Urban Decay | Preen Shadow Box


Már elég régóta itt árválkodik a vázlatok között ez a poszt(lásd: régi logó :DDD) és most, hogy láttam a Beauty Sale blogon megvásárolható még ez a paletta, úgy gondoltam hasznos lesz ha kiteszem.

Rengeteg helyen találkozhattatok ezzel a márkával, azt hiszem 99%-ban csak pozitív vélemények mellett. Számomra most már bebizonyosodott miért imádják ennyien, bár igaz, valahogy sosem kételkedtem abban, hogy rossz termékeket adna ki a cég a kezei közül, főleg amióta megláttam a Naked palettájukat :D. Lehet ennél tökéletesebb palettát találnia a barna szín imádóinak?!?!?! nem hát:D. Először úgy akartam, hogy a legelső UD a palim a 15th Anniversary legyen, ha már első Urban Decay, akkor adjuk a meg a módját, mert ez a paletta egyszerűen álomszép, tökéletes darab :'). Szoktam ám bújni Edit blogját, nála lehetett sokszor belefutni a Preen palettába, teszteket is láttam róla, nagyon szép, jól kihasználhatónak tűnik, de a fent leírt elhatározásom miatt nem erőltettem a dolgot. A pontot akkor raktam fel az i-re mikor megérkezett a nagy kiszerelésű UD primer Edit blogjára és mindenképp megakartam venni, ott árválkodott ez a paletta utolsó darabként, és a hozzá tartozó termékek nélkül, mindössze 2000ftért, bevallom nem tudtam neki ellenállni :D, így született meg az UD csomagocskám :))). Mellesleg már 4 nap alatt itt is volt minden probléma nélkül az utalás után.


Attól függetlenül, hogy karton csomagolást kapott a paletta, nagyon stramm, mágnessel záródik és  szépen kidolgozott az egész, imádom ezt a pávás díszítést. A szemhéjpúderek textúrája nagyon finom, puha, selymes. Szuperül tapadnak alap nélkül is, talán egy kivétellel, de könnyű őket satírozni és kétségtelenül nagyon pigmentáltak. Az UD szemhéjpúderek a személyes kedvenceim, annyira jó őket használni, kiváló a minőségük.


Színek:
- Snatch: barackos rózsaszín arany csillámokkal, amik jelenléte annyira indokolatlan, sokkal többet használnám, ha nem lenne tele csillámmal és ne potyogna le az arcomra az összes :(
- Milder: metálfényű zsályazöld
- Flash: lila selyemfénnyel, talán mintha irizálna is kicsit és sajnos nem olyan erős mint a többiek, felvíve nem olyan intenzív
- Painkiller: gyönyörű metálos vízkék
- Smog: metálos aranybarna
- Toasted: metál fényű mogyoróbarna
Tartósságukat tekintve is szuperek, persze alap nélkül egy idő után az én olajos szemhéjam valamennyire kifog rajtuk, még ha nem is úgy ülnek meg a kritikus részeken, mint a gyengébb minőségű szemhéjpúderek, de mégis látható, hogy minimálisan összegyűlt a festék a mélyítővonalban, a színek ettől függetlenül nem veszítenek élénkségükből a nap folyamán, ráadásul a vízvonalra is szépen fognak és tartósak.
Összességében...ez a 2000Ft nem volt pénz ezért a palettáért és kicsit sem bántam, hogy nem jött vele a szemceruza és a mini szemhéjalapozó, UDPP már van a kollekciómban, szemceruza esetén pedig a BarryM Bold Black az etalon, szóval nem érzem ezek hiányát, viszont a benne lévő színek hiányoznának, az élénk kék, a gyönyörű zöld és a lila is és a barnák is csodásak! Ajánlom mindenkinek ezt a palettát! :))

Honnan? Beauty Sale blog Mennyiért? 2000 Ft


További tesztek:


Nektek hogy tetszik? :) 

CONVERSATION

3 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik, főleg a pezsgős és barnás árnyalatok, de a zöld is nagyon érdekes. :)

  roseballerina.blogspot.hu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen a zöld igazán szép, barna szemhez ez az árnyalat különösen csodás! Na, nekem azokból sosem elég, mindig van valami új barna árnyalat, ami még nincs a készletemben és KELL :DD

   Törlés
 2. Jaj de gyönyörű! A türkizbe és a barnába beleszerettem! :)

  VálaszTörlés