Hello Halloween The end. | Klasszikus Horror


Elérkeztük az utolsó HH részhez, nagyon élveztem minden egyes témáját, kicsit sajnálom is, hogy ilyen hamar vége szakadt. Utolsó témánk pedig a klasszikus horror, amiben bevallom nem igen vagyok otthon és nem is pontosan úgy sikerült ahogy terveztem eredetileg, na de nézegettem jobbra balra, hogy miből élek, mit tudok megvalósítani, végül egy kedves ismerősöm ajánlására az "Az élőhalottak éjszakája" című 1968-ban leforgatott fekete fehér horrorfilmet választottam inspirációul, :D pontosabban ezt a nagyon kedves arcú leányzót haha. Igyekeztem hangulatában megfogni a dolgot, remélem sikerült!
A smink maga nagyon egyszerű, de annál félelmetesebb, itt is elmondható, hogy ez a kisiskolás szerkó sokat dob az összképen.
Köszönöm Mara, hogy meghívtál ebbe a kis csapatba, és végre bebizonyíthattam magamnak is, hogy minden alkalomra igen is eltudok készülni a sminkekkel! :D


A többiek munkái:
 Rita, VikiMaraEvelin

Kedvenc klasszikus horror filmjeitek?

CONVERSATION

9 megjegyzés:

 1. ^_^

  Szerintem ez is szuper lett, ügyesek voltunk, na. :) Amúgy nem láttam ezt a filmet, nem is hallottam róla soha - legalábbis nem rémlik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Én is most találkoztam vele először, elég régi http://www.youtube.com/watch?v=jeFRPBW07SA itt a teljes film megnézhető, hát nem olyan mint a mai horrorfilmek :D

   Törlés
 2. Nagyon jó lett, tetszik!

  VálaszTörlés
 3. nem vagy túl bizalomgerjesztő látvány, asszem meggyőztél! ;)

  VálaszTörlés
 4. Nekem erről egyből a Kör c. film jutott eszembe, tényleg félelmetes lett a sminked. :)
  (Ha van kedvetek, nézzetek be hozzám is: http://barkingbeauty.blogspot.hu/)

  VálaszTörlés