MUA | Lipstick (Shade 15 Juicy)


Eddig még egy Make Up Academy termékem sem volt és nem is igazán foglalkoztatott, hogy minél hamarabb legyen, mindaddig, amíg meg nem pillantottam az Undressed palettát és a szerencse is mellém szegődött mert pont akkor indult egy szuper, ingyenes szállításos, 20%-os akciós buli a Facebook oldalukon, gondoltam akkor már nem csak egy palettát teszek a kosaramba hanem minden mást, ami felkeltette az érdeklődésem, és jó pár swatch nézegetés után is ígéretesnek bizonyult. Olcsó termékekről van szó, de még én így sem szerettem volna annyira mellényúlni, de úgy néz ki, hogy sajnos még így is sikerült. Nem tudom, hogy pont én fogtam-e ki a selejtesebb példányokat, de nem voltam maradéktalanul elégedett mindennel...lássuk, hogy a rúzzsal mi a helyzet. 

    
Egyszerű külcsín, annyira, hogy ha az oldalán lévő matricát leveszem (leszoktam mindig, mindenről :D), akkor a rúzs márkáján kívül semmilyen más infó nem lesz rajta, se az árnyalat neve, se semmi. Igaz, alul látható a rúzs árnyalata, ami praktikus ugyan, hiszen fejjel lefelé tárolva nem kell keresgélni a rúzsok között, de ha a nevét elfelejtjük, akkor a későbbiekben csak "az a szép kis pasztell  barack" néven emlegetjük majd :D sebaj, a kupakja jól záródik.
Az illata számomra valami isteni, édes, kókuszos, na jó, ha sokáig szaglászom kiérződik egy zsírkrétához hasonló alapillat, ami bár elég mű első szaglásra, kissé zavaró is talán, de felkenés után amúgy sem érezni már a rúzs illatát. Az állaga kellemesen krémes, jól siklik. Érdekes, - és utólag olvastam más bloggernél is, azt hittem pedig, hogy egyedi eset vagyok haha :D, - hogy sokkal pigmentáltabbnak, élénkebbnek tűnt, mikor a kezemre készítettem vele a swatchot, aztán ahogy felkenem a számra, mintha megszelídülne, persze az ajkunk színe erősebb, mint a kezünkön, ezért talán érhető. A fedése tehát közepes. Az árnyalat egy világos, barackos rózsaszín vagy rózsaszínes barack? :D valóban juicy, viszont a lényeg, hogy minden csillámtól mentes, enyhén fénylő, talán ezt imádom benne a legjobban. Cserepesedésre hajlamos ajkúaknak nem ajánlom, állagából és színéből adódóan eléggé kihangsúlyozza a száraz részeket, ami nem egy esztétikus látvány, szóval előtte radírozás és ápolás! :D Ha már itt tartunk, az én számat abszolút nem szárította ki, de nem is hidratálta, semmilyen változást nem éreztem. Tartósságát tekintve az ivást egész jól bírta, az evést már egyáltalán nem, önmagában 1-2 órát fennmarad, diszkrét kopással távozik. 
Összességében...ezért az árért teljesen megérte, főleg, hogy matt árnyalatról van szó, ami olcsóbb rúzsok körében nem sűrűn fordul elő, a színe is csodás. Nem tudom a többi árnyalat mit produkál, de szerintem ha a MUA oldalán jártok ezt érdemes bedobni a kosárba :) 

Honnan? MUA webshop Mennyiért? 1£ Mennyiség? 3,8g 

Nektek hogy tetszik? 
Szeretitek a MUA rúzsait?

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Nekem megvan, és imádom. Mostanában kedvenc rúzzsá avanzsálta magát :)

    VálaszTörlés
  2. Szép, ennyiért meg aztán nagyon is megérte! :)

    VálaszTörlés