Smink | Egyszerűből feltűnő (3 Zao termékkel)


Nálam a Zao termékei a "biztonságuk" miatt (is) abban a neszesszeremben vannak, amiben forog az árú nap mint nap :D. Nappali sminknek sokszor egyszerű sminket teszek fel, mert van mikor a nap folyamán nincs időm bíbelődni az arcommal akármennyire is lány vagyok, ezért a megbízható, "ha elkenődik se kenődik el" natúr színekből álló sminket vetem be, ami kiemeli a lényeget, üde, friss arcot biztosít, gyorsan megvagyunk vele, nem igényel sok terméket, na és természetesen gyorsan átalakítható erősebb, alkalmi sminkké, ha úgy alakul a napunk! A Zao három terméke tökéletesen kiszolgálja az ilyesfajta igényeket, iiigen-igeen csak 3 :D történetesen egy "mindenkinek kell hogy legyen" piros, persze a tónusaidhoz illő árnyalatban, illetve egy világosabb és egy sötétebb barna szemhéjpúder, ha matt, akkor még nagyobb szerencsénk van, mert akár szemöldökre is mehet, illetve kontúrozni az arcot. Nekem most a világosabb gyöngyházfényű árnyalat, de a sötét, csoki barna színű az matt. Remélem tetszik nektek! :)Felhasznált termékek:
Szem: 
- Mac Paintpot (Painterly)
- Astor Big&Beautiful Boom Szempillaspirál 
Szemöldök:
Sleek Brow Kit (Light)
Arc:
Max Factor Xperience Alapozó (50)
- Mac Blot púder 
Száj:
Eszközök:
- Szempillagöndörítő
- Sigma Miss Taylor Kabuki

Egyszerű


Ennél a sminknél a barnásszürke szemhéjpúdert vittem fel a szemhéjam egészére, alul is, a széleket szépen elsatíroztam, a szempillák tövébe a sötétbarnából egy leheletnyi került, ettől a pilláink dúsabbnak látszódnak és kap egy kis keretet a szem is. Göndörítettem, majd spiráloztam, a képeket visszanézve abszolút nem tetszettek a pilláim, összeálltak, nem tudom fotózás közben miért nem zavart :D átfésülhettem volna egy kefével...ahjNiki! Vékonyan lealapoztam az arcom egy kabuki ecset segítségével, de ezt a könnyű alapozót simán felvihetjük kézzel is, egy kis mattító púder a T zónára, aztán a sötétvörös rúzst megsimiztem a CS szettjéből a kis fejű, 3-as számú ecsettel és eldolgoztam az arccsontomon, annnnyiiira jó krémes pirosítókat felvinni ezzel az ecsettel, olyan szép a végeredmény :)) de itt is szintúgy ajánlom az ujjakat. Végül pedig megint az ujjakat vesszük elő, ha ezzel pirosítottatok is, akkor a maradék festéket rajta tapogassátok a szátokra, ha kevésnek vélitek, akkor még egy keveset, imádom, hogy ilyen egészséges piros ajak a végeredmény. 


Feltűnő


Jóformán itt annyit tettem, hogy a külső V-be felvittem a matt sötétbarna szemhéjpúdert, elsatíroztam a mélyítő vonalig és be a szemzugig is kicsit, ha ezzel a púderrel dolgoznátok esetleg mindenféleképpen építsétek az erősséget, annyira pigmentált és erős a szín, hogy tanácsosabb így felépíteni a sminket nehogy aztán túúúl sötét legyen, én is így tettem egyébként. A szempillák tövén lévő vonalat megerősítettem és alulra is felvittem a szemhéjpúderből. Az arcomra semmi plusz nem került, de ha live történne az eset, akkor újrapúderezném a kritikus területet. Végül erősebben vittem fel a rúzst. Így már akár suliból, melóból buliba projectet is vígan megvalósíthatjuk :D


Van közületek olyan, aki rutinos abban, hogy pár termék segítségével "átváltozik" a nap végére fél pillanat alatt? :D 

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. hm. itt nem is olyan erős a rúzs színe, mint a swatch-on. finomítottál rajta?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy vittem fel, hogy ne legyen egyenetlen fedésű, aztán mint írtam az intenzitás rovására megy sajnos, így pedig ilyen a végeredmény :) A swatch volt a példa arra, hogy ha erősen visszük fel, akkor egyenetlen lesz :( Szóval, ilyen akkor, ha szép és egyenletes fedést is akarunk, nem túl sötétvörös, ez igaz.

      Törlés