Catrice | Absolute Eye Color (490 Vanessa's Paradise)


Sajnos ez a márka még mindig nem az a márka, amit bármikor megvásárolhatok, mert a legközelebbi állvány megpillantásáért órákat kell utaznom, és ha ott vagyok legtöbbször a kinézett termékek kihűlt helye vár :( óh. Pedig ár érték arányban egész jók a termékek és választék is bőven van, ahogy szívet melengető limitált kollekciók is. Lényegében ez a második Catrice szemhéjpúderem és sikerült zsákbamacska módon vásárolnom ráadásul, teszter sem volt, de tetszett annyira, hogy gondolkodás nélkül elhozzam, megérte.


Nem kell bemutatnom azt hiszem, masszív és egyszerű, jól záródik, oké néhol hibás, karcos a csomagolása, de mit számít, lényeg az ami benne van! :D
A szín egy mély türkiz, olyan pávakék, IGEN! :D visszafogott selyemfénnyel és aprócska csillámokkal, amik felvíve csak akkor látszanak igazán, ha fényhatás éri, nekem nagyon tetszik. Próbáltam a legkülönfélébb módon előcsalogatni az összes arcát, kisebb nagyobb sikerrel meg is oldottam. A textúra kicsit szárazabb, keményebb, nem porzik, eldolgozni is könnyű, de azt vettem észre, hogy valamilyen alapra sokkal jobban felkívánkozik mint a sima bőrfelületre, ezért én indokoltnak vélem a szemhéjalapozót. Megmondom őszintén a sokak által imádott c'mon chameleon egy húzásra felvitt intenzitása rendesen arcon csapott, hát mi volt az? annyira rá voltam készülve, hogy gyönyörű lesz és effektben gazdag, de vissza is tettem és nem jött velem haza, lehet ott is valami alapra kellett volna kennem, tény, az ember UD meg Sleek paletták mellett elvan ám kényeztetve, egy húzással, alap nélküli intenzív színek bűvköre azért beszippant két pillanat alatt :D. Ha van amibe tapadhat, akkor ez is szépen muzsikál félreértés ne essék! Tartósságát tekintve alap nélkül nálam hamar megadta magát, Mac Paintpot-al se bírta sokáig, de UD primerrel meg se moccant, de ha már indokolt valami alá, akkor a tartósságát is lehet szabályozni.
Összességében...nos vegyesek az érzelmeim, de egyáltalán nem rossz, egy jó alap mindent megold, na a színe pedig kárpótol :) ó és ugye ahány szín, annyi finish és textúra, ha van teszter érdemesebb belemászni és utána dönteni, én nem nyúlkáltam sehova, de csalódott sem vagyok!

Honnan? Müller Mennyiért? 845Ft Mennyiség? 2g

| Smink, ahol viselem:


 mind alapra készült, első kép, vaku nélkül  napfényben, utolsó kettő vakuval


Nektek hogy tetszik? 
Mi a véleményetek a Catrice szemhéjpúdereiről?

CONVERSATION

6 megjegyzés:

 1. A szín gyönyörű, de a többi tulajdonsága nem győzött meg :(

  VálaszTörlés
 2. A színe valami mesés. Annyira jó képeket csináltál. A képek alapján beleszerettem.A tartósság miatt kicsit vacilláltam, de azt hiszem, a képek mégis csak meggyőztek.Kell ez nekem. :)

  VálaszTörlés
 3. tényleg szép, de nem az én színem. nem hiszem, hogy megvenném...
  viszont a c'mon chameleon-nal kapcsolatban abszolút neked tudok igazat adni. a nagy őrület hatására gondoltam, hogy kipróbálom, és nagyon csalódott voltam, hogy a legjobb szemhéjalapjaimra téve is megkopott, átzsírosodott és összeállt pár óra múlva. szóval nekem az egy óriási csalódás volt és nagyon bánom, hogy megvettem...

  VálaszTörlés
 4. Ó, nagyon szép színe van. Köszi a bemutatást! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép, tetszik. :-) El tudnám képzelni önmagában tusvonalként...
  Én az utóbbi fél évben fedeztem fel a Catrice termékeket, az Essence-hez már öreg vagyok. :-) A rúzsaikat nagyon szeretem, a kedvencem is tőlük van.
  Szemhéjpúder terén vegyesek a tapasztalataim, vettem tőlük egy négyes palettát (Rumble in the jungle), és nekem nagyon dolgozni kell vele, hogy elérjem az a színintenzitást, amit szeretnék, viszont leárazáson jutottam hozzá egy Revoltaire palettához (amiből persze kilopták az ecsetet), amivel nagyon elégedett vagyok, főleg, hogy 750 forintba került. :-)

  VálaszTörlés