E.l.f. | Mineral Eyeshadow (Elegant)


Ez az ásványi pigment is a kosaramban landolt, lassan már minden márka pigmentjét kipróbálom. Na jó, ettől még messze vagyok, de életem egyik célja :DD haha. A csodás fényű Elegant árnyalat mellett döntöttem hosszas netes keresgélés és dilemma után, azt hiszem jó döntés volt, mert bőven kihasználható!

Pár szót erről az ásványi pigmentről...
100%-ban ásványi alapú, B, C és E vitaminban gazdag, ami hidratálja a bőrt, továbbá szárazon és nedvesen is alkalmazható. Nem tartalmaznak tartósítószert, kémiai színezékeket és parabéneket sem.


Tekerős, kiszórós adagolással látták el és bár még mindig nem szeretem ezt a megoldást muszáj voltam levenni a lyukacskákat elzáró matricát mert annyira erősen van rajta ez a fedél, hogy nem tudtam levenni, tehát marad a kiszórás. Ettől függetlenül jól zár a teteje, és bár még 1 gramm sincs, mégis elég soknak tűnik, meglepett, hogy tényleg ennyi a mennyisége ezt vásárlásnál sem figyeltem, csak a csomagoláson tűnt fel utólag :O
Nagyon finomra őröltek a szemcsék, könnyed, selymes a textúrája. A színe világos, arany fényű, csillogó pezsgőszín, nagyon széép. A pigmentáltsága is kifogástalan, alap nélkül is jól megtapad a bőrön, viszont a tartósabb hatás érdekében én mindenképpen ajánlok valamilyen krémes terméket alá. Ugye szárazon és nedvesen is alkalmazható, előbbinél sokkal selyemfényűbb a hatása, visszafogottabb és akár higlightként is funkcionálhat ha keveset visz fel az ember, míg vizesen egészen metál fénye lesz, az állaga pedig folyékony tushoz hasonló, ráadásul sokkal tartósabb lesz a végeredmény, ezt képpel is bemutatom, meglepett mert van olyan pigment amit ha felviszek vizesen és megszárad, ugyanúgy viselkedik mint száraz állapotában, ráadásul a vizes állag miatt összetömörült szemcsék száradás után kiülnek a felszínre és van hogy lepotyognak bánatukban :D ó remélem valaki tudja miről beszélek és tapasztalt már ilyet!!! A lényeg, hogy itt nem fordul elő egyáltalán. Nekem így talán jobban is tetszik mint szárat állapotában.


 Természetes fényben | bal: alap nélkül, jobb: vizesen
vakuval | bal: alap nélkül, jobb: vizesen 
egy vattával húztam át a swatchokat, jól látható, hogy az alap nélkül felvitt port szinte teljesen lehozta a vatta, míg a vizesen felvitt pigment alig moccant meg | bal: alap nélkül, jobb: vizesen 

napfényben | bal: alap nélkül, jobb: vizesenÖsszességében...imádom a fényét, a ragyogását és hogy vizesen ennyire szép és tartós a végeredmény,  bár ha előbb meglátom, hogy nincs 1g se a termék mennyisége lehet nem dobom a kosárba, de így utólag  nem bánom mert lehet én vagyok ilyen 3grammos, kis bödönnyi mennyiségekhez szokva, amik lehet soha el nem fogynak majd :D Lényegében egy kezdőnek és nem hardcore sminkelőnek tökéletes és élete végéig elegendő mennyiség, ráadásul "biztonságos" termék, jó a minősége és nagyon szép árnyalatokban kapható.

Ti próbáltátok már az E.l.f. ásványi pigmentjeit? 
Mennyire voltatok elégedettek? 

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Jaj. Ezt nagyon nem kellett volna megnéznem... :D Túl szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, tényleg szép árnyalat! Én még egy csokibarna felé kacsingatok :D

      Törlés