ZAO | Matt szemhéjpúder (203 Sötétbarna)


Még matt ZAO szemhéjpúder nem került bemutatásra, hát itt az alkalom! 
A színe sötét csoki-barna, tökéletesen pigmentált, a textúrája elég száraz, de egyáltalán nem porzik, talán az egyetlen ennyire száraz szemhéjpúderem, jóformán teljesen olyan mint egy szénkréta textúrája (művészlelkek előnyben :D). Nagyon jól tapad, olyannyira, hogy picit nehézkes is az eldolgozása, sötét matt szemhéjpúderek esetében valahogy ez a probléma mindig előjön (vagy az ecsetem nem alkalmas, én vagyok esetleg béna? :D) mindenesetre, nem mondom azt, hogy képtelenség, mert sikerül szépen elsatírozni, de több időt igényel. Vizesen használva tusként is tökéletes és ha sötétbarna lenne még a hajam, szemöldökporként is alkalmaznám, ugyanis a tartósságára sincs panasz.
Összességében...ha eltekintek attól, hogy lényegében a legtöbb matt szemhéjpúderrel nehéz bánni, nagyon szuper darab ezért az árért és hogy van itt eco-cert minősítés, meg vegan, bio és cruelty-free, szavam se lehet! :D Ó és passzol a gyöngyházas 107-es barnásszürke árnyalathoz, hamarosan ezzel a két szemhéjpúderrel és egy dögös Zao bordó rúzzsal megmutatom, hogy készíthetünk pár lépésben nappaliból, alkalmi sminket. Remélem érdekel titeket! :)

Honnan? Koi Biodrogéria Mennyiért? 1646Ft Mennyiség? 3g

Egy húzásra, alap nélkül

Nektek, hogy tetszik? :) CONVERSATION

6 megjegyzés:

 1. óh, de gyönyörű színe van *.*

  VálaszTörlés
 2. Én a Zuii Organic-tól használok ugyanilyen színűt, és azt teljesen jól lehet satírozni! (http://beauty.hu/sminkek/szemek/szemhejpuder/zuii-organic-bio-szemhejpuderek.html a Bronze nevű árnyalatot)
  De ez is szépen néz ki, én tusként vagy a szemöldököm kiemelésére használnám! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó színe van, és külön tetszik benne, hogy bio! :) Indult nálam egy nyereményjáték, ha gondolod kukkants be hozzám: http://lookfancy.blogspot.hu/2012/08/the-road-so-far-es-egy-kis.html

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű színe van! Nagyon szeretem a matt barnát! :))

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép a színe! Egyszerűen imádom az ilyen barnás színeket a matt színek meg egyenesen a gyengéim. *.*

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű :O Kell egy ilyet! El kell gondolkodnom a beszerzésén :) Végre egy szép mély barna, ami nincs telenyomva csillámmal.
  http://rekavilaga.blogspot.hu/

  VálaszTörlés