlés
 5. Ez a kék fantasztikus, nembírom, áhhh! Gyönyörűszép! :D

  VálaszTörlés
 6. nagggggyon durva az a kééék! ♥ :D

  VálaszTörlés
 7. A Nori tetszik a legjobban. Annyira szép szín. Az Ultramarine Blue pedig tényleg ütős :D

  VálaszTörlés
 8. Nekem bejöttek, szerintem különlegesebbek a színek, mint a Collection 2000-nél.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is bejöttek, nem arról van szó :) írtam is, hogy színkínálatban erősebbek, de nekem így állagban, finishben nem igazán térnek el.

   Törlés
 9. Az Ultramarine Blue valami elképesztő. Ősszel lehet nekem is ki kéne néznem a BF-ra? Nem mellesleg nekem a Nori és a Heroic is nagyon bejön.

  VálaszTörlés
 10. a kéééknek a kutyafáját, káprázik tőle a szemem, nem tudom kitörölni az agyamból. gyönyörűséges!

  VálaszTörlés
 11. Hát csajok az biztos, hogy az Ultramarine Blue nem egyszerű, nagyon dög :)

  VálaszTörlés
 12. Brutálisan szép színek !!!! wow ^^

  VálaszTörlés
 13. Basszus a kék nem semmi :O A heroic a legszebb :$

  VálaszTörlés
 14. Baaaassszuuuuus, azt hittem a Heroicra gondoltál, mikor mondtad, hogy meg kéne vennem :OO Hát ez az Ultramarine Blue valami brutál, nekem ez kell :((( de szerintem mikor én kinn voltam a Beauty-n már nem volt ilyen, legalábbis nem láttam. Egyébként eszméletlen szépek :)

  VálaszTörlés
 15. úúú de kiváncsi vagyok az ultramarine-el milyen sminket csinálsz!!:D

  VálaszTörlés
 16. Orgazmikusan gyönyörűséges az a kék;)

  VálaszTörlés
 17. Uuh de szépek, az ultramarine blue olyan élénk, hogy rendesen felébresztett ahogy ránéztem:D

  VálaszTörlés