ZAO | Gyöngyházas Szemhéjpúder (107 Barnásszürke) Estée Lauder Tempting Mocha dupe


Már egy ideje a birtokomban van ez a szemhéjpúder és végre megismerkedhettem az eredeti csomagolással is. Ó és egy szuper felfedezést is tettem, ez az árnyalat egy high end márka szemhéjpúderének olcsóbb és környezet barátabb verziója.


Vastag pamutszütyőben érkezik, ami szuper, mert így védve van ez a csini kis bambusz tok. Gazdaságos megoldás az utántölthetősége miatt. A potok egyszerű cseréjét lent képekben illusztrálom. Az egész olyan kis könnyű, egyszerű, a teteje jól rápattintható.
A textúrája egy kicsit szárazabb, mintha égetett lenne, de ugye nem az. Jól tapad és könnyen eldolgozható, remekül pigmentált árnyalat, ami legnagyobb meglepetésemre alap nélkül is simán bírta a strapát egész nap! Durva ám, mert erre aztán nem számítottam. A színe egy hidegebb tónusú, selyemfényű barnásszürke, visszafogott, tipikusan hétköznapi árnyalat, minden típushoz illő, nekem nagy kedvencem. Az első high end termékeim között szereplő Estée Lauder Pure Color mono-ja Tempting Mocha színben is ilyen árnyalatú, már jócskán a végén járok sajnos, de mindig a neszesszeremben lapul, ezért is történhetett meg, hogy egymás mellé kerültek és beütött a felismerés, dupe-ra akadtam! :D annyiiira örültem neki, mert tényleg imádtam azt a színt, csak elég drága ahhoz, hogy újra vegyem, na meg nem éppen "biztonságos" termék, hogy így fogalmazzak, ha már választanom kell, akkor a Zao-t részesítem előnyben.
Összességében....ohó nagy a boldogság, környezetbarát csomagolás, természetes összetevők, cruelty free, Eco-Cert, vegán ésss az egyik imádott Estée Lauder színem kedvező árú dupe-ja, ráadásul minőségben sem igen tér el és az ára is kedvező. Megvásárolhatod akár csak a szemhéjpúdert potban, így még kedvezőbben jössz ki belőle!

Honnan? Koi Biodrogéria Mennyiért? 3322Ft Mennyiség? 3g


 Fent erős napfényben itt az EL mellett pedig természetes fényben fotózva.
 Mellette az Estée Lauder Tempting Mocha szemhéjpúdere, aminek tökéletes olcsóbb alternatívája a Zao 107-es barnásszürkéje, ha egy picike különbség után kutatok, akkor talán annyi, hogy a Zao egy leheletnyivel hidegebb tónusú.

A potok cseréje:

az alján egy kis lyukacska
én a tupírfésűmet használtam arra, hogy a lyukacskán keresztül feltoljam a potot
azért szükséges ez, mert egy kis mágnes tartja a tokban a potot
a CS Creative Me palettájának egyik tagja, hát igen, számára elég kényelmes :D egy Mac pot is ekkora, így férne el benne.


Ti próbáltatok már a Zao szemhéjpúdereit?

Mi a véleményetek?

CONVERSATION

7 megjegyzés:

 1. Nagyon szép színe van, én is teljesen beleszerettem a ZAO cuccokba :)

  VálaszTörlés
 2. Csodaszép színe van, szimpi az egész termék úgy ahogy van.

  VálaszTörlés
 3. Micsoda kis szépség, a szín és a csomagolás is tetszetős! Van ehhez hasonló barna szemhéjpúderem, egy limitált bagolykás Alverde. EZ a CS türkizes-zöldes szemfesték is megdobogtatta a szívem.

  VálaszTörlés
 4. nagyon szép, de nem adnék ki ennyit egy darab szemhéjpúderre.

  VálaszTörlés
 5. nagyon szép, viszont nekem túl drága :D

  VálaszTörlés
 6. már épp kezdte nagyon a szívembe lopni magát, aztán megláttam az árát és elszállt a rózsaszín felhő...mondjuk még biztos így is olcsóbb, mint az EL.

  VálaszTörlés