Hello Halloween III. | Képregény


Témánk? Képregények


Ez a HH az, mikor úgy érzem lehetett volna sokkal jobb is, de most valahogy nem ment. Véleményem szerint egy képregényhősre úgy lehet a legjobban, legkivehetőbben hasonlítani, ha felvesszük a szerelését úgy ahogy van. Már amióta vörös vagyok szerettem volna Poison Ivy lenni, legalább egyszer :D már totál hülyén éreztem magam attól, hogy a francba, már megint a homlokomon van a lényeg, a Főnixesnél is ott volt, most nem lesz ott. Egy nagyon alapértelmezett smink lett élénk zöld szemekkel, hangsúlyos bordós-vöröses szájjal, remélem azért átjön a Poison Iyi belőle :D jó, egy zöld falevelet rakhattam volna a hajamba, tudom....


A többiek munkái: 
Rita, VikiMaraEvelin

CONVERSATION

12 megjegyzés:

 1. Erre lett volna egy fogadásom :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tuudom, tudom elhatárolódhatnék már attól hogy vörös a hajam, akkor ne csak ahhoz passzoló témákat válasszak :DD de úgy élvezem, hogy vörös vagyok!

   Törlés
 2. Annyira tudtam, hogy Poison Ivy leszel!! :D Mit használtál a szemedre? Csodásak ezek a zöldek. *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na tessék :DD Hű én kipakoltam ide aztmondjahogy 3 palettát, Sleek V2 matt palettát, abból egy zöldet, a CS Shimmer palettájából is olyan 2-3 féle zöldet mixeltem éés szintúgy CS Creative Me #1 palettából 2 zöld matt árnyalatot vittem fel. Örülök, hogy tetszik, köszönöm :)))

   Törlés
  2. Köszönöm a kimerítő választ. ^^ Háromból egy paletta megvan juhúú :D

   Törlés