Random | "Office Lady Boston" táska


Íme a harmadik Oasap csomagom is, igaz már meggyőződésem volt, hogy soha nem töltik fel az egyenlegem. Olvastam - sajnos már nem tudom melyik bloggerinánál -, hogy ő írt nekik ez ügyben, gondoltam nagy bajom nem eshet, megkérdezem már őket én is, mégis hová lettek azok a kreditek :D .Gyorsan írtak is, hogy ne haragudjak, azonnal feltöltik a számlám, így ismét 60$ állt rendelkezésemre. Aztmondjahogy... nagyon szerettem volna a csodás fekete fülbevalóból egy zöldet is, nagyon szép, de sajnos hibásan érkezett, most ennek a dolognak az intézése is folyamatban van, remélem lesz valami megoldás, mert sajnálnám, olyan széép! Na, de kanyarodjunk vissza a táskához. Végre az Oasap oldala kezdi összekapni magát, már bloggerek képei is szerepelnek néhány termék alatt, ami nagyban segíti a választást, így esett erre a táskára a választás.


Nagyobbnak hittem, de így is kényelmesen beleférnek az A4-es füzetek és egyéb más rém fontos női holmi, mert bár tényleg nem egy shopper, de mégis elég széles ahhoz, hogy problémamentesen beleférjünk, de tény, hogy a másfél literes vizet a kezünkben kell vinni, nincs mese :D. Az előző táskához képest nagyon jó az anyag minősége, erős műbőr, nagyon finom tapintással, a varrások is hibátlanok, a fém részek sem olyan kimondott ronda arany színűek. A cipzárokkal sincs semmi probléma. Belül a szokásos táska belső található, semmi extra, szintúgy szuper anyagból készült, erős. Ha mégis mondhatnék két nekem nem tetsző dolgot, elsőként az indokolatlan macska embléma két helyen is, why? teljesen komolytalanná teszik az összhatást, már törtem a fejem, hogy leszedem róla, de végül nem került rá sor, előbb utóbb viszont kitalálok valamit, mennie kell, akármennyire szeretem a cicákat. Másodikként pedig a nagyon erős szaga, ami hát na, nem egy kellemes :D Édesanyám tanácsra pedig már két alkalommal is kint töltötte az éjszakát, hátha átszellőzik, annyit értem el vele, hogy már nem érződik az utca végén ez a kínai táska buké, hanem csak a táska közvetlen közelében. Amit még nem értek, de a legegyszerűbben megoldható és végül is jól néz ki így is, az a pántos, csatolós okosság rajta, soha nem fogom becsatolni, mert úgy képtelenség idegbaj nélkül elhúzni a cipzárt. Ó és van hozzá egy állítható vállpánt is, én így is és úgy is viseltem és nagyon kényelmes volt.
Összességében...kimondottan egy stramm kis táska, most úgy gondolom, hogy hosszú életű lesz, de ezt a 34$-t akkor is sokallom érte. Hiába kerestem ebayen sajnos nem találtam, de tuti van hasonló olcsóbban, igaz az Oasap is próbálja enyhíteni a pofátlanul magasan árazott portékája utáni visszhangot néhány szuper kedvezménnyel, na meg ugye ott az ingyenes szállítás, egyébként lehet így még biztonságosabban és akár olcsóbban is kijöhetünk, mint egy ebayes kaland alkalmával. Piros színben is kapható, akik a programban vannak szerintem tegyenek vele egy próbát! :)

Ha megakarod nézni, vásárolni a webshopban, KATT


Íme a bizonyíték, hogy táskánk fekete lyukként is működik, természetesen legtöbbször akkor, mikor azonnal kéne belőle valami. A szemfülesek láthatják, hogy ide is jutott a cicákból :D
 bal oldalt indokolatlan macska, jobb oldalt pedig az a pánt, amit soha nem fogok így becsatolni
szerintem így is jól mutatHonnan? Oasap (program keretein belül rendelveMennyiért? 39$

 Nektek hogy tetszik?

CONVERSATION

6 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetsik, szerintem én is ezt rendeltem volna :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Niki!
  Nem a bejegyzéshez kapcsolódik a következő kérdés, csak szeretném megkérdezni, hogy a kapcsolatokban feltüntetett e-mail címed még él? Írtam neked üzenetet azt hiszem múlt héten, és nem tudom hogy megkaptad-e. Ne haragudj, hogy itt zaklatlak ezzel. : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)

   Jaj dehogy zaklatsz, igen él, de nem kaptam mostanság személyes jellegű emailt, küldd el nekem újra kérlek :)

   Törlés