Sleek | Ultra Mattes V2 Darks Paletta


Sokat filóztam mégis melyik Ultra Mattes palettát válasszam, de végül a sötét színekből álló V2 Darks mellett döntöttem, számomra sokkal jobban kihasználhatónak tűnt és egyébként is éheztem már matt színekre!


Láttam már, hogy változtatva lett a Sleek paletták kinézetén, nekem mind a két verzió tetszik és a rácsozott felületű szemhéjpúderek sem zavartak, hát gyerekek ez annyira részletkérdés, mert a minőségén nem változtat, de így talán letisztultabb, összeszedettebb az egész paletta. A "színkártyák" nálam mindig eltűnnek, fogalmam sincs hova, de nem találom egyiket sem, mellesleg ennek már a második nap se híre se hamva nem volt, mindegy, mert már első körben orvosoltam a problémát a Fb oldalamon bemutatott megoldás szerint (itt megnézhetitek).
Aki régóta Sleek paletta tulajdonos és hozzá van szokva a kiváló Sleek minőséghez meglepheti ez a paletta, komolyan mint egy zsákba macska, hogy értsétek miről is beszélek, néhány árnyalat nem hozza azt a minőséget, amire amúgy a Sleek szemhéjpúderek simán képesek lennének! Persze tiszta sor, hogy egy matt szemhéjpúder kihívást jelent, mint a használónak, mint a cégnek, aki megalkotja. Tudjuk, hogy kifogástalan matt szemhéjpúder ilyen árkategórián belül, hátő, kb mint a fehér holló. Nos, a világosabb színek, Flesh, Dune, Pillow Talk  pigmentáltság tekintetében kicsit gyenguszra sikerültek és kissé porzanak is, ha már porzás a Paper Bag, Maple és a Thunder is porzik, pigmentáltságban gyengébb sötétebb színek is akadnak mégpedig a Thunder és a Fern. Hüledeztem rendesen ahogy vizsgálgattam, próbálgattam a palettát. A többi szín, a számomra leginkább tetszőek viszont szépen teljesítenek, pigmentáltak, jól tapadnak, van bennük élet, na és szuper tartósak, mondjuk mentségére legyen a gyengébb árnyalatoknak, hogy azok is bírják a strapát és egy jó alappal a problémánk elszáll. A matt színek (elsősorban a sötétebbek) tökéletes eldolgozása meglátásaim szerint gyakorlottabb kezeket igényel, mivel több munkával jár, hogy a kész smink tökéletesen kidolgozott legyen és ne legyen "koszos" hatású. Most vettem észre, hogy bőven van e téren nekem is mit gyakorolni!

*a minták alap nélkül készültek

Összességében...nem bánom, hogy megvettem, mert rájöttem, hogy meg kell tanulnom a matt és erős árnyalatokkal szépen bánni és amióta megvan a paletta szinte le se teszem, a világosabb árnyalatok nálam egy hétköznapi "no makeup makeup" részét képezik. Ezért az árért panaszra semmi okom, mert összességében szuper és jól kihasználható és még az is lehet, hogy a V1 is útnak indul hamarosan, mert ezért a pénzért (2500Ft) tényleg megéri. Mit gondoltok?

Nektek hogy tetszik? 
Bezsebelte már valamelyikőtök?

CONVERSATION

9 megjegyzés:

 1. Nekem ebben színek nem tetszenek, de a világosabb élénkebb paletta viszont nagy szerelem, de ott sajnos 2-3 szín elég gyatra, de satírozásra jó lesz :D igaz még nem rendeltem meg... gondolkodom kell e ez nekem :D

  VálaszTörlés
 2. Amióta megvan, csak őt használom, nekem nagyon bejött. Nekem ez lesz a tökéletes utazópaletta egy fényes monoval kiegészítve, mert pont azok a színek vannak benne, amiket mindennap használnék: lila, zöld, barna, türkiz és hát a Maple, aminek nem is tudom, mi a "rendes neve". :)

  2500 Ft-ért pedig simán megéri.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép színek és az ára sem durva szerintem megéri beruházni rájuk.:)

  VálaszTörlés
 4. Nekem már úton van, és én is tervezek tesztet belőle, kíváncsi vagyok, nálam mennyire válik majd be. :-)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép színek vannak benne! :)

  VálaszTörlés
 6. Imádom ezt a palettát, nagyon jól ki lehet használni. Kedvenc színeim az Orbit, Ink és a Dune. A sötét színek annyira pigmentáltak, hogy tényleg muszáj gyakorolni :-) A tartósságával én is nagyon-nagyon elégedett vagyok. Nekem nagyon tetszik a V1 is és nagyon a mai divatnak megfelelőek benne a színek. Ezért muszáj megvennem :-D

  VálaszTörlés
 7. Imádom ezt a palettát, nagyon jól ki lehet használni. Kedvenc színeim az Orbit, Ink és a Dune. A sötét színek annyira pigmentáltak, hogy tényleg muszáj gyakorolni :-) A tartósságával én is nagyon-nagyon elégedett vagyok. Nekem nagyon tetszik a V1 is és nagyon a mai divatnak megfelelőek benne a színek. Ezért muszáj megvennem :-D

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép színek, amúgy nekem még nincs meg.
  Hihi, régen is ismertem a blogodat, most újra itt vagyok! :)
  http://luxury-vanity.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 9. Az Orbitnak valami hihetetlenül csodaszép színe van!

  VálaszTörlés